С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 574
  • 507
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна

Въпросче до модератора - защо публикациите ми си стоят на 0, моля?

Jenusha   Hug не съм модератор, ама виж тук - това важи за всички.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336416.0

# 481
Мдааа...наистина не мога да повярвам на очите си за пореден път в безкрайното търпение на жените от тук които винаги са ни помагали.   bouquet Нямам нищо против никого,но тъй и тъй темата свършва и слава богу, ще добавя, че явно тук някои нямат доверие на никого освен на себе си....-въпрос на лично усещане и предпочитание. Ако аз не приема акъла на готово, който ми дават те-дюканки със стаж от година-две, трябва просто да вървя срещу себе си(да не го кажа другояче). Друго нямам какво да добавя и настроението ми се изпари от напразния спор който се породи и който изяде нервите не само на мен но и на много други.

# 482
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте прекрасни мой
Съни миличка страхотна си ,щях да ти пиша преди няколко дена,но имах май някакъв проблем с нета.МНого съм щастлива от факта,че седях дупе до дупе с теб на предпоследната ни срещичка и научих доста от теб .Твоите килограми и начина ти на мислене биха мотивирали всеки .
АЗ вчера от напрежение ли ( нали имам проблеми с мц-то и ми предписаха някакви противозачатъчни,че да ми дойде по скоро) от какво ,но си направих гала ,а я бях запланувала за сряда нищо,мисля че не е толкова фатално.Знам че не трябва да се разбъркват дните.Имам мн големи плюсове и не знам как ще я карам ,ще се опитам да вложа малко повече воля на тия гали пък да видим.
Желая лек ден на всички и честито на тези,който имат повод!!!!
целувам ви всички

# 483
  • София
lamarinka  - задържа се от много неща, от малко вода, от малко храна, от много солено, от много готови продукти в които има и нишестета,  и захар, и сол, от МЦ, преди МЦ, овулация, нерви, лекарства, хормонални разстройства, несвързани с режима, от комбинация от някои от изброените или просто на организма ти така му е дошло да се съпротивлява.
...или ако си била дълго време на тези килограми  Peace
Ламаринка  Hug стисни зъби и си изтрай задържането, ще има минуси, ако си режимна   bouquet
От личен опит казвам, че най-сигурния начин да провалиш една диета е да започнеш да я нарушаваш по мъничко. Това мъничко постепенно става повече и всичко отива на кино. Преди 3-4 седмици се забравих и си хапнах шоколад и други простотии и след това три седмици задържах. Беше отвратително, толкова ме беше яд на себе си. Сега съм от стриктна по-стриктна и ям наистина само режимни храни и вече имам -3 кг за няма и две седмици. Реших, че по-добре да си изкарам стриктно режима и да мина по-бързо в трета, отколкото да го влача с месеци и накрая да го проваля.
Щом сте решили да спазвате точно този режим просто го правете или си изберете друг по-свободен, с който ще можете да импровизирате.
newsm10
Пак ще повторя, с риск да стана досадна - с макар и малки прегрешения се влиза в един омагьосан кръг, от който излизането е невероятно трудно. Спомнете си за балона и иглата  Peace Дюкан се оказа прав и в това.
Горда Hug, Венерас  Hug защо така за пети,  момичета?
Щампа  Hug изтекоха ми очите да търся камиона с трици...

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 16:17 от krikri

# 484
КРИИИ,какъв е този нов аватар?Мии то станало цяло стадо офсе около теб??? Thinking #Crazy

# 485
  • София
Весито  Hug срам, срам...няма връщане на стария аватар поне докато не си догоня линийката  Embarassed Embarassed Embarassed да се вижда отдалеч  Embarassed Embarassed Embarassed

РЕДОВНА СРЕЩА С ПРОМЕНЕНА ДАТА 5 АПРИЛ 2009, СОФИЯ, ДИВАКА НА УЛ. ГЛАДСТОН ОТ 13 ЧАСА!!!

# 486
  • Пловдив
Никога не съм си писала какво ям и не съм си поставяла за цел да помня, ама да видя какво ще се сетя  newsm78 Вчера:
закуска: билков чай +дюкански кекс с подсладител с 3 л. трици и половин кисело мляко (в другите дни вместо кекс е 3 л.трици с малко вода в микровълновата и половин мляко)
обяд: пилешки шишчета 200 г (вчера и днес ми се наложи да са от опакованите в магазина, защото цяла сутрин бях по държавни институции и ме хвана срам да нося торбата с пържолите  Crazy иначе си готвя и нося отвкъщи) + 1 яйце + 2 домата
следобед: 1 яйце + 1 домат + мляко с нес в чашка за дълго кафе, т.е. би трябвало да е под 200 г
вечеря: (тотално се освиних  Sick) 1 чиния постно зеле + половината гърди на 1 печено пиле + 100-тина г извара и спанак , което беше плънката на пилето + 1 айрян . Това към 18.30 ч, а към 20.30 1 котлет от сьомга на скара + малка купа дробчета с лук и гъби + 150 г желирано кис.мляко със степ.
Олеее, срам ме хвана, докато го пишех всичкото това  Embarassed smile3538 Само да се оправдая, че обичам да похапвам, но не се тъпча всеки ден така  Rolling Eyes Пък си задържам вече 2 седмици  Rolling Eyes
Вода пия много.
Сега се сетих, какво съм прегрешила - 2 пъти си купувах бонбоните орбит, които са без захар уж, а тези дни видях във форума, че всъщност са нережимни Sad Няма повече Sad

# 487
  • София
ОК ти е менюто, както си отбеязала, само готовите пилешки шишчета са слабо място. Спокойствие и здрава режимна храна и ще тръгнеш надолу. Помисли си дали МЦ не наближава  newsm78
О, да - бонбоните Орбит  Crazy  Колко малко всъщност е необходимо, за да се наруши баланса  ooooh!

# 488
lamarinka - храната ти е ОК според мен (лигите ми потекоха докато ти четях вечерите)
Сетих се и още една причина за задържане, освен тези дето изброих и допълнението от Кри  Hug  - нередовното ходене до WC също би могло да е сериозна причина, че и проблем.

Мда - бонбоните ги изхвърляш и преглеждаш календара за онези женски месечни работи, дето аз от тях качвам по два килограма за цели две седмици.

# 489
  • Варна
Два пъти четох и се възхищавах на това меню, Ламаринка, ей тъй се яде   Peace Peace Peace

Орбита е  #Cussing out

Кри, как да свикна, че розовееш, колко сме се борили за твоето мече  Cry БържИ да си го връщаш ти пожелавам  Hug

# 490
  • Тракийка в Софийското равно поле....
lamarinka - храната ти е ОК според мен (лигите ми потекоха докато ти четях вечерите)

И на меееен  Crazy Whistling
Може и да е овулация - при мен и тя плюсееше!  Rolling Eyes

Криииииии, розовата овца ме залепи за стенатааааа  Laughing Laughing  Joy

# 491
Момичета, днес ходих до личната ми лекарка заради "почукването" в бъбреците.Казах й за диетата,поговорихме и ми предписа Milurit - за изчистване на някакви кристали на пикочна киселина в кръвта(срещу подагра).Каза ми да вкарам и въглехидрати и другия вторник да отида за изследване на кръв и урина.Сега не знам какво да правя Sad - да пия ли лекарството и как да вкарам въглехидрати - май е най-добре да премина на трета изцяло или на трета без галите.Моля за съвет. Трябва бързо да реша и да започвам от утре.

# 492
  • София
lamarinka, извинявай, ако съм пропуснала, но колко килограма ти даде калкулатора?

# 493
  • Пловдив
Два пъти четох и се възхищавах на това меню, Ламаринка, ей тъй се яде   Peace Peace Peace

Орбита е  #Cussing out
Хахахха, като добро прасенце всичко си изяждам  Crazy
Благодаря, krikri , svetlat , Dorchester  - успокоихте ме, че не правя нещо погрешно. За бонбоните си взимам бележка и край  smile3521 За МЦ интересното е , че мина миналата седмица и през цялото време - преди, по време и след си бях на тия кг - явно не ми влияе толкова.
Значи затягам се и продължавам напред режимно!
lamarinka, извинявай, ако съм пропуснала, но колко килограма ти даде калкулатора?
Нелсън, даде ми 58 кг, аз искам 56-7, а може и на 58 да се харесам (168 см съм) - много години съм била на тях и си бях добре:blush:

# 494
Vesito-ама само ако знаеш колко искам да се запознаем! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт