Отговори
# 240
  • Egypt
Мама Миа, ако искаш пиши на лични точно какви са ти документите и само от апостил ли се нуждаят, подписът на заклетия преводач трябва ли да е заверен и той, че струва допълнителни 15 лв.

Аз пък да споделя  едно нещо относно "износа", дето ме човърка, а и хабибито това му е основното притеснение: Дъщеря ми е на 5 години, след няколко месеца се местим да живеем в Египет и как ще стане с училището изобщо не мога да си представя- там почват на 6 години, тя не знае арабски, само български  newsm78 Thinking

# 241
Абе знам ли,трябват ми преведени и легализирани във външно министерство.... (така казаха май newsm78 newsm78 не знам къде ми е главата с тез кътници при Миа,откачам тотално вече  Cry )

# 242
Добър вечер на всички!

Първо, да честитя празници и весели поводи на всички - от доста време насам. Да са живи, здрави и щастливи и обичани, а малчуганвите - палави.

Второ, ако ще има софийска среща, седмицата 7-12 април ни е българска и софийска, само на 10.04 не мога да се включа, че ще се "излагам" в НДК на една национална конференция за услуги за хората с увреждания... в такива моменти ми е иска някога да се събудя и да установя, че поне за 3 дни нямам работа: т.е., че няма такива хора....

Освен това нали писах, че наш партньор по проект започна да не дава отчети и финансови документи и се оказа, че банковите му сметки са запорирани, а върху имота за социална услуга и младежки център има възбрана, защото той е МОЛ на организацията си и имал кредити.  ooooh! Все едно, че са ни ритали - така се почувствахме като научихме.

На 21.04 тръгваме за Босна семейно. ще е интересно да живеем и работим сред мюсюлмани, които cа живели на Балканите. Моят съпруг не знае нищо за тях, саво пред декември гледахме филм за Сребреница. 

Магде, моето приятелче Яси кога има рожден ден?  Hug

Дина!! Как си? Днес поведох.... еееех, какъв разговор с родителката ми... и като почти не удавих телефонната слушалка в сълзи, се сетих за теб, пфу, пак плача!

Латея, марси, олдспорт, not stbborn enought, дуа, Наде, близначкови.... и всички други арабелки  Hug   

# 243
Привет!

Другарче мило и незабравимо   bouquet Hug Heart Eyes
Златна ябълчице- франзелките станаха супер  Simple Smile направих и както ме посъветва -4бр.  Wink мерси за рецептата   bouquet мерси и за песничката на Roxette ,
едно поздравче и от мен - http://www.youtube.com/watch?v=NgICd1zImXA&feature=related  голяма песен   Heart Eyes
Дезърт здравей чаровнице, липсваше тук  Flutter
Дина и аз знам че Дани е на 5, запомнила съм го , защото и Магдето е рожд. тогава  Simple Smile
Момичета някой знае ли нещо за ЖАСМИН ??  Thinking
Мароканско Мактубче  Simple Smile  ще се радвам да се видим,  Hug с останалите момичета също  Grinning

# 244
  • Varna
Мама Миа, честита годишнина на тебе и на твоя Арабски принц на черен кон Hug

Май съгреших със това вино ако е така Душка прости ми Embarassed
Как сте Компаниятаааа Hug
Меле, мелееее направо ме омаяхте и тази вечер със вълшебни приказки. Одъртях но не спрях да слушам приказки newsm78
Говерете момичета, говоретееее,  това са знания мили-или както се казва- open our mind.
ЛАТЕЙКИЧ- питай Сланце, че аз по се притеснявам да питам Embarassed Питай душко и заради мене Hug
AYSEB- хайде разправяй за вас бе мила, нека повече да знаем. Казваш, че сте по затворени- ами ти имаш шанс да ни покажеш нещо мъничко поне. А аз съм от тези които са със големи симпатии към помаците Hug
Еййй Мактубче момичетата Софиянки са късметлийки, че могат да те видят Simple Smile
Близначковче, как са малките бандити Wink
ДУА - как са твоите Слънца?  bouquet
Дтти- да си жива и здрава, яко злоупотребявам със твоя Данет Wink Ей сега отивам да си взема още един брой Wink
Принцеске Hug Благодаря ти Сладуранке за красивите пожелания. Каде изчезна? Има ли нещо ново около тебе?
Динче Hug на 5 пак ще пращаме подаръци и китки Wink
И на всички останали момичета много, много  Hug

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 20:42 от DELTA_DELTA

# 245
DELTA_DELTA-а мезе нямали за това хубаво винце  #Crazy #Crazy

А то имало в кошничката маслинки и сиренцеее  ooooh! ooooh!
Мерсииии сега да викнем батко Амр Диаб да изпее нещо по случая  newsm03 newsm53

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 22:15 от мама * Миа *

# 246
  • по пътеката
делта, браво! ве4е гледам само на мезенца, бре! баш пред ве4еря! ама, ако ударя една 4ашка както съм гроги, ща ма носиш до нас! Mr. Green
близнакова, къде ти е скайпето ? обади ми се имаш изненадка!  Crazy

# 247
ето и една почерпка и от мен

фаима децата бързо научават езиците-когато дойдохме тук големите бяха много зле с езика-за 2 месеца в предучилищната проговориха и се научиха да четат и пишат.за общуването с остналите деца-ще ти дам един пример-миналия ден бяхме в един мол-имаше група иранци и с тях момиченце колкото Даяна-в началото се гледаха после  детето се приближи до моята и я заговори-дребната поиска да и превеждам-казах и че не мога,да отиде и да играе с детето-е заиграха се като всяка си говореше на нейния език.

мама Миа  не знам за Ливан как е ,но за Сирия ни искат превод и заверка от Външно и от сирийското посолство.

Даяна играеше на двора след малко влиза взима чадъра на кака си и го отваря в/у килима-аз през това време съм в нета-след малко се обръщам и я намирам като коте свита под чадъра и спи  baby_neutral

# 248
Добро утро! Желая ви весел и усмихнат и вкусен уикенд!

А всички, които разказват за децата си, чета с много радост и тайнично всеки път се моля да гушкам и аз едно бебе...

Имам нужда от спешна помощ от "домашната аптека" - от стрес ли, диета и прочистване на тялото, знам ли какво, лицето ми е като на тийнейджър, че и по-лошо, но тази сутрин се събудих с:

а/ едно от тези неща, които излизат на ръба на устата;
б/ на окото - от долната страна, където рамките на очилата опират лицето - също едно нещо, което не му е там мястото;

Та какво да им сложа? Да, има до нас аптека и съм грамотна, за да си взема лекарства, но пък ... бих пробвала домашен лечител.   

# 249
  • Varna
Гутен Сабахлен, ШИхрИзадкИтИиии Hug
Мактубче Hug
паста за зъби пляскай  за ръба на устата ако нямаш нещо лекарствено под ръка.
Шъ дойди карамелчето споко Мактубче. Как тогава ние ще искаме да го нагушкаме и да го настискамеее Wink

Ха'ди на мИкицИтиииииииии Laughing
Ха'ди на кайветУУУ
Снощи ми се обади Бейчетоооо- Бебенце се казва Тамер Раян- дано не съм сбъркала първото име newsm78 - тежи 3.500 дългичко 51 см.
Не говорихме, че знаете какви екшъни са сега покрай бебочкото.
Спите си сега спокойничко виееее ама аз съм се омацала със една маска по косите, че Батко като се прибере като ме види да му се подгънат коленете като види такваЗ красота нИземнаааа Wink

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 08:40 от DELTA_DELTA

# 250
делтичка-Айрянче няма ли хабибти ,приседнаха ми тез МикиЦици  Confused
Добро утро на всички! аз пак не успях да поспя-мъжо хърка като мечка-стръвница,а Миа цяла вечер си мяткаше краката по лицето ми  Confused Cry Иде ми тва нейното легло да го хвана и изхвърля,защо е изобщо купувано Confused ползвам го за склад за дрехите й

# 251
Добро утро,

Делта, не те ли е срам с тези виртуални мекици...искам истинскииии, така ми се приядоха...

Момичета с ай ти способности...тук става нещо. От снощи подготвям новата тема, но изведнъж страницата започна да отказва  предварителен преглед на темата....тоест показва само ако е кратък текст, ако е дълъг показва следното изречение: 'Извеждам бърз преглед...' и така си остава. Да не би да са въвели ограничение за дължина на текста в едно мнение? Тогава няма да си имаме хубави теми. Sad

п.с. проблемът е отстранен

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 13:41 от Monsoon_rain

# 252
  • Varna
Хабебти Мама Мия Hug
ама си права бееееее Hug Щто го шатнах и аз онуй кайве newsm78
Другия път шЪ ФнимаФЪм Praynig
МОНСУНЧЕЕЕ- Hug
Като имаш път насам и мекици ще направим и палачинки все неща дето се"отслабва". Дето са на диета момите ще се облизват само. Ама ако дойдат няма да устискаааат Laughing Хади деее, на гости не признавам диетуващи Naughty
Хайде да хващам пътя, че днеска съм пИрФеКтнУ Grinning  Май сборих пак гадните болести, ама ха яяяяяяя newsm47

# 253
 smile3547 smile3529 newsm64   моляяяяяяя помощ онова жъълтото нещо вид подправка как да я използвам newsm78  али я слага   почти  навсичко Mr. Green  даже мисля че може и в кафето да сложи някой път Mr. Green   аз как да я използвам в какво количество на кои ястия най мн  подхожда   даже и името и не зная имаше едноооооо  newsm78  май куркума ма не съм мн сигорна  newsm78  абе мн жълта  на прашец--и аз готвач ще ставам уфффффф  chef

# 254
  • по пътеката
алаа, кажи какво ще готвиш? аз слагам на по4ти вси4ко! ами прав си е 4овекът, да слага!има тема-арабска кухня, удари 4 о4и там да се запознаеш с кухнята по нашите земи!
делта, аз мижам да знаеш,ама ти ги опънала като в готварския, ей! мъж ми каза от сутринта щом съм оцъклила манджите, отиде деня в плюскане!аз му викам ,ако бях отворила на хоби -цветя, денят щеш? да е по-оцветен?
при нас вали днес от в4ера, така,4е сме си домошари!ама по4ивкааааааааааааааа!

Общи условия

Активация на акаунт