С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 493
  • 507
  •   1
Отговори
# 315
Днес ми е гаден ден   TiredTired
Изпила съм 1 1/2 вода,яла съм сутринта 200 гр кисело мляко с 3 с.л трици,на обяд 1 пилешка пържола и 3 белтъка-бъркани със сол и черен пипер....
Е,чувствам се....все едно съм изяла цял слон и съм изпила едно езеро с вода....Климбукам и се чувствам кат' хипопотам......Ще видим утре кантара какво ще каже  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

АЙде оплаках се,споделих си....Дано ми мине малко.... Whistling

П.П. Може да се каже,че се чувствам и като на малкото прасенце майка му....

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 19:21 от TheNMaster

# 316
Приветче и от мен Hug

Честито на Рожденничките,много здраве и постигнати цели им пожелавам  bouquet

Кантара днес показа 71.500 още малко и ще преборя другото килце:)

Сани3  Peaceжестока си мацко евалла
Ванеска   bouquet

Много бавно започнаха да стават при мен нещата ,но няма да се откажа и мирясам докато не видя заветното 69 Mr. Green
Събота си бях в родния Казанлък ,приятелките ми са тотално ошашавени,казаха че никога не съм била по-слаба дори и в най-добрите ми години Mr. Green
Майка ми е в див ужас ,каза че съм приличала на сянка вече, Mr. Green
За награда че вече съм замязала на човек баща ми ми купи манто от естествена кожа класическо,кефффф,размаза ме тотално ви казвам

# 317
  • до Бургас
И аз съм така, не знам на какво се дължи, но съм подута и ми къркорят червата непрекъснато и наболява корема, въобще няма да се качвам на кантар докато не свърша с П дните!

# 318
Да пробутам малко хумор  Laughing със специални поздрави от Свен hahaha
и АТАКААА Joy

# 319
 Здравейте,момичета
На всички с повод за празнуване днес  :   bouquetНа новодошлите:четете,питайте и спазвайте режима Hug
Момичета,тези които сме в трета:Какви гали си спретвате,че не мож се спрете?Я си сложете по едно фото преди режима на видни места,та всеки път кат седнеш на масата и кат са видиш на
що си приличал,да ти се отще да се храниш.Намерете си книгата на Джон Кехоу"Подсъзнанието може всичко",невероятна е.Относно триците:всеки ден до края на живота,така пише Дюкан.
Айде лека и отслабваща Hug
П.П Bora радвам се ,че има още едно момиче от Благоевград

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 18:48 от emili7497

# 320
Ауууууууууууууу ,танчетооооо ,ти включи в режима и фитнеса а?  Joy Joy Joy Joy

Мастерче,а защо само белтъците  newsm78

# 321
Танчетооооо Joyвърна ме много години назад когато бях много добра на тая игра Mr. Green
Ама вярно режима с фитнеса е чудесно  Joy

# 322
Крииии,в дупка ли изпадна?Какви са тези черни мисли?Аз имам щастието да те познавам лично.Може ли такава лъчезарна,слънчева,мотивирана и волева жена да се предава??? Thinking Blush PraynigВсички сме имали такива моменти.Вярно е,че при теб времете на режима е мнооогггоооо дълго,но ти знаеш и виждаш резултати!Още малко остана...стегни се!Искам към края на месеца,когато идваш на свиждане/нали обеща/всичко да е ОК.Трябва ли и аз отново да изпадам в депресия,или да изпълзявам вече,а??? newsm12

# 323
Внимание, внимание Дюкан излезна с нова формула

Режим + любовен фитнес = на -500гр.* сутринта  Joy Joy Joy
* при продължителна активност на любовния коефициент са възможни големи отклонения в теглото Joy Joy Joy

Мери палавнице  hahaha

# 324

Мастерче,а защо само белтъците  newsm78
Ми щото за белтъците няма ограничения да се хапват,а жълтъците са много холестеролни....Та затова само белтъци...

# 325
  • софия
Хелоооууууу!!! newsm53
Настигнах ви,доволна съм. Mr. Green
Танчеее,Свен ми е фейвърит.КУтУ бях малка Whistling,що овце заплодих,не е истина. hahahaА за овците....дълга история началото на която беше една паметна дюканска сбирка.Като се видим, ще ти разкажа. Laughing
Кри,само ще те гушна и ще ти кажа,че ти си голяма опора на повечето от нас.Спри да се самобичуваш,само приспивай прасето.Нали и ангелче ти дадох,да му пее за да трае. Hug Hug Hug

# 326
Честит рожден ден,  Боби1973 . Пожелавам ти здраве, късмет и щастие!   bouquet

Честита Дюканската годинка на Sanny3. Прекрасна си!  bouquet

За всички Hug

# 327
  • София
И аз ви насмогнах, бреееей много сте писали Hug
Гюлбенур - кажи на мъжа ти, че на автогарата има много таксита ОК Супертранс, аз само тях ползвам ... с телефон, изписан на самото такси 973 21 21. Но му кажи  да внимава! Да прочете внимателно Супертранс, защото има Супершанс, Автотранс и т.н. Много имитират и логото и телефона, пък като се качиш, току те издрусат с 5,40 на км
До аерогарата ще му вземат около 12-15 лв. максимум. Иначе през нощта мисля, че няма градски транспорт.
Борис - много от нас не ядяха месо, ама хич. Пък сега ако ни видиш как ги меткаме пилешките пържолки и шишчета  #Crazy А за секса хич не се безпокой - погледни поста на *Tan4eto* тя ти е отговорила  Joy
Gachoni - що все дюкЯни са ви в акъла ... не знам. Стига вече прекръщавахте човека, бре!
Светлат - как без мъжа ти! Ми нали после трябва хората да питат що сме пили кола нелайт Joy

Те ви го сега и списъка, по реда на заявките : Татит, Светлат, мъжът и, Нелсън, Люси, Мирка, Блюмхен, Венерас, Викито, Сноучева, Хеписмайл, Таняманя, Инсендио, Крикри, Роизин, Ванесса йо, Дари68, Танчето, Даниа, Ривела, Тунинга, Майлс, Скор, Кали08, Мастерчето, Мименсита, Ив Минкова, Боби 1973 - до сега 28 дюкЯнски парчета...
Ако съм пропущила някой, да се обажда веднага!

# 328
  • София :(
  Добра ви вечер  Hug
 Нищо умно не мога да измисля за казване, изпразнила съм се от всякъде и ме и едно умрялооо. За това само ще ви нагушкам и отивам да готвя  Hug Hug Hug

# 329
Боби честит рожден ден newsm59
Сани ,честита дюканска годинка. За съжаление не успях да видя снимките.Не приема паролата.
Рали и Бети и двете сте просто прекрасни Hug
Кри, ти си нашата опора във форума.Винаги намираш за всеки добра дума.Дано скоро това твое състояние да се промени и кантара да тръгне надолу.
Момичета, днес най накрая си купих електронен кантар.Качих се със срах какво ли ще ми изпее и то слеобяд,когато теглото е по голямо от сутринта и той показа -2 кг.Щастлива съм,че имам да корегирам само 2кг
Мъчих се да сложа овца в подписа ,ама дано съм успяла.Все пак съм си уфсъ и не знам кво направих
На всички много прегръдки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Никаква уфсъ няма

Общи условия

Активация на акаунт