С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 498
  • 507
  •   1
Отговори
# 300
Здравей Петинка,а сам Ренета с която се срещта в пицария Ласкала.Защо така си се отчаяла?Не се предавай!Аз вече сам смакнала 7.100 за близо месец.Вземи си нещо безобидно за нервите като валидол или валерян и кураж!Ние сме с теб!

# 301
  • Пловдив
И аз да си рекна за триците. Като най "дърта" тук и чела всичко (за това ще трябва да ми повярвате - рядко пиша напоследък, но нищо не изпускам) някъде някога , може би в интервюто на Дюкан (довечера ще направя справка като се прибера в къщи) каза, че триците се ядат задължително и през протеиновия четвъртък. Абсолютно съм сигурна в това твърдение.

# 302
  • Бургас
Привет,дюканска дружина! Hug
Благодаря на всички момичета за поздравленията,но трябва да знаете,че наистина не ми е било трудно.Бях,а и все още съм силно мотивирана,не само от визията,а най-вече от подобрението на здравословното ми състояние.Пак подчертавам,че е много важно разнообразието във ежедневното меню!А снимките ги пуснах най-вече,за да мотивирам тези,които се изкушават да прегрешат! Недейте,наказанията са жестоки!!!
Боби1973-Честит рожден ден!Желая от сърце много любов и късмет!И, нужна си на форума,винаги позитивна и с полезна информация! bdbaloni baloni  
Кри,миличка,недей така,ти също постигна много големи резултати и аз смятам,че сега е по-трудната част от задачата-задържането им! Heart Eyes
Понеже питахте как карам трета,копирам едно друго мое обяснение преди време:"Колкото до трета и аз смятам/а го и правя/,че трябва да се прави точно,да се включва всичко разрешено - нишестени,гали,например въобще не ми се яде хляб,но го ям,за да свикне организма.Само първия месец включвах постепенно храните и продължих свалянето.Но сега си задържам,но мерките ми продължават да намалят,а вече не искам.Адреналинка,мила,не си прави план само на галите,направи си план за цялата седмица и го следвай,за да не се впускаш във огромни изкушения.Гледай да се нахраниш с разрешени и режимни неща през деня,за да не прекаляваш с галата,помни,че е само по една порция от всичко.Или си купувай по едно нещо или по-малко количество и на мен ми се случва да озверея,но почвам да се тъпча със зеле,алабаш,извара,риба,скариди-все разрешени и нискокалорични,а и доста засищащи/сещам се и за яйца/-това ми помага.Подредила съм си дните от седмицата така:
Понеделник-ПЗ
Вторник-нишестени
Сряда-гала
Четвъртък-П
Петък-ПЗ
Събота-нишестени
Неделя-гала
и си го спазвам,защото знам,че изляза ли от схемата,ще изтърва и аз нещата.Както и по-опитните момичета преди споделяха,трябва повече стратегия,мислене,планиране,изчисления и готвене.И пак напомням,хубаво е в деня на гала,триците да се консумират по време на галата или след нея,за да увлекат повечко калории.Дано да ти помогне моя опит!"

# 303
Съни  Hug пропуснах да ти честитя годишнината  bouquet. Ти си знаеш, че си ми от фаворитките newsm20 и силно ти стискам палци да задържиш постигнатия резултат newsm51

Кри мила не се нервирай, ще видиш като тръгнем на водна и последните килца ще си отлетят smile3535

Венерас и балкончето  love001

Имам един въпрос- Що сте оФци бре newsm78?

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 16:05 от *tan4eto*

# 304
Здравейте wavey виждам че сте писали доста-не смогвам да ви изчета .
Честито на всички с поводи (и без поводи)  newsm51 newsm51 newsm51 виждам че сте доста и за да не пропусна някой ,няма да ви изброявам.
Днес имам + но вчера малко прекалих със зеленчуците ,за което съжалявам ,но съм преди цикъл и ме е подгонил глада здраво.
Сготвих си копривена супичка и мусака -от пилешко месо,тиквички,чушки,домати,морков,лук и подправчици разбира се и така ухае.....ммм нямам търпение да я почвам.
Видях че има доста дюканки от Русе и В.Търново-момичета ако решите да се събирате бихте ли споделили.Аз съм на равни разстояния от двата града.
Които искаха бухалки ето ги  fight ,за всички други Two Hearts Hug Hug Hug

# 305
Кри, никакво блъскане в стената, няма такова нещо като провал, когато си свалила 50кг от себе си, когато си ги задържала, когато продължаваш да се бориш да постигнеш целта, въпреки задържането от месеци, въпреки проблемите които неизменно съпътстват всеки ден от живота ни.
Няма как да си се провалила, щом всеки ден водиш битката със себе си и продължаваш въпреки разочарованието на кантара.
Ти, която постоянно даваш съвети и обгрижваш всички тук, за да постигнем целите си.
Не само ти, а всички, които свалихте толкова много килограми и продължавате битката за да постигнете целта си, като в същото време бдите над останалите и ни напътствате.
Никой не се е провалил!
Няма стена на позора!
Пред вас единствено  newsm20

Знам, че ще се справиш, всички ще се справите  Hug  Hug  Hug

Дорче   Hug

# 306
svetlat ,ПОДКРЕПЯМ ДУМИТЕ ТИ С ДВЕ РЪЦЕ !!! НИКАКВО ОТЧАЙВАНЕ ,ЕЙ! БОРБАТА СЪС САМИЯ СЕБЕ СИ Е НАЙ-ТРУДНА,НО ЗАТОВА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ ТУК ВЗАИМНО И ТАКА Е ПО-ЛЕСНО ЗА ВСИЧКИ НИ !!!

# 307
Сани3 честито ти годинка   bouquet чета постовете ти с жажда винаги. (Не можах да отворя сутринта снимките ти, а   така искам да те видяяяя  Tired )
Боби1973, честит празник слънчева-само така мога да те наричам. Ти ,kri-kri  и всички които сте постигнали толкова много и ни помагате, сте едни слънчеви цветя,за които съм благодарна че ви има.   bouquet

# 308
И аз да си рекна за триците. Като най "дърта" тук и чела всичко (за това ще трябва да ми повярвате - рядко пиша напоследък, но нищо не изпускам) някъде някога , може би в интервюто на Дюкан (довечера ще направя справка като се прибера в къщи) каза, че триците се ядат задължително и през протеиновия четвъртък. Абсолютно съм сигурна в това твърдение.
Вещи благодаря за разяснението   bouquet.На твоята 100% сигурност в твърдението няма как да не повярвам.Ще ям трици в П деня в четвърта .ОбИщавам !
ПП:някой може ли да ми помомогне да видя чудните снимки на Сани 3?

# 309
pink85, направи си място в кутията за лични съобщения, моля.
Като нищо може да организираме една среща, а с теб ... знам ли, може и да се окаже, че се познаваме  Simple Smile

# 310
Хей, здравейте!
Не мога да ви догоня днес, чак ей сега успях да прочета всичко.
Набързо да се изкажа, че след малко трябва да си ходя от работа.
Боби1973 - Честит рожден ден (всъщност не разбрах днес ли е или вчера е бил, но няма значение)! Желая ти здраве и всичко най-добро!  newsm51
Сани3 - Честита годинка на режима! Желая ти да стабилизираш на тези кг (да не сваляш повече) и да ги задържиш успешно! smile3525
Клер - не се притеснявай, момичетата ми бяха казали, че плюсове в трета има след първите гали (големи плюсове), но после се стабилизират нещата. Наистина така стана и при мен. Ще видиш, че и при теб след първите две, три гали вече няма да имаш големи колебания в кг. Аз съм от 23.02. в трета, не ми вариарат вече кг след гала, с грамчета само.
Мирка - благодаря за пожеланията за детенце, но то за капак си опари и окото на една крушка (искала да я погледне отблизо), за щастие без големи поражения, та кашлицата я има още, но остана на заден план. Оф, деца, пък уж вече не е бебе!
И сега искам да питам нещо софиянки или които имат опит и информация (малко е извън темата, но знам, че вие ще ми помогнете) - моят мъж ще лети от Терминал 1 София на 02.04. сутринта рано. Ще пристигне на централна автогара към 12 часа през нощта. Та в туй късно време единственият вариант за придвижване до летището е с такси или има и друг вариант (градски транспорт)? Време има достатъчно, в 4,30 трябва да е там. И с кои таксита та да не му резнат главичката? Благодаря ви предварително за помощта.
За триците - в книгата наистина има изречение, че се ядат всеки ден до края на живота.
Успешна и отслабваща седмица желая на всички! Hug

# 311
  • Пловдив
Здравейте, момичета и от мен  Hug
цял следобед ви чета и чак сега смогнах  Crazy много бързо пишете бе  Laughing
Аз май нямам с какво да се похваля - ударила съм голям цикъл - от 14.03 си стоя 60 кг и малко и ни нагоре, ни надолу  newsm78 без значение дали съм на П или ПЗ  #ShockedМисля, мисля и не мога да го измисля що така  Rolling Eyes Дали може да е от подсладителите - преди не ядях нито захар, нито подсладители, но откак съм на режима си правих 2-3 пъти кекс, много пъти кисело мляко със степче - дали са ми дошли в повече  newsm78 Или може би защото в ударния свалих за 4 дни 3.5 кг и много ми се е стресирал организма  newsm78 ?
Споделете наблюдения, от какво сте забелязали да задържате?

ПП: поздравления , сани3  Shocked   bouquet Не бях виждала такава поразителна разлика - та 50 кг си е цял човек върху теб  newsm20

# 312
Здравейте,

Първо да благодаря на всички момичета за милите думи които отправиха към мен 

Второ да нагушкам Кри  Hug и да кажа - Горе главата, ще се справиш и с последните
Същото се отнася за всички които се съмняват в себе си -Успехът идва, ако самите ние повярваме в него и истински го пожелаем.

Сани 3smile3501 smile3501 smile3501 Честита годинка

Боби 1973 - Честит рожден ден. Желая ти Здраве, щастие, късмет 

За всички

# 313
  • София
На БОБИ. Много здраве, любов и късмет

# 314
  • София
Кри, миличка, нима това, което си постигнала е малко?! Аз ти свалям шапка! Виждам от линийката ти, че ти остава съвсем малко на фона на това, което си постигнала. Не се отчайвай, щом си се преборила дотук, ще пребориш и останалите. Напълно нормално е да се демотивираш след толкова дълга борба, но точно ти знаеш колко много си заслужава усилията.  newsm51 Изглеждаш страхотно и сега и знаеш какво носи усещането, че си се променил. Не си позволявай да се предаваш  Hug Hug Hug Леките криввания носят мимолетно удоволствие, но то е несравнимо с ежедневното удоволствие да се видиш променена и да се харесваш.
Извървяла си толкова дълъг път, не си позволявай да се обезверяваш точно, когато остават няколко крачки.  Стискам ти палци и съм уверена, че ще успееш!    love001  Hug

Знам, че съм новак в сравнение с вас и съм постигнала не толкова много, колкото вие, но напоследък доста размишлявам над проблема с мотивацията /доколкото ми позволява цвета на косата, разбира се  Wink/, и стигнах до извода, че нещото, което ме мотивира най - силно са старите ми дрехи, отпреди да ви срещна.....  Е, не искам да ги нося отново, колкото и да са хубави!!!

Така, че................. извадете си един стар панталон от преди на видно място в гардероба и си го пробвайте отвреме- навреме, когато ви загложди въпроса "Струва ли си усилията?!" Със сигурност, отговорът ще е "Да!!!"

Хайде пак по една  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички!

Общи условия

Активация на акаунт