Отговори
# 255
оффффффф незнам това е въпроса newsm78 до сега али готвеше амаааа вече #Cussing out аз почвам  chef      мале как ще се оправя в тая софия напусках сигорно 50 cv  и кат почнаха да званят ела в хиподрума ела в овча купел........ела на улица кривак 5а Mr. Green Mr. Green   идея си нямат тез хора че алка знае само гара-дианабад-ндк- и пак обратния маршрут Laughing Laughing  как ще се справя незнам  newsm78 newsm78 newsm78 Thinking

# 256
Алаа, куркума се казва и е много силен естествен оцветител. Хубаво е да слагаш на всичко по малко (малко, иначе придава горчив вкус). Четох някъде, че в държави, където се използва много (Индия и околностите) почти нямало случаи на рак на гърдата, не знам дали е вярно, но нищо не ни прече да засилваме по една лъжичка куркума във всяка манджа.

Делта, тотално се зарибих с тия мекици и палачинки...Ще се възползвам от поканата да знаеш...пък ако може и тиганички да прибавиш...

# 257
Monsoon ( винаги се сещам за хубавите дрехи такава марка)  а на английски как се нарича това куркум?

Аз сигурно хиляди пъти съм го  опитвала , но нали в ресторант или тейк ауей, не в къщи . Аз понякога си мисля..не е ли вредно според вас много лютото като всекидневно хранене newsm78 Ние ядем люто,нямаме проблеми...но не всеки ден разбира се. Дали има връзка много лютото с други болести/ освен язва и т.н./?

# 258
Хари, казва се turmetic, навсякъде го продават.

За лютото нека Латеа да се изкаже, но според моите непрофесионални знания не разваля стомаха, ако ти е здрав. Лошото е, ако имаш язва, тогава дразни. Ние ядем изключително много люто, сос от който мога да изпия цяла чашка, една моя приятелка само близна и като заподскача и хукна към чешмата....Куркумата не е люта, но има разни жълтиникави кърита, те са люти...

# 259

Крем-честит рожден ден на малкият сладур Сами

# 260
Монсун мерси Peace ще погледна като пазаруваме. А за лютото Laughing...предполагам няма как да не свикнеш/ в предвид мъжа ти /. Аз тук проядох люто...лека полека..то като ти е вкусно ,свикваш накрая.Само, че аз много лютото предпо4итам да ям в нас...че тези сополи и сълзи като текнат...мани.

преди да се преместим ,   любимото на мен и мъжа ми беше едно мижаво пакистанско ресторанче /по скоро закусвалня/ ...обаче готвеха невероятно вкусно...не можех да се спра. Peace

# 261
фжьц

Момичета, вчвра видях цял автобус пълен със знаменитости. Както се разхождах вечерта по едно време чувам иззад ъгъла страхотна врява. Изведнъж всички около мен хукнаха да бягат по посока на врявата, за момент си помислих, че е някаква тревога. Като завих зад ъгъла, гледам еди  луксозен автобус обсаден от пищяща и щракаща с фотоапарати тълпа. На автобуса отпред пише: 'Real Madrid F.C.'

Така де, излиза, че съм видяла в плът и кръв футболистите от Реал Мадрид как слизат от автобус, само дето това хич не ме вълнува, ама хич.

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 16:26 от Monsoon_rain

# 262
  • Varna
Монсунче и тиганички ще направим. Само ако е лято да видим какво ще майсторим Wink Аз съм от гостоприемните така, че хич не се притеснявай да ми цъфнеш newsm47
Аз куркумата я шаткам на пилафа, че много обичам жълтичко. И нагарча наистина ако се прекали.

# 263

Kате М-това да не е херпес?Но херпес или пъпка гледай да ги изсушиш с малко паста за зъби или хума(оставя се цяла нощ)А за лицето ти има една българска фирма Биотрейд,имат страхотен лосион за пъпчици-Акне аут.Пробвай го няма да съжаляваш.
Близнаци-тръгнаха ли сладурите пак на градина?Айде,че и ти да починеш малко Peace
Деси-пак искам помощ,как е на арабски сметаната за Данета?
Делтичка-заповядай в шатрата,но си носи кафето Hug
честит рожден ден на Сами  bouquet

# 264
снеже може и без сметана-вместо 200 гр сметана слагаш толкова пр мляко,иначе сметаната е- крема,има във флакони за украса,и течна за готвене

# 265
dtti-котето от аватара ти ме побърква  hahaha Joy къде го намери бе жена   bouquet страхотно е

никои не ми помогна за моя превод и легализация  Confused Cry

# 266
Благодаря ти, снежна! Аз ще се намацам сега съвестно с бяла глина, даже с лимон ще я размеся. Цяла нощ ще седя, а на устата имам вече 2 конкуриращи се херпеса.

Ние сме добре. Моят мъж се променя и успокоява, но някои неща си остават същите. Аз обаче се уча как да му поднеса определена информация, за да няма изблици... и той се учи. Друго си е като сме двамата само, макар и от скоро. Спокойно е. Както той самият каза "тихо е, има работа, пари, трудно се работи, но е сигурно, никой не идва на гости, или да иска пари, да клюкари и никой не гледа сапунки по цели дни." И най-вече - кухнята е негова територия.  По-рано трябваше да се изнижем, но нямаше как!

Сега едно ме притеснява - по мисиите в Босна и къде ли не, става голяма говорилня. Хората след работа се събират, говорят и се смеят до среднощ и най-вече се разказват мулти-култулни смехории от минали години. Имало е моменти, в които с часове се смеем. Но като се работи, се работи. Очаква се обаче да се участва и в социалния живот след работа, още повече, че сме една голееемичка група и сме работно смесени с новите доброволци от Корпуса на Мира, които в по-голямата си част са млади хора, но има и пенсионери. С някои от тези хора аз работя 7-ма година. Познавам ги още от преди да срещна мъжа си. Знаем се кой кога се събрал, разделил, кой кога се приблал и попаднал на меко казано неприятна ситуация, как се развел, как си хванал ново гадже. Но с никой от тези хора, колкото и години да сме работили, не сме имали интимни контакти - има една политика по "анти сексуален тормоз". Може би и затова сме добри приятели и колеги.

Обаче моят мъж си е написал графика - кога по колко работи и още отсега прави уговорки, че след работа ще се прибираме. Дано се поочупи малко, че не го виждам толкова време.

Аз започвам работа в мисията от 13 април, а той- от 27-ми април, но ще пътува с мен.

С какво ви занимавам и аз, ама нали форум, всеки си пиша каквото му е на сърце.       

Лека вечер, бърборани!

# 267
dtti-котето от аватара ти ме побърква  hahaha Joy къде го намери бе жена   bouquet страхотно е

никои не ми помогна за моя превод и легализация  Confused Cry

мацка ,ако искаш копни го-иначе търсих нещо съвсем друго - и ми излезе котарака.Ако искаш в Ст Загора има преводаческо бюро-мога да ти потърся номерата,ние при тях си превеждахме и заверявахме всички документи-даваш им документа и го получаваш с всички подписи и печати.

кате бързо излекуване на херпесите Praynig,а пък за мъжа ти-от теб зависи да го вкараш в новата среда без сътресения Grinning

# 268
Пиша само да кажа на Катето  - Aciclovir (цъкни тук) крем, друго за херпес не помага. Навсякъде по света го има.  Peace

След малко ще пиша повече.

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 20:32 от Golden Apple`

# 269
  • София
Mama mia  пиши ми на личния ако искаш и ми дай повече информация за превода ,работя с една преводаческа фирма в понеделник ще попитам колко  вземат и ще се опитам да взема преференциална цена за редовни клиенти.

Общи условия

Активация на акаунт