С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 579
  • 507
  •   1
Отговори
# 465
  • Там някъде нейде !!!
Калинчита аз го спазвам стриктно. Никъде и в нищо не съм сбъркала. Надявам се и аз като теб скоро да мина от 56 на 46 размер дрехи. Вече съм на 52 за двадесетина дена диета.

# 466
Здравейте и от мен. Втори ден съм в ударната фаза и невероятно, но се чувствам добре. Сега сигурно някой ще ми се скара, но нещо се обърках и искам малко помощ. Значи изкарвам 5 дни П и след това примерно 5 ПЗ и 5П и минавам в трета фаза или ги редувам докато стигна желаните кг и след това минавам в трета. Нещо съвсем се оплетох.

# 467
.... Аз съм днес на Пз дни. Хапнах си за обед бъркани яйца със шунка сирене и кашкавал и едно морковче. За после ще видя.

Снежка, какъв е тоя кашкавал и това сирене? Във втора НЕ МОЖЕ, тъй като тук няма достатъчно обезмаслени сирене и кашкавал!
Добре де на  сиренето и кашкавала си го пише. А вие от къде сте сигурни, че като на ескузиазата пише, че е обезмаслена  вътре е такава. Много по различно и особено беше сиренето от обикновеното. Няма значение не ми се говори вече по този въпрос, умишлено го избегнах на няколко пъти. Иначе вървя на долу и това ми харесва.

Калинчита аз го спазвам стриктно. Никъде и в нищо не съм сбъркала. Надявам се и аз като теб скоро да мина от 56 на 46 размер дрехи. Вече съм на 52 за двадесетина дена диета.

Аз няма какво да коментирам тук и ще ти поднеса официални извинения ако ми покажеш кое е това сирене и кашкавал с до 3% масленост. Peace

# 468
  • София
Ani_s, редуваш П и ПЗ, по избраната от теб схема /5/5 или 4/3/ до достигане на желаните килограми. Третата е за задържане на постигнатото.  Hug

# 469
DanyGod,поздравление за постигнатото и много хъс за напред!Два месеца са си доста време .
happysmile ,благодаря за отговора.  bouquet
Приятелката ми ще се консултира ,но й се искаше до тогава да започне режима.Пък аз реших да попитам ,по нейна молба.Може и друг някой да е с ревматоиден артрит и да е на Дюкански режим и да сподели.
ванесса йо, благодаря за отговора ти ,много е полезен.
Днес ми е едно слънчево от сутринта и не мога да се спра.На всичкото отгоре кантара ме зарадва с -1кг. newsm44
Пожелавам на всички по-често да ни изненадват кантарите.
Сега отивам да си променя лентичката и да изчета пропуснатото.
 Hug
Чак сега дочетох темата и спора за прегрешенията .Моето мнение е ,че трябва  стриктно да  се спазва режима.Всяко прегрешение води след себе си следващо.Най-много ме е е страх от малките прегрешения.Така съм си проваляла всички диетите.За сега стриктно спазвам режима и дано е така ,защото това е формулата за успеха.
Благодаря на всички, които ни помагат и критикуват,нас по-новите ,много сте ми полезни! Hug

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 15:59 от esen

# 470
  • Там някъде нейде !!!
.... Аз съм днес на Пз дни. Хапнах си за обед бъркани яйца със шунка сирене и кашкавал и едно морковче. За после ще видя.

Снежка, какъв е тоя кашкавал и това сирене? Във втора НЕ МОЖЕ, тъй като тук няма достатъчно обезмаслени сирене и кашкавал!
Добре де на  сиренето и кашкавала си го пише. А вие от къде сте сигурни, че като на ескузиазата пише, че е обезмаслена  вътре е такава. Много по различно и особено беше сиренето от обикновеното. Няма значение не ми се говори вече по този въпрос, умишлено го избегнах на няколко пъти. Иначе вървя на долу и това ми харесва.

Аз няма какво да коментирам тук и ще ти поднеса официални извинения ако ми покажеш кое е това сирене и кашкавал с до 3% масленост. Peace
Сиренето е култура, а на кашкавала довечера ще видя етикета че сега нямам време.

# 471
Jenusha, наистина се постигат чудеса с този режим - за два месеца и половина минах от 56 на 48 номер и май вече отивам към 46.

Аууу, страхотно!!! Сигурно си много щастлива и го заслужаваш!

Сега се сещам, че аз пък за 5 години минах от 42 на 54 номер Blush Ама си имаше и добра страна - от 75А станах 95С Laughing Да видим сега при обратното преобразуване какво ще се случи.

Въпросче до модератора - защо публикациите ми си стоят на 0, моля?

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 15:41 от Jenusha

# 472
Ani_s, редуваш П и ПЗ, по избраната от теб схема /5/5 или 4/3/ до достигане на желаните килограми. Третата е за задържане на постигнатото.  Hug
Благодаря за отговора, може би тогава ще променя схемата наистина на 4/3, че без зеленчуци ми е много трудно.  bouquet

# 473
Пак към Снежка - ако исках да се заяждам с новите момичета щях да направя това:

Здравейте и от мен. Втори ден съм в ударната фаза и невероятно, но се чувствам добре. Сега сигурно някой ще ми се скара, но нещо се обърках и искам малко помощ. Значи изкарвам 5 дни П и след това примерно 5 ПЗ и 5П и минавам в трета фаза или ги редувам докато стигна желаните кг и след това минавам в трета. Нещо съвсем се оплетох.

Ани, на първа страница ясно е написано следното:СМЕСЕН ЕТАП: - достигане на желано тегло
Редуват се: няколко дни на белтъчини (протеини)  със зеленчуци - ПЗ, с няколко дни само на белтъчини – П. Белтъчините са от списъка. Зеленчукът може да е всякакъв - краставици, марули, броколи, зелен фасул, домати, репички, брюкселско зелепраз лук, гъби, керевиз, карфиол, чушки, зеле, спанак, но трябва да се внимава с количеството въглехидрат в него. Морковите и цвеклото също са позволени, но не често и по малко.
Времетраене: ДО ДОСТИГАНЕ НА ЖЕЛАНОТО ТЕГЛО. Дните се определят по преценка: ако има повечко за сваляне, тогава дните се въртят 5/5 или 4/3. Ако има по – малко за сваляне: 2/8 или 3/7.
Сваляне: средно по 1 кг на седмица (10 дни).

Ani_s , извинявай - намесвам те в нещо като спор,който водя със Снежка!Добре дошла и успех!

Снежка, сиренето култура не е обезмаслено.Виж на етикета от колко % маслено мляко е направено и колко % е сухото вещество и % масленост на самото сухо вещество.Аз съм виждала на пазара 2 вида олекотено сирене на - Маджаров и на Култура - по много груби сметки и двете са с около 10% масленост.

# 474
На 3 февруари 42 млекопреработвателни предприятия в страната признаха, че влагат растителни мазнини в някои млечни продукти, които произвеждат. За Бургаска област това сториха две фирми - ЕТ” Марси – М. Бакалов” - Бургас и “Хелиос Милк” ЕООД – Айтос. ЕТ “ Бор Чвор” също е декларирала, че влага растителни продукти до 35% в кравето сирене “ Култура”.
http://209.85.129.132/search?q=cache:MQvKZBSfJ-4J:fermer.bg/down … ct=clnk&gl=bg

# 475
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Simple Smile
с риск да стана досадна пак ще питам за задържането (вчера питах, ама никой не ми отговори - sorry, ако аз съм пропуснала  Blush ) - та въпросчето ми е от какво може да задържам толкова време - от 14.03 досега.? Не съм прегрешавала с нищо нережимно, спазвам количествата  newsm78 може би малко повче от нужното ям вечер  Blush дали ще е това?

ПП: някой питаше за триците в Пловдив - големи разфасовки има във всички хипермаркети - Сани, Била, Лекси - както и в диетичните магазини, има на различни фирми и разфасовки (например на пешеходния мост или в уличката с-у Калигула  Peace )

# 476
esen   - моята майка е с ревматоиден артрит, започна режима преди месец, два някъде (не помня вече), няма проблеми, не се е консултирала с лекар (тя самата е мед. фелдшер макар и непрактикуващ вече), не се е оплаквала, не знам дали дали се е подобрила, но определено не се е влошила, и е много доволна че отслабва ядейки.
Но нека твоята приятелка се консултира все пак (дано попадне на свестен лекар)

lamarinka  - задържа се от много неща, от малко вода, от малко храна, от много солено, от много готови продукти в коти има и нишестета и захара и сол, от МЦ, преди МЦ, овулация, нерви, лекарства, хормонални разстройства несвързани с режима, от комбинация от някои от изброените или просто на организма ти така му е дошло да се съпротивлява.
Едва ли ти помогнах, ама отговорих доколкото можах  Hug

# 477
Това намерих аз за сиренето "Култура" като цъкнах в гугъл...
Мисля, че 35% растителна мазнина, не е сирене, а почти маргарин  Laughing
http://fermer.bg/downloads/148-predpriqtiqmlqkohimiq.doc
Хаа, някой вече ме е изпреварил Simple Smile
Nelly#  Hug

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 15:57 от ВИКИТО

# 478
Здравейте и от мен  Simple Smile
с риск да стана досадна пак ще питам за задържането (вчера питах, ама никой не ми отговори - sorry, ако аз съм пропуснала  Blush ) - та въпросчето ми е от какво може да задържам толкова време - от 14.03 досега.? Не съм прегрешавала с нищо нережимно, спазвам количествата  newsm78 може би малко повче от нужното ям вечер  Blush дали ще е това?
Ако искаш напиши си менюто за колкото дни се сетиш, колко вода пиеш,колко ти остават до целта...всичко, за което се сетиш!

# 479
Благодаря ,svetlat  !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт