Кухни - 21ва тема

• 41 846
  • 295
  •   1
Отговори
# 60

Имам предвид мястото при комина, но при долните шкафове.
Аз също исках механизъм, но нямаше как да стане. Изчакай някой ден да ми сложат рафта и ще ти снимам да ти покажа. Там имам една дупка, която ми остава и аз незнам за какво ще я използвам, но няма как. А за идеи аз колкото и неща да гледах и да показвах на нашия майстор се неставаше заради комина, а и заради съдомиялната защото няма къде другаде да я сложим.
Аleks много се чудехме как да направим микровълновата, защото избързахме и купихме такава която не е за вграждане.  Тук едно момиче беше пуснала снимка на нейната кухня и взех идеята. Много е удобно, а микровълновата е направена точно по мой размер и ми е точно пред очите.
Искам нещо да ви питам аз. Имам няколко дена да реша дали на горния ред шкафове да ми остане едната врата венге или да си я поръчам и нея бяла. По моя проект беше така да е венге за да стане малко разчупено, но като ми я сложиха и като я видях малко се чудя дали да не я сменя. Майстора ми в сряда ще ходи да  ми поръчва още една плоскост за лицето на барплота и се чудя дали да не сменя и тази врата. Дайте си мнението каквото и да е то ще се радвам да чуя какво мислите.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11331661

# 61
  • Пловдив
Мое мнение Blush смени я с бяла Rolling Eyes

# 62
и моето мнение е да я смениш с бяла.бих сменила и бялата на долния ред с венге. кухнята е много хубава-честито

# 63
и моето мнение е да я смениш с бяла.бих сменила и бялата на долния ред с венге. кухнята е много хубава-честито
Това е и моето мнение Praynig.

# 64
  • варна

Peace и аз така мисля

# 65
И аз подкрепям горните мнения

# 66

Peace и аз така мисля

Още един глас за този вариант. Страхотна кухня, поздравления   bouquet
Малко съм заета тия дни, но не съм забравила колко много кухни имам да качвам в албумчето. До ден два ще я свърша и тази работа  Hug

# 67
  • София
Аз бих сменила и челото на чекмеджето Peace

# 68
Момичета с нови кухни, със здраве да си ги ползвате. Hug
Аз да питам има ли някой керамичен плот с 2 нагревателни зони с таймер за изключване newsm78

# 69
  • на кой му пука, майна

И аз това щях да напиша.
Ще изглежда много по-стилно, ако приемеш този съвет  Simple Smile

# 70
И аз в тази тема.

# 71
.....Аз да питам има ли някой керамичен плот с 2 нагревателни зони с таймер за изключване newsm78
Да, ние имаме такъв  Wink

# 72
  • на плажа
Питах и в друга тема, но май тук е точното място  Wink.
 Момичета, имам чуденка. Кухнята, трапезарията и холът са ми в едно помещение. Мъжът ми държи да слагаме теракот под кухнята, за да се застрахова откъм течове, но на мен нещо не ми допада това. Мразя преходните лайсни. Питанката ми е към тези, които са с ламинат в кухнята - специален ли сте взимали и дали са го обработвали допълнително?

# 73
Лилиана днес бързах и забравих да те поздравя и за твоята кухня. Много е хубава със здраве да си я ползваш  Hug
Момичета мерси много на всички които си дадоха мнението  Hug Утре решавам последно и моля mama_nat да не слага моята кухня още в албумчето, защото има още малко работа по нея. А аз ще пиша утре дали ще сменя врата или не още обмислям  newsm78

# 74
Питах и в друга тема, но май тук е точното място  Wink.
 Момичета, имам чуденка. Кухнята, трапезарията и холът са ми в едно помещение. Мъжът ми държи да слагаме теракот под кухнята, за да се застрахова откъм течове, но на мен нещо не ми допада това. Мразя преходните лайсни. Питанката ми е към тези, които са с ламинат в кухнята - специален ли сте взимали и дали са го обработвали допълнително?
Ние, в стария апарамент,  имахме ламинат навсякъде (освен в банята, де  Laughing). Много хубаво стоеше... Не сме имали никакви проблеми !
Абсолютно нищо по-специално не сме му гледали, нито сме го обработвали  Peace

Общи условия

Активация на акаунт