С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 523
  • 507
  •   1
Отговори
# 375
  • Испания
smileys  Hug

виждам, че и ти живеш в испания и да те попитам, откъде и каква марка купуваш овесените трици? а пшеничените трици salvado ли е или е нещо друго?   bouquet

salvado de avena - овесени трици, които купувам от билковите магазини

salvado de trigo - пшенични трици, има ги в Меркадона и другите големи супермаркети

Ето как изглеждат: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7279379

Тръгвам за работа. Ако имаш въпроси, пиши ми ЛС, ако искаш.

Лек ден на всички!

Гюлбенурче,  Hug

# 376
Добро утро, милички!
Установих, че вчерашният ми неистов глад за сладко е от факта, че 3 нощи поред не съм спала. Малката се буди през час и аз изобщо нямам врме за себе си и да си отспя, а винаги, когато не съм се наспала организмът ми се опитва да си навакса енергия чрез храната. Тази нощ обаче поспах 8ч и дано днес съм по-добре!
А за превода на триците на френски вчера някой спомена, че си е купил книжката на Дюки за триците. Мастерче, май беше ти?  Моля ви, който има книгата бихте ли погледнали на първа страница как е оригиналното заглавие на френски, защото говорих с леля ми, но тя си е купила книгата на Дюки на бг и пак не знае как са овесени трици на френски! Благодаря ви за помощта! Много е важно за мен, защото ме е страх, че иначе леля ще се откаже от режима Sad

# 377
smileys, благодаря ти, приятна работа   bouquet

# 378
Добро утро!  Hug

DanyGod, честита месечинка. Изглеждаш прекрасно!  smile3525

Аз съм зациклила на 59.100 кг.  няма мърдане. Така че моля всички с тигани, точилки, ритници и всякакви подобни да ме побутнат или направо да ме оритат, че дано се раздвижа малко.  Praynig Лошото е че от 3 седмици и на мерки не съм мръднала. Иначе успях да вляза в един много хубав бял панталон (любимия ми), стои ми опнат по бедрата и има още какво да се желае, но пък поне успях да се намъкна в него. Вчера си купих и блуза размер S, което не ми се е случвало досега (но мися че самия модел са такива). В такива моменти се надъхвам мнго, ама като се кача сутрин на кантара и  Weary
Извинявам се за спама, просто искам да споделя с вас.

Пожелавам ви много хубав и минусов ден!  Hug

# 379
Кри, за неделя прасетата ставаме 2 бр. - предлагам и да се облечем в розово поне да е цветна картинката  Wink
Светлат, ти хубаво пусна светлината в тунела, ама да не е от идващия насреща влак... hahaha
Jenusha ,вземи си от възможно най-едрите, за да изиграят по-добре ролята си на баласт  Peace
Флучия,книгата се казва (на бг.)"Чудото на овесените трици"и преписвам - "Le Miracle du son d'a voine"

Хубав ден на всички, горе главата - живота е хубав!

# 380
Добър ден   bouquet Лек и отслабващ ден  Heart Eyes

Включвам се с питанка:Има ли в Пловдив големи разфасовки трици и къде?Поне 500гр. да са.

# 381
  • София
Добри утро! Аз съм си 57,5 и ми е голям кеф! Party
Дани год, честита месечинка и успех нататък в борбата с килцата. Но след като видях снимките, мога само да кажа имаш разлика и то каква, браво!  bouquet
На всички изпаднали в дупки, бързо да излизате от тях  Hug  Hug  Hug Kissing Heart

Аз днес ще съм на нишестени и смятам да хапна спагети. Мисля да си позволявам само по една гала седмично засега и мъжо съм го излъгала, че само една е позволена smile3521, че иначе прасчо няма спиране!

Лек и минусов ден на всички!  newsm51

Леле, леле Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора. явно бавно пиша!  newsm47

# 382
Добро утро на всички  Hug

DanyGod, честита месечинка  Hug Много добри резултати! Продължавай напред  Hug

Флучия, мисля, че на френски "овесени трици" = le son d'avoine  Peace

Днес имам + 300гр.  Sad след първия ден на ПЗ  Confused

# 383
  • София
Здравейте и от мен  Hug
Есен - ако приятелката ти има здравословен проблем, по - добре да се консултира с лекар преди да започне.
Danygod - Честита месечинка - прекрасни резултати, голяма промяна  bouquet   bouquet   bouquet Успех до края Simple Smile
Точица - това е само водичка, след ПЗ дните ще изчезне бързо, бързо  Hug
Момичета, не се отчайвайте, лошите настроения и дупки са, за да оценим още повече предстоящите хубави неща  Hug
Аз днес не съм се мерила, лекувам кантарена зависимост Crazy Не може да се меря по 3 пъти на ден, я ooooh!
Хубав и отслабващ ден от мен  bouquet

# 384
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Кри, за неделя прасетата ставаме 2 бр. - предлагам и да се облечем в розово поне да е цветна картинката  Wink
Peace 3 брояяяяя!  Mr. Green И аз ще съм в розавооо!  Flutter

Славенце, Кринце, Мирка........... молим ви съ ....... само ни съ отчайвайте. От личен опит, мойте страдания и мъки и нерви напоследък ми докараха едни + 3.5 кила.  Rolling Eyes Ама и аз ще ги боря ... Няма да сменям линийката, че............. Дет вика Кри...... съвсем ще се скапя! Така че, слагаме усмивката и всички в розово на срещата да се подкрепяме  Heart Eyes

Ето ме, та да ме познаете като дойда

DanyGod - браво мила, супер резултат за два месеца  Hug
И аз не можах да видя Сани3!  Crossing Arms

Татитче кака, това специално за теб да видиш, че те уважавам!  
Аз и нещо повече, ама мъ е срам да си кажа!

Дидкааа   bash box ritnik fight

Между другото, къде ли е моята ЛибоооФThinking

# 385
  • София
Татитче  Hug накара ме да се усмихна  Hug
Да се преброим тогава  Joy

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 10:22 от krikri

# 386
  • в сърцето на моето Слънце
Добро утро, значи!
Аз днес имам минусче! Много съм доволна.
Мацките в депресия да се вземат веднага в ръце. Аз забелязах, че при мен лошото настроение пречи на отслабването. Колкото по-ведра съм, толкова повече минуси имам. Ако се изпусна в депресия или стрес край - запецвам и това е. Така че стягайте се мацки! Пролет е, слънчево е! Усмихвайте се и мислете позитивно!  newsm51
На всички, които са запецнали и не помръдват надолу изпращам това:  ritnik ritnik ritnik
На всички с грешни мисли - това:  fight
А на останалите от стадото:   remybussi
Исках още нещо да ви кажа. Днес става точно една година откакто се заех да боря килата. За това време се оказа че съм свалила точно 43 кила. 14 кг с БВД, 12 кг с 90 дневната диета и 17 кг до тук с Дюкан. Ама много съм доволна значи! Днес ако имам време ще се изфотя да се покажа, до къде съм я докарала.
Хайде лек, слънчев и отслабващ ден на всички!  Heart Eyes

# 387
Добо утро и слънчев ден на всички  Nature Sun With Face. Да дам отчет за вчерашния ПЗ ден: закуска- дюканска баница със спанак, обяд - пилешка кавърма,следобедна закуска - к. мляко, вечеря - пак кавърма с таратор, изварено кремче + многоооо вода - около 2,5 литра. За кг. не давам отчет понеже моят кантар е с диск и хващам само целите кг., затова се меря на около 10 дена. Имам едно въпросче, може и малко глупаво Tired така и не мога да открия тази въпросна Екскуиза.Някой може ли да ми каже къде мога да я намеря.

# 388
Снимките на Сани3 потребител sanny3 парола eldon

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299327
а така излизат ли
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8460846

Боби1973, изчаках влака да мине и тогаз снимах светлинката  Wink

Татитче, ще ме накараш да си купя нещо в розово  Hug

Кри   Heart Eyes  - преброих се  Hug там съм в първата редичка  Joy

Дорче, ти как си днес  Hug

Викито ми се загуби  Hug

Стелксен - браво   bouquet

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 10:31 от svetlat

# 389
  • София
Стел, честито!   bouquet Успех ти желая, дано по-бързичко пребориш оставащите килограми!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт