С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 518
  • 507
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро и от мен Hug

Кантарчето показа 71.400 тази сутрин,бааавно но славно  Mr. Green

# 361
добро утро момичета

имам едно въпросче, какво е exquisa?

# 362
Добро утро, красавици и красавци  Hug
Мерси за кафенцето на мименситка и мерито   bouquet
Аз да ви се похваля. Днес стават два месеца от началото на режима при мен. Е вярно не са много, но все от някъде се започва, а и имам още доста килца за махане  Crazy
Аз реших да ви се представя малко повече: http://my.opera.com/blackbebo/albums/show.dml?id=727517. Тука има малко снимчици от преди и сега. Та да докладвамза мерките:
кила: -12.9 кг
ръка: -3 см
врат: -4 см
бюст1: -6 см
бюст2: -15 см
бюст3: -5 см
талия: -14,5 см
ханш: -10 см
бедро: -8 см

Та това е от мен за сега. Благодара ви, че ви има, защото тези резултати са постибнати благодарение на всички вас  txtloves  Kissing Heart  lovekiss  Flowers Bouquet

P.S.
svetlane - това е нискомаслено сиренце

# 363
svetlane прочети тук-  http://cheese.bg/bg/product.php?id=25 Екскуизата е позволена за консумиране през 2-ра фаза( и по принцип)  като нискомаслен млечен продукт,но не бива да се прекалява с нея.  Hug

# 364
благодаря ви момичета за светкавичния отговор Hug

можели изварата да се замени с обезмаслено прясно сирене 0% мазнини?

музичка, специални благодарности, вече ми е напълно ясно за какво говорите Simple Smile

# 365
  • София
Добро утро на всички  Hug
Благодаря ви много, момичета
Нали знаете, спасението на давещия е в неговите ръце  Laughing Ще се хвана за косата и ще се измъкна, но кога ли. В неделя малко ме е срам да се появя във вида си на  261uu,  Animal Pig или  Animal Cow, но какво да се прави, който каквото си надроби...
Хм, в сатурновата дупка няма светлинка
Няма да си връщам лентичката, щото съвсем ще се разкисна  Sad ама сигурно ще я гоня до лятото  Tired

# 366
    Добро утро,мили дами!
    DanyGod,честити ти 2 месеца с чичко Дюкан и с нас!Промяната ти е забележителна!Успех до постигането на целта!  bouquet

# 367
  • софия
ДУБРЮТРУУУУУ!!!
Данигод,видоФ теееее!!! smile3501
Кри,кой в дупка,кой в яма. TiredОт цялата работа става ясно,че доживотно ще се бориме с грухтящото в нас.Номера е да се научиме "со кротце со благо" и да не се скапваме психически.На приказки всичко е ОК,обаче незнам на дела защо не ми се получава много.Пък и тази депресийка дет ме е напънала,хич не ми помага.ОБАЧЕ ние сме силни и ще се преборим.........само да се науча да си гоня бръмбарите от кратуната. Laughing

# 368
Добро утро

Вчерашният ми адски режимен ден ми донесе минус от 1,7кг. Такива минуси са нещо обичайно след протеионов ден в четвърта фаза.
Днес е втори протеинов ден от моят график.

Татянка - и с овцата си се справила и с протеиновият ден ще се справиш  Hug  Heart Eyes
Онази снимка дето беше пуснала на твоята Дюканска годинка още ми е в главата  Hug

DanyGod - страхотна разлика и много добър резултат за два месеца   bouquet

Кри - В неделя си на среща! Видът нема значение, само да си там! (Намерил се кой да го каже)
Я виж светлинката

МиркаHug  Миличка, днес е вторник - като приключиш с алпиниста и въжето би ли го изпратила на Нелсън и на Кри, дано ги издърпа и двете  Hug 

Слабе Hug гони бръмбарите и се зимай у ръце, че въжето за вадене от дупки е ангажирано, мале един алпинист не стига  ooooh! 

# 369
Благодаря на Макс мама и на Боби 1973 за отговорите за копривата.Боби 1973 честит рожден ден на патерица,вчера не съм видяла извини ме...

# 370
Добро утро на всички!
Светлат- поздравления за минуса - дай Боже всекиму  Hug Човекът го освобождавам от тази сутрин,но като знам колко килограма тежест понесе,няма да е зле да бъде проверен,преди употреба  Wink
Кали08-как си мила? Аз ти се хваля вече - пуснах и предадох всичко - каквото такова,сега да мислим за неделя ...  Heart Eyes
За всички нуждаещи се - ето го човекът с въжето, а пък аз отивам да търся още някой на подобна длъжност,че като гледам май е наложително... пък за мен - направо ще си го назнача на договор  hahaha или поне докато не стане топло ... да ви кажа налегнала ме е и мен една пролетна умора ли е ,депресия ли ... ама не ми харесва работата, нооо няма да се предавам - гледам си тука едни стари снимки и те така ...  Mr. Green 
Филюдче - специално за теб,душа  Hug
Радвам се ,че ви има и че съм част от вас ... обичам ви ... усмихнат и минусов ден на всички желая  Hug

# 371
  • Испания
Добро утро, милички!

можели изварата да се замени с обезмаслено прясно сирене 0% мазнини?

Може, тук има такова. Доста по-обезмаслено е от изварата, която продават.

Поздравления за Танчето и sanny3! Страхотни резултати, момичета!   bouquet

Хубав ден на всички!

# 372
smileys  Hug

виждам, че и ти живеш в испания и да те попитам, откъде и каква марка купуваш овесените трици? а пшеничените трици salvado ли е или е нещо друго?   bouquet

# 373
Добро утро на всички! Прекрасен ден ви желая, с много хубави моменти!

При мен вече седем дни има задържане, а съм още в началото - 23 ден. Може би е нормално, вие какво мислите?

Да ви питам за триците - аз имам три размера - едри, средни и много ситни, като брашно. Вие какви ползвате и има ли изобщо значение размера?

# 374
Здравейте!

Lucie - благодаря ти за информацията и ценните напътствия! Heart Eyes Hug
Петинка -  Heart Eyes Hug

DanyGod - честита месечинка! Промяната ти дотук е супер, успех до края!  smile3525
smileys - wavey
Дари68 -  wavey Hug
И на всички останали -  Heart Eyes Hug!
И я вземете се стегнете де - всички в едни дупки, ями, депресии, кухи настроения, аааааа........
Пролетта дойде, времето се стопля, слънчицето пече, животът е хубав.............
Лек ден ви желая!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт