Burgas Plaza и нови вериги магазини в Бургас !

• 49 011
  • 505
  •   1
Отговори
# 300
  • В светлото бъдеще на своята приказка...
Пилешкия ресторант откриват на 16-да ви е сладко!
Благодаря за инфото.   bouquet  bouquet  bouquet Ощастливи моят ден!  Mr. Green
 Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 13:33 от Pebibals

# 301
Разбрах, че утре в МОЛ-а откриват нов магазин КК. Тъкмо вече няма да се разхождаме до центъра с количките Laughing А пък си стана време за по-отворени обувки.

# 302
също отварят до 2-3 дни, а доверено лице ми каза, че които не успеят до 23 април, имат неустойка 5 наема... Mr. Green

# 303
също отварят до 2-3 дни, а доверено лице ми каза, че които не успеят до 23 април, имат неустойка 5 наема... Mr. Green

Ухаааа, че те както хич не са им малки наемите, 5 си е сериозна сума  Crazy
Ама, имат време - до 23-ти. Есприт няма да ги хване глобата  Mr. Green

# 304
И ние сега се връщаме от МОЛ-а. Следобед мъжа ми донесе от прословутото малиново кафе от Старбъкс, хареса ми. А преди малко си взех от там фрапучино с кокос и шоколад - страхотно, невероятно вкусно! Става ми любимата напитка за лятото!  Hug
Hug
Какви са цените на тези толкова хвалени кафета,че ме изкушавате да ги опитам Simple Smile

# 305
Лично на мен ми идва скъпичко, но пък си заслужава  Peace Фрапучиното е от 4 и нещо до 6 и нещо, в зависимост от размера на чашката

# 306
 Mr. Green аз пък чета "толкова хвалени кюфтета" и си викам какви ли са толкова наистина ....  hahaha /сигурно от кайма/

# 307
По радиото тече реклама,че на 25.04 в 18ч.за откриването на МОЛа ще пее Тони Димитрова,ще бъде и Димитър Рачков....Датата за откриването да не би да са я изместили от 23ти на 25ти?(или аз не съм разбрала нещо) newsm78

# 308
  • Бургас
Еее, видях и аз МОЛ-а! Или по-точно Мол-ченцето  Laughing

За съжаление, нямаше места в Старбъкс.  Sad
От отворените магазини не останах очарована, но след като отворят всички, ще е по-интересно!

Направи ми много неприятно впечатление този "ескалатор"  Shocked
И, освен той, и разхождащите се из целия МОЛ и влизащите в магазините хора с пазарски колички от Карфур  Rolling Eyes ( с по няколко кисели млека вътре, например).

# 309
  • London, baby
По радиото тече реклама,че на 25.04 в 18ч.за откриването на МОЛа ще пее Тони Димитрова,ще бъде и Димитър Рачков....Датата за откриването да не би да са я изместили от 23ти на 25ти?(или аз не съм разбрала нещо) newsm78

На 23ти казаха, няколко пъти я чух рекламата.

Мимита, свиква се с ескалатора. Откакто пуснаха и асансьора аз само с него ползвам, а и малко хора прибягват до него.

# 310
  • Бургас
...Мимита, свиква се с ескалатора. Откакто пуснаха и асансьора аз само с него ползвам, а и малко хора прибягват до него.

Сигурно се свиква, но според мен, то си е и опасно, освен, че е странно!
Особено като видях как на този ескалатор се возят хора с препълнени колички, малки деца....

# 311

Сигурно се свиква, но според мен, то си е и опасно, освен, че е странно!
Особено като видях как на този ескалатор се возят хора с препълнени колички, малки деца....

Че е странно съм напълно съгласна, но защо да е опасно?

Посетих го МОЛа още в неделя, но нямам какво да кажа. По скоро ще се въздържа. Като отворят всички магазини ще направя втори опит.

# 312
DIESEL PEPE JEANS DESIGUAL TAKE-TWO KOWALSKI   Ще ги има в DRESSCODE   www.dresscode.bg

А отворен ли е вече?

Май още не.

# 313
Не разбрахте ли, че ескалаторът е такъв именно, за да е безопасен? Понеже има голям хипермаркет в МОЛ-а, ескалаторът е направен така, че хората да могат да се качват на вторият етаж с количките (има специален захващащ механизъм, така че дори препълнена количка не може да падне от ескалатора). Казвам го, защото неведнъж съм се възползвала от това му предимство, понеже паркираме на покрива  Peace

# 314
  • Бургас
Здравейте, искам да попитам има ли сред вас някой който  си  е поръчал картата за намаление на" Спорт депо" и дали я получил вече? Промоцията беше на сайта им по случай откриването на магазина .

Общи условия

Активация на акаунт