Отговори
# 165
Галина-момичетата,а и аз в това число не искаме да те плашим-просто да ти разясним някой неща  Peace.В арабските страни децата получават гражданството на баща си-така че щом баща му е иракчанин ,значи и той има иракско гражданство,за града сещам се за Нажав-като звучене-но,той е в Ирак-ако е от там-значи е като вероизповедание е муслим шиит.

# 166
  • София
Гражданството в арабските страни се  придобива по бащина линия...Значи, независимо къде живее, би трябвало да има иракски паспорт. PeaceКакто ти е и казал всъщност..Но Сирийския едва ли го има, независимо от това, че баща му пребивава там с втората си съпруга....А градът трябва да е Наджаф, свещен град за шиитите на територията на Ирак,намиращ се на юг от Багдад . PeaceИзчакай интервюто утре, да видим какво ще стане.. Hug

Деси ме е изпреварила!  bouquet

# 167
# 168
а какво е това муслим шиит newsm78 newsm78 newsm78

# 169
Днес вие сте мълчаливи, за сметка на това аз съм разговорлива.  Mr. Green
Дуа, засрамих се, да не си помислите, че съм тясно ориентирана.  Blush По случайност се забърках в арабската олелия, вие знаете  Heart Eyes
Арабелки-софиянки, трябва да се засрамим. Всички други клонове сформират срещи, ние спим още зимен сън.  Sleeping Стягайте се, ако не заминавам за Каспичан и сформирам там нов филиал на арабелската ни тема и се отказвам от вас.  Naughty  hahaha
Анди, каква е тази паста Листерин, избелваща ли е?
Алаа, честит нов ник! Мисля, че Дуа  Hug може да ти даде малко инфо за мюсюлманите шиити.
Да ви се оплача, моята мила половинка е много сръдлив.  Tired Сега ми е нацупен, че снощи ми писал смс, а аз  спях по това време. Днес ми се стори прекалено късно да отговарям на смс от вчера.  Blush После ме загриза съвестта и взех към обяд че му написах.. Ама не знам защо не се изпрати съобщението, не получих репорт. Резултатът е налице. Днес ми говори килесо, кисело.. аз се чудя да се смея или да се ядосвам.  Heart Eyes

Алаа, редактирам си поста. Ето цъкни тук. Само така мога да помогна, не се чувствам компетентна да разяснявам.  Blush

Втора редакция правя: Момичета, бихте ли ми обяснили дали са позволени бракове между шиити и сунити и как се гледа на тях, ако да?

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 22:22 от Golden Apple`

# 170
 newsm10...аз и го написах на ли4ни същото нещо но кутията и е пълна и.и.и smile3511.,вие сте ме изпреварили smile3501

Аз не искам да я стряскам също,НО има доста ? ,на които трябва да полу4и отговорите,преди да предприеме някаква по-сериозна стъпка.
Така мисля аз smile3506.Само не Гали не се подвеждай по мнението на други хора:4е видиш ли ето арабина те лъже.!!
Не визирам никой тук newsm51.

За всяко нещо си има обяснение и ако си настоятелна ще го полу4иш.
  bouquet

# 171
Golden apple  newsm62,това с Каспи4ан ме хварли на пода.Така не се бях смяла отдавна. smile3521 smile3521 smile3521.
Листерин е вода за уста против зъбна плака и т.н.От скоро има и избелваща.Май... newsm78 има ефект да съм 4естна,но вкуца и е............................................................ ooooh!.ама...трай бабо за хубост. newsm08

# 172
Цитат
трай бабо за хубост

4470
Аз съм мераклийка за избелване на зъбите, но се тревожа да не ми се повреди емайла. Колко основателни са тревогите ми не ми е съвсем ясно. Уж не би трябвало да уврежда, ама аз все си мисля, че не може да не.  Blush
От написаното да разбирам, че я няма тази вода в Бг, така ли?

# 173
  • София
Латеа,и мен ме  е подхванало желанието за приказване... PeaceА за среща - още повече! Mr. Green
Колкото до питането ти за бракове между шиити и сунити, без да навлизам в подробности, ще ти кажа следното.Принципно са позволени..В един Ирак, по време на режима на Садам, според официални данни от 6,5 милиона семейства  близо 2 милиона са били смесени между сунити и шиити. Но след 2003 година на такива съюзи не се гледа с добро око.. Wink
За избелващите продукти - споменавала съм, че съседката ми е стоматолог , вече 15 години , и  е твърдо против тези препарати.. PeaceА иначе Листерин, поне паста за зъби и вода за жабуркане, се внасяха преди време и у нас..Но дали  още е така, не знам. Продукт са на Пфайзър.. Peace

# 174
Не мисля 4е от вода се нарушава емайла на зъбите,и листерин има ве4е в БГ от миналата година,но то4но тази за избелване не знам.Провери ,аз не съм в БГ и не знам дали там ве4е са я пуснали.Но и да не са скоро ще Wink Wink

# 175
Арабелки,   bouquet
Радвам се, че има някаква яснота около ситуацията на Галина.  Peace
Ябълчице златна, слагай ме и мен в отбора на 'дълбаещите'.  Heart Eyes
За добро или лошо помага.  Peace
А за наклонностите, както е казала Дуа- лошо няма.  Hug
Интересен въпрос си задала.  Thinking
Аз също се интересувам от тази тема и всички въпроси, който може да породи разликата между двете течения.  Peace

Ето какво представлява Листерин-а.
http://farm2.static.flickr.com/1263/1247764775_095b992948.jpg?v=0
Ползвала съм го, но личното ми мнение е, че добрата устна хигиена спокойно може да мине и без тази вода.  bowuu
(и накрая ако някои ме 'светне' как да замествам дълъг link с кратко описание.....ще съм ви много благодарна      bouquet )

# 176
успешно получих и информачия от хабибито сега малко по спокойна newsm03..........................дано всичко е ок и на наще още не съм казала, че в  неделя ще пътувам       smile3549               и естествено галка каръка е толкова заблуденааа   341uu  кво съм гледала ма и мойто шиити ко е гледал интервюто е било за днес newsm45 newsm45 newsm45      така се притесниххххххххх ццццццц щях удар да получа а той  мислех че всеки един момент ще припадне  ама званна на някакъ човек че май ще се закарпи положението    newsm78 newsm78 newsm78 утре ще кажа goldan apple-- мерси много за линка-али се опита да ми обесни и той newsm78 ма нещо не се получи newsm12   лека вечер на всички аз още ще съм тук де на компа ма който ще наня smile3522   и на тва всичко отгоре ме друса и някакъв вирус уууууу  Ill   само тва ми липсваше Cry

# 177
  • София
Алба, това е за теб!Натискаш бутона за вмъкване на връзка /синьото кълбо/
Налага се да  вместиш преди втората скоба на първия таг  знака равно и пейстнатия адрес..След това, зад скобата слагаш кратката думичка и завършваш с втория от таговете..Т.е думичката "тук", "виж" и пр. по твой избор се намира на практика мужду таговете, дано съм била ясна! Hug

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 23:29 от not stubborn enough

# 178
  • Egypt
Аз само да се намеся тука по темата за сунитите и шиите, ама в България. Турците в Южна България са сунити, а в Северна- шиити. И браковете между тях хич не са желателни.

# 179
Теди, мерси   bouquet Т.е. в религиозен аспект, не политически.. има ли пречка за такъв брак или не? newsm78
За избелването и аз съм предубедена.  Tired А така ми се харесват 24 каратовите снежно бели усмивки. Crazy
Алаа, скорошно оздравяване и справяне с документационната каша.  Peace
Сън не ме лови.  #Crazy А през деня само клюмам и мечтая за ...  smile3524
Албичка, аз нямам навик за ползвам вода за уста.  Blush Паста и четка, толкова. Не успявам да я вместя нещо като навик. На полицата в нас стоят точно 3 води, а аз не се и сещам за тях.
Фаима, много интересен коментар.  Peace Нямах идея.

Общи условия

Активация на акаунт