Burgas Plaza и нови вериги магазини в Бургас !

• 49 013
  • 505
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас

Здравейте, искам да попитам има ли сред вас някой който  си  е поръчал картата за намаление на" Спорт депо" и дали я получил вече? Промоцията беше на сайта им по случай откриването на магазина .

Да ,даже си я ползвах.

# 316
  • Бургас
браво на тебе, кога я получи?от магазина ли си я получи или на пощата? сори за въпросите ама и те не ми отговарят на сайта?

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 10:40 от щастливка - мързеливка

# 317
И аз го посетих този мол.  Simple Smile

Ескалаторите са си ок. Нормални са за супермаркети. Не мисля, че са опасни.
Но защо не са направили отделен вход за Карфур? Ей това ми е странно...
Навсякъде колички, някои дори и в магазините влизат с такива.

Не ми хареса също, че няма места за почивка, пейки, детски кът. КFC ми изглежда доста малко.
Детските магазини нещо не ме впечатлиха. Mothercare е нищо особено, а скъпо.

Видях, че ще има Desigual. Фен съм им.

# 318
  • Бургас
браво на тебе, кога я получи?от магазина ли си я получи или на пощата? сори за въпросите ама и те не ми отговарят на сайта?

Получих си я на адреса заедно с каталог в плик  преди може би 2-3 седмици.Да не ти я е взел някой ако нямате пощенска кутия  Thinking

# 319
 И моята карта я няма.

# 320
  • Бургас

Получих си я на адреса заедно с каталог в плик  преди може би 2-3 седмици.Да не ти я е взел някой ако нямате пощенска кутия  Thinking

имаме поща заключваща, но и на метро каталозите постояно изчезват, недобросъвестни съседи колко щеш

# 321

А отворен ли е вече, понеже си търся една тяхна рокля?  bouquet

# 322
... има специален захващащ механизъм, така че дори препълнена количка не може да падне от ескалатора ....

Дека е механизмот? Оня ден щях да изтърва количката по нанадолната лента - от тези детските, с колата, много тежи дори когато е празна. Хората, които идваха по нагорната лента ме видяха, че заплашително се затичвам с количката надолу и взеха да викат "дръж", а тези на лентата пред мен се прибраха покрай перилата и ме гледаха уплашено през цялото време, докато слезем. Голям екшън им разиграх, ама се размина без жертви ...

# 323
 И моят мъж сподели, че ескалаторите са опасни, той е залитнал при тръгването и без малко да падне с малкия. ooooh! Предрече, че ще берат ядове от МОЛ-а с тях.

# 324
  • Бургас
... има специален захващащ механизъм, така че дори препълнена количка не може да падне от ескалатора ....

Дека е механизмот? Оня ден щях да изтърва количката по нанадолната лента - от тези детските, с колата, много тежи дори когато е празна. Хората, които идваха по нагорната лента ме видяха, че заплашително се затичвам с количката надолу и взеха да викат "дръж", а тези на лентата пред мен се прибраха покрай перилата и ме гледаха уплашено през цялото време, докато слезем. Голям екшън им разиграх, ама се размина без жертви ...

Ето затова става въпрос!
Механизмите за захващане на количките не съм ги видяла, но не видях и хора, които да ги ползват!

Авче, все още не е отворен.

# 325
И моята карта за Спорт Депо още я няма... Thinking
Колко беше отстъпката с такава?

# 326

Авче, все още не е отворен.

Еее, жалко. Мерси поне за информацията мила.  HugА знае ли се кога?

# 327
Рени виж тук  Wink

и моята карта я няма още, можеш да провериш на 0700 10 205  Peace

# 328
И моята карта я няма още.

За ескалаторите - съгласна съм, че са направени да се ползват и от колички, но с това невежество от страна на ползващите ги може да има доста сериозни последствия. Честно казано се чудя как без да си проверил дали има спирачка ще тръгнеш с количката. То възрастен човек можеш да осакатиш, пък да не говорим ако има и деца.

# 329
И нашите карти ги няма  Cry

Общи условия

Активация на акаунт