Burgas Plaza и нови вериги магазини в Бургас !

• 49 106
  • 505
  •   1
Отговори
# 225
  • Paris
Аууу, слава тебе Господи, че е било отдалече, че днес ревах като идиот и в лицето без грим съм като крокодил!  Twisted Evil
Ще намина тези дни да ме посъветваш какво да си купя за моментално разкрасяване!  Heart Eyes
Що така си плакала? Да не е от хормоните?
Надявам се да се видим

# 226
  • у нас
Момичета,поотслабна ли малко навалицата във вашиЙо МОЛ? Mr. Green
Утре ще съм в Бс и ми се щеше да мина да поразгледам,но не съм сигурна какъв транспорт(градски) ходи дотам,идвайки от центъра обаче(примерно от гарата или от бул.Хр.Ботев).Надявам се да ми каже някоя от вас Embarassed
Обаче не искам да се прикачвам от автобус на автобус... Mr. Green

също може да хванеш от Ботева или от Гарата автобус № 4 или 15(за Сарафово)  Peace

# 227
  • Бургас

кафе лате, tall, с малинов сироп!

Звучи много "красиво" и изкушаващо .  ЛаДида,и  аз те мяркам от време на време в градината-Красито е в нашата група  ,но ми е неудобно да ти се обадя Embarassed

Аз съм критична към Мола ,защото не стига ,че все последни имаме всичко ,ами и най-смотания от тия ,които съм виждала Wink

# 228
 Hot Spot и Pepe Jeans отворени ли са вече?А Guess ще има ли в някой от магазините?

# 229
кинце няма ли, поне едно 3Д за децата?

# 230
  • Бургас
Hot Spot и Pepe Jeans отворени ли са вече?А Guess ще има ли в някой от магазините?
Нищо подобно още не е отворено. Всичко е на етап табели отвън, отвътре вар, цимент и т.н.  Simple Smile
Не знам дали ще има Гес.
Видях днес (може и от няколко дни да е) табелата на КФС, точно до Макдоналдс на втория етаж.
Някой дали може да ми каже цените на Найн Уест горе-долу какви са, погледнах ги отвън, много готини ми се сториха, но липсата на етикети ми говори за над 300-500 или греша? Thinking Но наистина изглеждаха супер, на платформа, точно като за мен, да не ми се кривят краката като ходя.  Simple Smile И чантите им май бяха красиви. Но нямаше как да влезем, нали са пуснали тоя панорамен асансьор та само до него седим с детето да гледа как се движат едни въжета по едни жълти и черни макари.  Rolling Eyes

# 231
# 232
  • Бургас
Ji, благодаря ти!   bouquet
Тези които са изложени на витрината им са много хубави, от велур, може би "на живо" просто е по-добре.

# 233
  • Бургас

кафе лате, tall, с малинов сироп!

Звучи много "красиво" и изкушаващо .  ЛаДида,и  аз те мяркам от време на време в градината-Красито е в нашата група  ,но ми е неудобно да ти се обадя Embarassed

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Трябва да се стегна и да спра да ходя посурната значи!  Blush Кое е твоето дете?  Party

Относно Бургас Плаза- като за начало е чудесно, даже! Ще видите като отворят навсякъде как ще придобие "приличен" вид!
Честно казано, не се сещам за някоя марка, която я има другаде из България и която да ми липсва тук!  newsm78
София специално посещавам заради няколко магазина и всичките ги има представени в нашето демо Мол-че!
Другите марки, които ме интересуват, го няма изобщо представени в България, но не пазаря толкова често от тях, че да ми липсват толкова. Ей, я Гърция на 2 крачки- всичко има, да не говорим за глобалната мрежа, дето няма нещо да не можеш да поръчаш ако толкова много искаш!
Мда! Доволна съм аз! На 2 мин от работата ми и на 5 от нашето село! Какво повече да искам от живота!?  Mr. Green

# 234
  • London, baby
Честно казано, не се сещам за някоя марка, която я има другаде из България и която да ми липсва тук!  newsm78
Доста марки ги няма в Бургас, и в мол плаза.

# 235
 Aз ще изчакам да отворят всички магазини и тогава ще посетя  МОЛ-а, и без това времето ми е кът а и магазините, които са ми интересни още не са отворени.  Confused Но така или иначе няма да спра да ходя в центъра тъй като една от фейвърит марките ми има магазин само там. Laughing

# 236
  • Бургас
Доста марки ги няма в Бургас, и в мол плаза.
аз за мен си говоря!  Mr. Green Съжалявам, че вашите липсват!  Confused

# 237
Ти нали си там наблизо, сигурно имаш пръст в тая работа. Mr. Green

# 238
  • London, baby
И аз съжалявам и затова ходя из варненския мол. Mothercare още не е открит, май някой питаше.
Днес се оглеждах на Жаки, ама не я видях. Беше ме срам да гледам по-настойчиво. Mr. Green

# 239
 Жаки, пусни си снимката тук, да те намират по-лесно съфорумките. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт