Хваща ли ръжда старата любов?

• 43 056
  • 275
  •   1
Отговори
# 60
ами моите стари любови са хванали ръжда отдавна.  Whistling Rolling Eyes
само за един се сещам. Embarassedмони се казваше.много ,много сладък беше,с 4 години по-малък от мен,но страхотен сладур беше. точно мой тип,лека мургав,висок,с тъмни очи и тъмна къдрава коса. ехх,мони... Mr. Greenкой знае на къде го е отвял вятъра,а може и зад граница да е. нищо незнам за него. но отвреме на време като мина покрай блока му,където живееше и се присещам за него. така и нищо нестана м/у нас.харесвашеме и постоянно ми висеше пред вратата,но аз тогава бях заета.пу,чак ме е яд сега ,че не му обърнах внимание тогава. ooooh! Joy

# 61
продължавай да си мислиш за старата любов, дето ръжда не хваща, ама ако  половинката ти и тя се присети за своите  стари любови сигурно много ще те заболи,та затова си мисля,че  е време да спрем да мислим за миналото и да наблегнем на това как да изградим здраво и добро семейство с  човека, който си избрал, защото ако него изпуснем има да го търсим и да пускаме теми от рода "как да си го върна  у дома"
Ееееее, не помня някъде да съм писала, че мисля да изневерявам на съпруга си, моля ви се. Всичко си остава само в мислите ми, иначе досега да съм се обадила на човека. Той просто ми кликна, според мен за да знам номера му и топката е в мен, но аз не съм се обадила, нито пък имам намерение да го правя. Дори не ми и каза, че той ми е звъннал, аз сама се досетих. Ако съм искала, колко му е, звъня, чукваме си среща и заминавам, никой няма и да заподозре къде отивам, мога да оправдая пътуването по хиляди начини. Но тук не става въпрос за изневяра, по-скоро ми се искаше да споделя с някого и да разбера има ли и други като мен.

# 62
eeeeex, спокойно бе, мацка.  Laughing
"Кучетата си лаят, кервана си върви"
Недей да се чувстваш виновна пред себе си - нищо не си направила.
И по-добре да не правиш нищо повече, остави пламъчето да загасне. В противен случай може тръпката да те обсеби, а оттам да промениш и отношението към съпруга си... и в един момент няма да знаеш с кого искаш да си.
Не мисля, че искаш да си разваляш семейството.  Peace

# 63
 А не може ли да обичаме двама?

# 64

Ами аз не мога.
Ти като можеш - обичай си двама.   Mr. Green
Брех, който може - го може!!!   Laughing
Къде сме тръгнала и аз, изкуфяла консерва, да давам акъли...   Rolling Eyes
Joy   Joy   Joy

# 65
Откога стана забранено и в мислите си да изневеряваме? Хайде да не се правим на светици всички.
Хората са сложни.

Последното, което ще направя е да седна да изневерявам мислено с някой от миналото ми. Но така е, хората са сложни, приемете , че има и такива, за които отминалите увлечения, не изплуват на повърхността. А неизконсумираните не са любов в никакъв случай. Как да не взема да помня, някой на когото само съм се усмихвала в училище?! При мен любовта идва след секса. Е, не всеки секс се оказва любов, но пък любов  преди (или без) секс не ми се е появявала все още.   

# 66
Откога стана забранено и в мислите си да изневеряваме? Хайде да не се правим на светици всички.
Хората са сложни.

Последното, което ще направя е да седна да изневерявам мислено с някой от миналото ми. Но така е, хората са сложни, приемете , че има и такива, за които отминалите увлечения, не изплуват на повърхността. А неизконсумираните не са любов в никакъв случай. Как да не взема да помня, някой на когото само съм се усмихвала в училище?! При мен любовта идва след секса. Е, не всеки секс се оказва любов, но пък любов  преди (или без) секс не ми се е появявала все още.   

Имало е любов без секс, веднъж , като бях на 13  Whistling

# 67

Тийн поривите са далеч от представата и усещането ми за любов, но да речем че при теб е било това. Не ми казвай, че сега си го представяш в еротични пози въпросния младеж.  Mr. Green

# 68

Тийн поривите са далеч от представата и усещането ми за любов, но да речем че при теб е било това. Не ми казвай, че сега си го представяш в еротични пози въпросния младеж.  Mr. Green

Тц, аз мисля точно като теб. Исках да кажа, че платоническата любов е присъща само на пуберите  Mr. Green

Ох, не слава Богу, не си го представям в еротични пози въпросния младеж  Naughty

# 69
  • област Софийска
За авторката: сетих се за едно разкошно стихотворение на Блага Димитрова

ДЕНОНОЩИЕ

На разсъмване, щом разпозная
потопения в изгрева хребет,
още първата мисъл е тая,
че не трябва да мисля за тебе.

И през целия ден, вероломна,
тя, където отида, ме дебне
и каквото да правя, напомня,

А когато нощта е надвисла
всяка болка във сън да обсеби,
аз не мога да спя и все мисля,
че не трябва да мисля за тебе.  Hug

# 70
Аз не разбрах, в случая под любов се има предвид неизконсумирана връзка, несподелена любов или нещо по-тривиално? Thinking
Щото от няколко дни си комуникирам с бившия доста, ама нищо не ми припламва.
Даже и гаджетата си обсъдихме.
Мисля, че за мен хваща ръжда. И по-добре де, по-здравословно е Whistling

# 71

Ами аз не мога.
Ти като можеш - обичай си двама.   Mr. Green
Брех, който може - го може!!!   Laughing
Къде сме тръгнала и аз, изкуфяла консерва, да давам акъли...   Rolling Eyes
Joy   Joy   Joy

Да обичаш двама не е задължително приятно. И не се предотвратява с даване на акъли. И изобщо не е задължително да правиш секс и с двамата, за да ги обичаш. Правиш секс с единия, но ти се иска и с другия. Въпреки това не изневеряваш. Стоиш и чакаш да ти мине.
Никой не знае какво ще му дойде до главата и какво може или не може...

# 72

И няколко потулени назад в съзнанието ми стари любови,на които и днес се радвам,че ги е имало.Как разбирам дали съм ги обичала-ами по това,че и сега ги обичам,топло ми е когато мисля за тях и се радвам,че са добре.

Това е цитат от една друга тема, който ми хареса много. Изобщо не става въпрос дали е "консумирана" любовта, със и без секс, а за това чувство, което не ръждясва. Радвам му се. Няма нищо общо с брак, отговорност и пр. 

# 73
  • Варна
За авторката: сетих се за едно разкошно стихотворение на Блага Димитрова

ДЕНОНОЩИЕ

На разсъмване, щом разпозная
потопения в изгрева хребет,
още първата мисъл е тая,

И през целия ден, вероломна,
тя, където отида, ме дебне
и каквото да правя, напомня,

А когато нощта е надвисла
всяка болка във сън да обсеби,
аз не мога да спя и все мисля,
че не трябва да мисля за тебе.  Hug

Мисля ,че съм чувала това в изпълнение на Роси Кирилова, много е хубаво

# 74
Аз не разбрах, в случая под любов се има предвид неизконсумирана връзка, несподелена любов или нещо по-тривиално? Thinking
Щото от няколко дни си комуникирам с бившия доста, ама нищо не ми припламва.
Даже и гаджетата си обсъдихме.
Мисля, че за мен хваща ръжда. И по-добре де, по-здравословно е Whistling
Никси, в моя случай става въпрос за... и аз не знам точно какво. Просто ученическа любов, нямахме връзка, бях влюбена отдалеч в него. И не мисля, че става въпрос само за увлечение мимолетно. Все пак 3 години в гимназията все по него въздишах, естествено, междувременно имах и други връзки, консумирани, но определено си бях влюбена в него.
После завърших, отидох да уча в друг град, пак мислех за него, макар да имах връзка с друг. После той дойде да следва в същия град и се срещнахме случайно. Аз пак мислех за него. Сега, над 10 години по-късно, аз пак се сетих за него...
Не знам и аз какво е това...
Рина, стихотворението е много хубаво, знам го. И... се старая да не мисля за него....

Общи условия

Активация на акаунт