Burgas Plaza и нови вериги магазини в Бургас !

• 49 093
  • 505
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Уф и аз най-накрая го видях тоя прословут  МОЛ ,ами какво да си кривя душата никак не съм впечатлена,дано като е в завършен вид и с отворени магазини да е по-добре .Очаквах нещо по-така изпипано и интересно откъм дизайн,а то поредния търговски център ,поне на този етап . Иначе аз се радвам за някои магазини и заведения,че най-накрая и тук ще има  Peace

# 196
Ей, това с количката е супер тъпо.Дано в останалите магазини няма подобно нещо.
Каква е причината да не пускат с количка?

Аз се прибирам скоро в Бургас и нямам търпение да го посетя тоя мол. Laughing
Да видим ка ще е.

Само имай предвид, че е едно мъничко МОЛ- ченце  Joy

# 197
Въпреки, че още не са отворени всички магазини, това е  място за пазаруване , в което наистина се чувствам конфортно  Peace. Разбира се винаги има какво да се желае.

# 198
# 199
  • Paris
Благодаря! Харесва ми сайта. Поздравления!

# 200
# 201
  • DE
Ходих до МОЛ-а миналата седмица, но почти нищо отворено нямаше. Дайхман-а не ми харесва особено. Има тук-таме по някой хубав модел. В Германия е същата работа. ДМ чакам с нетърпение. Росман ако имаше щеше да е още по-хубаво.
Чакам и New Yorker - любимия ми магазин. Миналия месец се върнах с 5 кила дрехи на страхотни намаления. Дано и тук му запазят цените. Дъгласа ми харесва. Уютно магазинче.
Това Кенвело много ме изнервя. Взимаш за 200, плащаш 100. Ми то едно яке е 100. Ненормална работа.

# 202
Ще умара от смях! Иначе сайтът наистина е добър! МОЛ-ът ибаче е под всякаква критика откъм архитектурно решение и интериорен дизайн! Пълно разочарование. Очаквах, че ще мога да прекарвам дългите зими в разходки из МОЛ-а, но уви! Освен магазини, няма никакви приятни атракциони и уютни местенца (пейки, фонтанчета и т.п.) Е, все пак ни е единствен засега.
Тотално съм разочарована от липсата на детски кътове! А да не можеш да влезеш с количка в магазин си е направо дискриминация! Дали пускат инвалиди... Confused

# 203
Я, каква темичка имало тук.
И аз да изкажа възмощението си от МОЛ-а. (вече няколко пъти ходих, с надеждата - ахааа, да ми хареса и да се почувствам уютно, но Ц). Може би когато отворят всички магазини до 23-ти Април и го понаредят, ще стане по-така. Засега нищо не ми грабна окото, освен че купихме малко парцали за бебо от Марк & Спенсър, аз си взех белъо (то другите артикули ми идват малко пенсионерски) и един моряшки потник. Седнахме и в Старбъкс - капучино 4 лв и торта 5.90 лв  Whistling . На всичкото отгоре персоналът ми говори на английски  Shocked
А, харесах си и една голяяяяма плюшена мечка в NICI на втория етаж - за изписването на бебо. Скромната й цена беше около 330-350 лв Crazy
За супермаркета Карфур - нямам думи, ужасно място. Едва ли някога ще пазарувам от там, както и от Кауфланд. Оставам на вариант "доброто, старо Пикадили", където всичко знам къде стои, няма незаредени щандове, блъсканици с колички и всякакви други екстри...
А, а ще имали последно боулинг и авто-кино в МОЛ-а? Нали на това беше залегнато в началото, но честно казано вътре не видях възможност за подобни ... ?!

# 204
  • Бургас
И аз съм разочарована от разпределението в МОЛ-а.
Исках да е и място за развлечение,не само магазин до магазин.Да има къде да поседнеш без непременно да консумираш.Сега като отворят и Макдоналдс и КФС лудницата ще е пълна-ще тичат деца в краката ми,да се оглеждам да не ме залият или оцапат с ядене.
А това препълване на магазини -просто ти омръзва на 5-я и си тръгваш,аз поне нямам нерви да обикалям из всички.

# 205
Вижте някой от намаленията които Дрогерията ДМ ще има на 9ти Април
http://burgasplaza.blogspot.com/2009/04/15.html
обявили са 15% намаление на всички стоки

# 206
Как е кафето в Старбъкс?

# 207
Как е кафето в Старбъкс?

Силничко, ароматно като за 2 лева.

# 208
  bouquetА има с различни аромати ли?

# 209
  • Бургас
Кафето е хубаво ,и вътре мирише на хубаво кафе .Аз засега само обикновено кафе с мляко дегустирах ,но като прочетох брошурата ми се иска да опитам и други по-специфични вкусове Peace
ЛаДида  спомена  кафе с малинов аромат  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт