С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 496
  • 507
  •   1
Отговори
# 330
Нищо умно не мога да измисля за казване, изпразнила съм се от всякъде и ме и едно умрялооо.

Исфинете, ко казахте  newsm78

Танчето - уникално овнешко  Laughing

Люска, той вече е режимен  Simple Smile

# 331
Момичета, от 3-4 дни изпитвам леко "почукване" в бъбреците, пия 2-3 литра вода,но все леко ме наболяват.Днес даже минах на ПЗ (беше ми пети П ден по принцип).Някакъв съвет да ми дадете...имали ли сте подобен проблем ?Схемата ми е 5П-5ПЗ и досега съм била стриктна.

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 21:17 от Taniaa

# 332
  • в сърцето на моето Слънце
Добър вечер!
Хайде и аз при овцете!
Дес, точно преди малко се чудех какво става с теб и как се чувстваш.
Петинка, едно гуш от мен!  Hug Не му обръщай внимание на кантара. Аз като бях в стрес (когато ми се разболя мъжленцето) също не свалях. Това е от нервите. Трябва да мислиш позитивно! Пролет е, с усмивка ще успееш!  Hug
Флучия, ти като власите май. На края на Дунава ще се удавиш. Дръж се не остана. Трета фаза чука на вратата ти, тогава и шоколад и винце ще има! И ще ти е готино, защото ще си слабичка!  Peace
И други работи щях да пиша, ама нещо дюканския ми мозък запецна.
То без малко и рибата да си изгоря, добре че таймер ми изключва фурната. Зачетох се тук и щеше да иде мерлузата у коша.  Crazy
Хайде лека ви нощ.  Heart Eyes
P.S. Искам и аз овцата в подписа, но не ми излиза. Къде точно да турна линка?  newsm78

# 333
Седя си тука,чета ви,пийвам айрянче и хапвам пилешка пържолка ....Малката преди малко цопна едни бисквитки с фъстъчен крем
И така ме предизвикват  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ама няма пък да ги ям     341uu
Що тъй никой не ме светна как да турна тая овца,да се наредя в стадото
 Crossing Arms
 то много готино ще е всички да си сложим снимките в подписа  Joy

А ей ма на- овцата е на лице т.е. портрета ми
 туни благодарско за помощта  , Ша почерпя  Hug

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 21:29 от kris70

# 334
Отговарям публично за овцата

Таговете за картинка са затварящ [/img] (обърнете внимание, че този таг има една наклонена чертичка без която не може)
отварящ [img]

това е урл-то на овцата http://img1.jurko.net/avatar_16952.gif

Значи слагате в полето на подписа си отварящ таг, после урл-то на овцата и след него затварящ таг

И трябва да стане

За да не чист спам ще кажа че бях адски режимна днес, протеини!

Стел - браво   bouquet

ДариHug  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 22:14 от svetlat

# 335
Имам молба към дюканките с проблеми на щитовидната жлеза, нека да ми пишат на ЛС,моля.

# 336
...Люска, той вече е режимен  Simple Smile
  love001 направо си кажи цялата рода, смеят ли да ти откажат Hug Hug Hug
Боби73 ЧРД! Много усмивки, приятни изживявания, любов
на всички с поводи  bouquet
Сани, честита ти дюканска годинка smile3501
и тъй като няма да ме има два дни /забягвам до Хасково, следващата седмица да се готви Бургас Joy/
да си дам отчет Cry  за 10 -тия месец с режима свалени килограми - няма, да не кажа едни +300 грама  как ми се смеят от кантара newsm45, добре, че има намаление в обиколките...........така, че Кри напълно те разбирам, но ние сме силни и ще го преодолеем spoko
Венерас ей ти една  Hug да те топли до 5-ти.
*Танчето* Joy Joy Joy  bouquet
Лека и отслабваща! Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 22:14 от Dari68

# 337
Момичета, от 3-4 дни изпитвам леко "почукване" в бъбреците, пия 2-3 литра вода,но все леко ме наболяват.Днес даже минах на ПЗ (беше ми пети П ден по принцип).Някакъв съвет да ми дадете...имали ли сте подобен проблем ?Схемата ми е 5П-5ПЗ и досега съм била стриктна.
Според мен пиеш много вода и товариш бъбреците - Дюкан препоръчва 1.5-2л., опитай да намалиш количеството и ако не почувстваш облекчение - на доктор.Ако до сега не си приемала толкова много течности(вода, не коли и сокове) е възможно да си събудила дремещ проблемец като песъчинки напр. в най-добрия случай си си натоварила бъбреците Peace.

# 338
Честит рожден ден на малкото слънце на Рали и Бети, а мама Рали как блести на снимките
i xondri, добре дошла  Hug Стана наплив на търновки, а уж не пишели  hahaha hahaha

# 339
  • в сърцето на моето Слънце
Еееех, svetlat, мерси! Много добро обяснение.
Точно като уфсъ се мъчих дорде турна снимката.  Joy
Благодаря на всички, които ми писаха на лична!  Hug
Ето вече и аз съм от стадото!  Peace

# 340
здравейте и от мен! Hug Hug
Боби 1973-честит рожден ден!!!

Сани3 мила,честита годишнинка!
Много ме е яд,но и аз не можах да ти видя снимките!Защо не ги сложиш на 1 страница в албума"Преди и сега". newsm78
Таня-според мен иди на лекар. Hug
Кри-стискам палци-ще мине гадното,ще видиш-по дяволите ние се кълнем в тебе     newsm10 newsm74
Тумбичка Hug
Дари68 Hug
Михи69
Hug
За протокола-вече 2 ден ПЗ съм едни и същи килограми.доволна съм!!!! Hug Hug Hug

# 341
Moмичета,дайте някоя интересна рецепта с коприва  newsm78

# 342
  • Пловдив
записвам се за най-новата темичка, че от септември не съм посещавала форума , здравейте на всички  Hug  , искам да попитам нещо и се извинявам ако се повтарям - отностно скандалите със сиренето и млякото - които имат малко мляко в себе си .. как се вмъкват в диетата Simple Smile , че аз като се сетя колко сирене с палмово масло съм изяла по време на 3-тия етап и ми призлява

# 343
Moмичета,дайте някоя интересна рецепта с коприва  newsm78
Класиката - варена и ситно нарязана (пасирана) с много лук, кис. мляко и яйце (застройка) Laughing!

# 344
Момичета, нали днес ме хванаха дяволите и гладът за сладко и си купих едни бонбонки - Голиа Актив Дуо, без захар, с любимия ми отровен аспартам, с аромат на малини. Дотук добре, но ето какво пише: на 100г има 0г мазнини и 0г белтъчини, но има 95г въглехидрати, от които захари 0г, а полиоли 95г. Мисълта ми е мога ли да ги хрусна тези 30г полиоли (тъй като бонбонките са 30г) или да ги метна директно през балкона?

Общи условия

Активация на акаунт