С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 646
  • 507
  •   1
Отговори
# 225
Имам въпрос за лененото семе,позволено ли е в режима и какво количество?

Да, позволено е, като е най дбре да се приема смляно, за да може да се усвои от организма. Препоръчителното  му количество е 1ч.л. на ден -  до 1с.л., но внимавай, че ако е 1с.л. може да ти подейства разхлабващо. Осен това когато е смляно, е по добре да не  минава през топлинна обработка. Лененото масло също не търпи на топлинна обработка, защото тогава става канцерогенно. За несмляното ленено семе пише, че се позволява и употребява за печива, което значи, че понася топлинната обработка. Може да си накисваш ленено семе (несмляно) във водичка и после да изпиваш отварата, помага за лениви черва. Превишаването на количеството над 60гр. може да доведе до отравяне или подуване. В кратце е това. Аз ползвам ленено семе(несмляно) в направата на тричаво хлебче, слагам 1 с.л. в доза(смес за хлебче) за 4 дни. Препоръчва се когато ползваш ленено семе, да намалиш количеството на триците-примерно вместо 3 сл. дневно трици, ако ползваш и ленено семе, да стане 2с.л. трици - 1л. ленено семе.

# 226
Здравейте на всички. Голямо писане е било, нова темичка...Аз събота и неделя не мога да се доредя до компа от мъжо и детето, та пиша чак сега. Честито на всички рожденнички   party023 nbirthday. И на отчет....виъранх си 1 кило от онези две къде бях си ги лепнала от глезотия с моного риба и пилешки пържоли Hug
  zayo_bayo - относно твоето бавно сваляне и аз така и аз пия същите притивозачатъвни от около 1,5 година - много пъти съм си мислила дали не е от тях, все пак са хормони. Мислих да ги спра, но пък генеколожката ми ги изписа, понеже след раждането имах невероятни болки по време на цикъл ( бяха почти идентични с тези като на раждането, направо не можех да стана от леглото) и така близо 2 години си носих болките и накрая почнах Ясмин - с него се родих, нямам странични ефекти,  е качих едн-две кила, ама айде.... WinkНо за себе си съм почти убедена , че хапчетата забавят свалянето, макар че пише, че противозачатъчните не влиаят на диетата.Да си мисля дали да  ги спирам за сметка на по-бързото сваляне, но пък с болка. Това е моето мнение... Ще се радвам ако някой има наблюдения върху тази дилема да сподели.

# 227
добър ден на всички  Simple Smile.въпреки ,че съм на ПЗ 3-ти ден кантарчето е благосклонно към мен имам още едно свалено килограмче.
САНИ изглеждаш невероятно-направо коренна промяна .ПОЗДРАВЛЕНИЯ
като ви гледа човек сърце не ми дава да се откажа,а напротив дава ми сили да продължавам .БЛАГОДАРЯ ,ЧЕ ВИ ИМА
На рождениците ЧЕСТИТО !Всичко най-хубаво ви желая

# 228
Вещи, мерси за темата! Снимките с кученцата в началото са СУПЕР!
Bora, благодаря ти за отговора за масажите!
Ели 123, много ти е готин аватарът!
Вики, честит рожден ден на патеричка!
Момичета, а сега искам да ви помоля за ритници, тигани, бухалки, точилки, тупалки и прочие прийоми! Тази събота и неделя бяхме в Пловдив и се видяхме с няколко приятели. С едното момиче започнахме заедно диетата на 14.01. и сега разбрах, че преди 10 дни тя е започнала с нарушенията и вече се е отказала от Дюкан и мисли да мине на 90-дневната. Качила е само 1 кг и се чувства добре и си хапва шоколад! Другата мадама също от 3 седмици си прави нарушения - сладичко и алкохол. Еми, много се демотивирах и понеже само за шоколад и пиене си мисля и не знам... Много ми отслабна ангелът ей така изведнъж! Та моля ви преди да съм сгафила с някой шоколадец да ме натупате едно хубаво. Предварително благодаря!
И едно питане - леля ми иска да започне режима, но живее във Франция и не може да си намери овесени трици там, та се налага да си ги купува от тук. Моля ви, ако знаете как е овесени трици на френски и изобщо къде ги продават да споделите. Аз съм си записала превода на немски и английски, но на френски не ми е попадало тук във форума. Има ли момичета от Франция и ако да бихте ли споделили опит?
Росчо, честит рожден ден! Бъди щастлива!
Стелксен, браво на теб и майка ти!
Ванеса Йо, много полезна статия! Аз съм крушка  Grinning
Дес, много се радвам, че се върна пак при нас! Ние с теб започнахме заедно, в един и същи ден, помниш ли? Моля те ще споделиш ли какво стана с 90-дневната диета веднага след Дюкан? Успя ли да свалиш или пък качи след плодовия и въглехидратния ден? Много ще се радвам, ако споделиш опит, за да кажа на тази приятелка от Пловдив!
Боби, честит рожден ден, мила! Ти си ми страхотен стимул и винаги чета с интерес постовете ти!

# 229
  • Щастлива мама на 3 слънца
Вещи, мерси за темата! Снимките с кученцата в началото са СУПЕР!
Bora, благодаря ти за отговора за масажите!
Ели 123, много ти е готин аватарът!
Вики, честит рожден ден на патеричка!
Момичета, а сега искам да ви помоля за ритници, тигани, бухалки, точилки, тупалки и прочие прийоми! Тази събота и неделя бяхме в Пловдив и се видяхме с няколко приятели. С едното момиче започнахме заедно диетата на 14.01. и сега разбрах, че преди 10 дни тя е започнала с нарушенията и вече се е отказала от Дюкан и мисли да мине на 90-дневната. Качила е само 1 кг и се чувства добре и си хапва шоколад! Другата мадама също от 3 седмици си прави нарушения - сладичко и алкохол. Еми, много се демотивирах и понеже само за шоколад и пиене си мисля и не знам... Много ми отслабна ангелът ей така изведнъж! Та моля ви преди да съм сгафила с някой шоколадец да ме натупате едно хубаво. Предварително благодаря!
И едно питане - леля ми иска да започне режима, но живее във Франция и не може да си намери овесени трици там, та се налага да си ги купува от тук. Моля ви, ако знаете как е овесени трици на френски и изобщо къде ги продават да споделите. Аз съм си записала превода на немски и английски, но на френски не ми е попадало тук във форума. Има ли момичета от Франция и ако да бихте ли споделили опит?
Росчо, честит рожден ден! Бъди щастлива!
Стелксен, браво на теб и майка ти!
Ванеса Йо, много полезна статия! Аз съм крушка  Grinning
Дес, много се радвам, че се върна пак при нас! Ние с теб започнахме заедно, в един и същи ден, помниш ли? Моля те ще споделиш ли какво стана с 90-дневната диета веднага след Дюкан? Успя ли да свалиш или пък качи след плодовия и въглехидратния ден? Много ще се радвам, ако споделиш опит, за да кажа на тази приятелка от Пловдив!
Боби, честит рожден ден, мила! Ти си ми страхотен стимул и винаги чета с интерес постовете ти!
МИЛичка виж в гугъл как е оригиналното име на 3-та книга, и ще разбереш как се пише.Нали Дюкан е от Франция ,успех

# 230
Флучеееее,няма да сЪ разберем така .... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
 smile3537 newsm29 newsm66  341uu fight fight fight fight fight fight fight

АААА-МА ХА!

Я си задай въпроса тия твои приятелки като си хапват нережимности как си атакуват черния дроб с тоя алкохол...И че качването на килцата просто им е въпрос на време....
Я,не се отказвай така с лека ръка да задгърбваш всички постигнато!!! Хем ти се прочиства организма,хем зьапочвам да си работи както трябва.
Я си карай режимно,а пък като минеш в трета ще си похапваш и лакомства...
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 231
Снимките на Сани са най-добрата мотивация, която можех да си пожелая. На обяд ще отида да се измеря с точност и ще докладвам, че инфото ми е от два дни. Прочетох за триците, купила съм си един пакет и мислех това да обядвам с нискомаслено мляко. Единствения проблем е, че не мога да ям кисело мляко без много лимон и сол. Ще пробвам да огранича малко солта, но не ми е вкусно.

# 232
Ей, хора, докато ви изчета, изгорих 500 ккал  Laughing
ВИКИТО, ros4o, Боби1973, на патерица ЧРД, здраве и щастие пожелавам  Simple Smile
Mirina, zayo_bayo, valery2002, Ani_s, Борис, добре дошли и успех, лесно е, а заедно е още по-лесно  Wink
nartsisa, нищо друго не остава, освен да почваме кампания за увеличение броя на дюканките в Русенски регион. Ще се радвам да се запозная с теб при удобен случай Simple Smile
Филюдка, много ми е драго, макар и сега да съм на село, аз съм израснала в Русе и той наистина е град, който остава в мислите ти, където и да си  Simple Smile
Сега да докладвам, първо искам да се похваля, че вчера у дома се коли, пу-пу, извинете за мръсната дума, прасе. Цялото меню мина през ръцете ми, веднъж за готвене, втори път за сервиране и въобще не се впечатлих от него   Grinning Дори не близнах соса, да го видя как е на сол, а викнах детето да асистира. И си ядох кротко пилето, докато народът наоколо се тъпчеше с вредности  Mr. Green
По въпроса за резултатите ... пфу, писна ми да се разправям с тоя кантар, а още нямам възможност да ида да си купя друг. Нооооо, със сантиметъра се разбираме отлично и за 14 дни: бицепс -4, бедро -5, талия -5, гръдна обиколка -7, ханш -8. Лентичката за килограмите засега не я гледайте, кат се сдобия с хубав кантар, тогава ще му мисля колко ли може да съм била отначало.

Забравих да си напиша днешното меню:
закуска - дюканска палачинка с извара
обяд - салата от скумрия, варено яйце и малко лук и оцет
следобедна закуска - крем от извара, лъжица кисело мляко за сочност и степче
вечеря - ще я мисля довечера заедно с утрешното меню

# 233
  • в сърцето на моето Слънце
Добър ви ден и от мен!
Боби1973
, честит рожден ден, миличка!  newsm67
sanny3, нямам думи! Браво, страхотна си! Ти си се стопила точно на половина!  newsm20 Искам и аз така.  Praynig
Флучия, де бой де!  fight fight fight fight fight fight fight fight newsm29 newsm66 Какви са тези мисли в твоята главица? Я се стягай бърже, че да не идвам и да те почвам!
Аз днес съм без промяна, ни +, ни - . Това е супер! Много съм доволна, че след ПЗ дните нямам никакъв +.
Мастерче, ама много ми стана драго, като ти прочетох поста. Желая на всички такива изживявания! Хайде да се стопля вече че да обличаме новите дрешки и да се фръцкаме с новите телца.  newsm53
Лек ден на всички!  newsm51

# 234
Имам следния въпрос:
До колко може да се оповаваме на калкулатора на Дюкан? На мен ми дава 65кг., а аз искам 60  Thinking Дали ще се закучи отслабването като стана 65  newsm78 Ще ми е интересно и полезно да сподели, ако някой е преминал границата на килограмите от калкулатора   bouquet

# 235
  • Sofia, BG
Добро утро и успешна седмичка с мнооого минусчета  Heart Eyes

Боби Честит Рожден Ден Продължавай да си все така отзивчива, полезна, активна и забавна в темичката  Hug
Сани Честита Дюканска годинка!  Hug Гледала съм снимките ти, но пак им се любувах сега, много са вдъхновяващи! Дано ти се стабилизират килцата и да си караш спокойна трета!

Пепеляш(н)ка По въпроса ти - смятай си ги тези свалени килца в трета  Peace Аз питах преди време, защото имам 14кг свалени непосредствено преди започване на Дюкан и ми казаха да ги включа, а и по моята логика също трябва да бъдат включени.

Танчееее нещо ни сЪ обаждаш... щеше да се отчиташ редовно - ко стана - да не прегрешаваш тайно  Naughty

# 236
  • София
Въх, нямате изчитане.
Честит рожден ден на патерици на Викито и Росчо!  newsm59

Сани 3, честита ти годинка! Забележителна промяна имаш!  newsm10 newsm51 smile3501

Добре дошли на всички новички и успех желая!

Флучия, недей така!

Мастерче, понеже беше писала за пилешките дробчета, аз последният път щях  Sick докато ги хапна и повече не съм ги правила, нещо се отвратих от тях и едни киселини ме гонеха след като съм яла дробчета не ти е работа!

Днес за закуска, тричаво хлебче и режимно сиренце. За обяд пилешка пържолка с нещо зелено. За вечеря Пиле със зеле.

# 237
            БАНДАААААААААААА, лека седмица ви пожелавам и много усмивки!
            САНИ независимо, че те познавам лично и съм те гушкала, много бих искала да мога да видя снимките ти - НАПРАВИ НЕЩО ПО ВЪПРОСА - МОЛЯ ТЕ !

ФИЛЮДКИ!!!

# 238
Имам следния въпрос:
До колко може да се оповаваме на калкулатора на Дюкан? На мен ми дава 65кг., а аз искам 60  Thinking Дали ще се закучи отслабването като стана 65  newsm78 Ще ми е интересно и полезно да сподели, ако някой е преминал границата на килограмите от калкулатора   bouquet
Точице и аз същото се питам  newsm78.На мен ми дава 60 кг ,аз стигнах 58 ,но от там не мръднах доста време и затова влязох в трета ,че щях да се издъня.Пък определено имам нужда от още .Та моя съвет към теб е да опиташ да стигнеш желаното си тегло .Има момичета дето са споделяли че 3-4 кг под калулатора падат.Друг е въпроса обаче дали ще можеш да ги подържаш тези кг,което е по-важното .
Флучи я се стягай ,кви са тез мисли ?! fight fight fight.ето ти един и от мен превантивано.

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 11:39 от Комета

# 239
Мерси, Комета   bouquet  love001 Ще направя всичко възможно да стана 60кг. Дано да не стане много трудно  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт