Burgas Plaza и нови вериги магазини в Бургас !

• 49 014
  • 505
  •   1
Отговори
# 285
Ей това KFC,няма ли да го отварят вече!  Rolling Eyes

Някой нов магазин да е отворил вчера?

# 286
  • у нас
Ей това KFC,няма ли да го отварят вече!  Rolling Eyes

Някой нов магазин да е отворил вчера?

KFC не е отворено още. В Маркс и Спенсър също не пускат с колички.

# 287
  • На морето!
Ееее, как съм я пропуснала тази тема? Peace

# 288
  Не мога да повярвам,че не съм видяла темичката по-рано ooooh!

# 289
  • Бургас
Синарко аз нали съм заплес и да питам-
С какви колички не пускат в Марк и Спенсър?
Пазарски или детски-ако е с детски е много тъпо Crossing Arms

# 290
Ако е с детски, наистина е неудобно. Иначе ако е за пазарски съм абсолютно "ЗА". Днес в Deichmann един мъж се буташе с една пазарска, и то празна. Много неприятно.

# 291
  • у нас
Предните пъти като влизах в М и С съм била с детска количка и не е имало проблем. Но вчера охраната направи забележка на мъж с пазарска количка. После питах една мънчардайзерка и тя ми каза, че ако има дете на паз.количка и е заспало или няма как да го носят правят компромиси и пускат с количката. Ама ще видим  Peace

# 292
  • Бургас
ох успокоих се Grinning
Аз с детска джиткам-пазарска не-тати ни се занимава с нея Grinning

# 293
  • По света и У нас
С пазарска в М и С наистина не пускат  Peace .... още в началото като го откриха и ги посетихме ни спряха  Peace

Иначе в Старбъкс днес ми хареса много капучиното с карамел  Heart Eyes, а мъж ми го очаровах с ескпресо с лешник, за мое голямо очудване  Mr. Green /тъй като си е малко каприз  Mr. Green/

# 294
И ние сега се връщаме от МОЛ-а. Следобед мъжа ми донесе от прословутото малиново кафе от Старбъкс, хареса ми. А преди малко си взех от там фрапучино с кокос и шоколад - страхотно, невероятно вкусно! Става ми любимата напитка за лятото!  Hug
Иначе само надникнах в Мothercare... ами блузка с къс ръкав струва 34 лв, а долу в Карнавал кидс има подобни за по 10 лв. Определено ще си пазаря от Карнавала, много неща си набелязах за малкия  Peace

Стягат KFC-то, бяха махнали плакатите и се виждаше как правят щандовете, явно скоро е откриването  Hug
Посетих и този немския магазин, ДМ - много хубави неща има там, че и с 15% намаление  Peace

# 295
  • В светлото бъдеще на своята приказка...
Стягат KFC-то, бяха махнали плакатите и се виждаше как правят щандовете, явно скоро е откриването  Hug
Ох, *°•Роска•°*, направо ми разхлопа сърцето. Дано да го открият преди 23 - ти.  Praynig Зверски съм пристрастена към тяхното меню, ама само аз си знам.  Embarassed

# 296
  • Бургас
Пилешкия ресторант откриват на 16-да ви е сладко!

# 297
DIESEL PEPE JEANS DESIGUAL TAKE-TWO KOWALSKI   Ще ги има в DRESSCODE   www.dresscode.bg

# 298
  • у нас
Пилешкия ресторант откриват на 16-да ви е сладко!

smile3508

Забравих да спомена, че в събота Карфура беше почти празен - рафтовете бяха празни, дори витринките до касите изпразнени. Ей, голямо пазаруване е било миналата седмица  Shocked

# 299
DIESEL PEPE JEANS DESIGUAL TAKE-TWO KOWALSKI   Ще ги има в DRESSCODE   www.dresscode.bg

А отворен ли е вече?

Общи условия

Активация на акаунт