Хваща ли ръжда старата любов?

• 43 079
  • 275
  •   1
Отговори
# 75
Според мен старата любов ръжда не хваща .
С времето хваща паяжини,които в един момент могат така да те омотаят....че свят да ти се завие...

# 76
Хваща..
именно защото е "стара"..
Няма начин на 15 и на 30 г да харесвам едни и същи неща, нали? Sunglasses

Иначе си спомням с умиление и малко горчивина първата ми и ученическа любов..
Чат-пат се виждаме още..и по очите му личи, че... Embarassed
А на мен ми е забавно.. Embarassed

# 77
Никси, в моя случай става въпрос за... и аз не знам точно какво. Просто ученическа любов, нямахме връзка, бях влюбена отдалеч в него. И не мисля, че става въпрос само за увлечение мимолетно. Все пак 3 години в гимназията все по него въздишах, естествено, междувременно имах и други връзки, консумирани, но определено си бях влюбена в него.
После завърших, отидох да уча в друг град, пак мислех за него, макар да имах връзка с друг. После той дойде да следва в същия град и се срещнахме случайно. Аз пак мислех за него. Сега, над 10 години по-късно, аз пак се сетих за него...
Не знам и аз какво е това...

В тоз случай мисля, че е по-добре да му се обадиш и да се видите.
Щото оня ден на улицата срещнах еднин младеж по който въздишах и аз в ученическите си години.
Пихме по кафе... по скучен човек не бях срещала ooooh!
Оправдах се с бебето и си тръгнах...
Кой знае и твоя къв е дръвник. Whistling

# 78
Никси, изкефи ме постът ти максимално!  bouquet
Благодаря ти! Hug

# 79
Обаче мацко, ако имаш кофти късмет, ше се окаже некъв неповторим прелестен мъж и тогава...
Абе има и мноо лош вариант.

# 80
Не знам какъв е сега, най-вероятно неповторим прелестен мъж...
Слава Богу, живее на километри от моя град, иначееееее не знам какво можеше да стане. Засега удържам фронта и не правя опити да му пиша. Той пък, сигурна съм, че няма да нахалства, защото знае, че съм омъжена. Писахме си една седмица, вече не си пишем. Един вид, оставил е топката в мои ръце...

# 81
За вас как е? Сещате ли се за старите си любови, макар и сега, след години, да сте щастливо или нещастно женени?
Да.

А на въпроса от темата: "не винаги"  Peace

# 82
Слава Богу, живее на километри от моя град, иначееееее не знам какво можеше да стане. Засега удържам фронта и не правя опити да му пиша. Той пък, сигурна съм, че няма да нахалства, защото знае, че съм омъжена. Писахме си една седмица, вече не си пишем. Един вид, оставил е топката в мои ръце...

Жено, докато бягаш от проблема няма как да го решиш.

# 83

И при мен са хванали ръжда старите любови. Рядко ги срещам, нищо не ми трепва. Всичко съм си изживяла с тях, всичко е приключило в даден момент, за да срещна истинската си любов.  Сега съм щастлива, както никога досега и съм обичана, както съм си мечтала винаги. Понякога си спомням за миналото, но за да осъзная, че сега обичам истински и с цялото си сърце. dancing

# 84
Хваща, хваща........ Mr. Green

# 85
Времето е най-добрия лечител Simple Smile

# 86

Laughing Много съмнителен съвет й даваш  Mr. Green

# 87
дали хваща или не хваща си зависи от металите Simple Smile малко в инженерен дух

# 88
Laughing Много съмнителен съвет й даваш  Mr. Green

Joy
Ами щото в другия случай ще продължи да го идеализира.
Ако го пият по едно вероятността да го свали от пиедестала е доста голяма.
Ама то аз съвети мога да си раздавам, за тва пари не искат.
Важното е тя какво решение ще вземе.
Но във всеки случай аз така не бих могла да живея, вечно в мисли по некой си, дето кой знае къв е говньо в действителност.
Не е зле поне да знаеш по какво вехнеш, ако така и така ше се съсухряш  Whistling

# 89
Проблема е ,че вашата любов не е изживяна....т.е. не знаеш как би могло да бъде....затова се тормозиш.
А изживяната стара любов си ръждясва,и още как...

Общи условия

Активация на акаунт