Кухни - 21ва тема

• 42 273
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
а може ли да сложиш хладилника до вратата на тераската, за да успееш до побереш  останалата техника в един ред ? Thinking

# 106
Здравейте и от мен!
 Wink Wink Wink
Много са ви хубави кухните момичета! Със здраве да си ги ползвате и много вкусни неща да готвите за любимите си хора!
И аз се присъединявам към отбора. След дълго подканване нашата мечтана и чакана кухничка вече е поръчана newsm44 В събота идват за размерите, търсим си майстори, избираме плочки - голямо приключение е, но ми е ужасно приятна цялата суматоха. Simple Smile
Simple Smile Правим нещо малко и скромно, но се надявам да ни е удобно! 

Започвам да се включвам активно в темата, а когато имам и резултат ще показвам и снимки!

Хубав и слънчев ден!!!!

# 107
Момичета отдавна ви следя, че ни предстой и на нас поръчка на кухня. Засега сме купили само ел.уредите, но пералнята ми е стара. В смисъл, че е не е за вграждане.
Прави ми впечатление, че много от вас не са измислили нещо, за да я скрият.
Има ли опция да си поставиш вратичка пред нея, така, че тя да не се вижда?Всичките ми уреди са инокс, а тя е бяла и никак не върви.
Или самия плот не позволява, защото не е достатъчно дълбок за да се монтира такава врата. Thinking

# 108
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=287275&pid=10206550

Това е кухнята на щастливка-мързеливка. Пералнята е успешно скрита. Можеш да я питаш на лични за подробности.

# 109
  • Пловдив
cotton4e  не може да стане това с пералнята. Имахме същото искане, но в крайна сметка я сложихме в коридора и там я скрихме в гардероб. Плота е с фиксиран размер няма как да се монтира вратичка пред пералнята , ако тя не е за вграждане  Peace. Помисли дали не можеш да я сложиш на друго място  Hug

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=287275&pid=10206550

Това е кухнята на щастливка-мързеливка. Пералнята е успешно скрита. Можеш да я питаш на лични за подробности.
Хмммм явно може ,  newsm78 на мен друго ми обясниха .

# 110
Благодаря, непременно ще я питам! Party

# 111
Момичета пиша ви малко извън темата. Моля споделете къде слагате ножовете у вас. В такава чуденка съм къде да ги сложа, защото моята малка помощница се надига на пръсти и определено не вижда, но бърка по всички рафтове и шкафчета. Имам си поставка където да си слагам вилиците и лъжиците и др прибори, но ножовете не мога да ги сложа там страх ме е да не вземе да бръкне и да се пореже.
Дайте идеи особено тези които имат малки помощници в кухнята като мен.

# 112
Момичета отдавна ви следя, че ни предстой и на нас поръчка на кухня. Засега сме купили само ел.уредите, но пералнята ми е стара. В смисъл, че е не е за вграждане.
Прави ми впечатление, че много от вас не са измислили нещо, за да я скрият.
Има ли опция да си поставиш вратичка пред нея, така, че тя да не се вижда?Всичките ми уреди са инокс, а тя е бяла и никак не върви.
Или самия плот не позволява, защото не е достатъчно дълбок за да се монтира такава врата. Thinking

Зависи от модела на пералнята. Ако пералнята е с дълбочина 60 см няма да може, тъй като повечето плотове се предлагат с ширина 60 см, а пералнята очевидно не може да бъде плътно долепена до стената. Освен това вратичката също трябва да влезе под плота. Ако обаче пералнята е с дълбочина 45-50 см. (има такива модели), има възможност да се монтира вратичка, както е в кухнята на щастливка-мързеливка.

# 113
  • София-в сърцата на моите деца
Момичета пиша ви малко извън темата. Моля споделете къде слагате ножовете у вас. В такава чуденка съм къде да ги сложа, защото моята малка помощница се надига на пръсти и определено не вижда, но бърка по всички рафтове и шкафчета. Имам си поставка където да си слагам вилиците и лъжиците и др прибори, но ножовете не мога да ги сложа там страх ме е да не вземе да бръкне и да се пореже.
Дайте идеи особено тези които имат малки помощници в кухнята като мен.
Има едни специални поставки за ножове, които се набучкват или магнитни ленти на които се залепят! Peace

# 114
За пералнята наистина единствения вариант, ако тя не е за вграждане е да е с по-малка дълбочина.
Аз моите ножове ги взех с дървен блок, в който си стоят и са ми отгоре на плота.Виждала съм и отделно да се продават такива блокове за ножове

# 115
И аз мисля за пералнята,че няма да може.Повечето са 60 см.Когато купувахме,само за това купихме Whirlpool ,защото са по-плитки.И тя стигна точно до края на плота.А за вратичка-абсурд.
А иначе може ако имаш някоя ниша в коридора.Ние сега ще правим това упражнение-ще изнесем там пералнята-досега беше вграден гардероб-ще го махнем.А на мястото на пералнята ще сложим миялна машина.

# 116
  • Варна
Моля, който ползва гранитна мивка, кажете ми предимствата пред металните? Отвсякъде ме убеждават за такава, а аз съм ползвала само метална...

# 117
Случва се да има по дълбоки плотове, но са по поръчка. Някоя мама беше писала точно за този проблем тук във форума преди време. Дори беше споменала, че й искали цена като за 2 плота. Дано види, че обсъждаме този проблем и да пише. И аз искам да скрия пералня, засега навсякъде ми казват, че няма вариант за по дълбок плот.  Rolling Eyes

# 118
Добре де  newsm78 какво пречи пералнята да е издадена заедно с шкафа малко напред, а над нея да няма плот, а шкафа да продължава до горе. Това е възможно разбира се ако това издаденото не е по средата на кухнята, а отстрани някъде. Нещо такова ми се върти в главата. Дано сте ме разбрали.

# 119
Обръщам се към варненки - къде да търся качествени аксесоари за кухня? Имам предвид отцедник, поставки за хартиено руло, фолио, закачалки за прибори и т.н. Става въпрос за такива, които да са стилни и да не ръждясат на втория месец. Тук четох за Брабантия, но не знам дали се предлагат продуктите на фирмата във Варна.
И още едно питане - за стенна батерия, но матирана, че да пасне на останалите лайсни и кантове. Откъде във Варна? Толкова много магазини станаха, че човек да лудне от обикаляне...

Общи условия

Активация на акаунт