С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 589
  • 507
  •   1
Отговори
# 450
iv_mikova, а при теб как беше темпа на сваляне при този режим. Аз лично си го избрах, понеже съм доста сляба в горната част на тялото, и иначе си имам дупе и бедра. Факт е, че при тази схема действа точно там, но не става със светкавичи темпове ( а може би има и друга причина- вчера споделих опасенията си отностно противозачатъчните, но това са само предположения). Ще ми е интересно да споделиш опита си.

# 451
  • Там някъде нейде !!!
6tampa, добре дошла. Успех този път.

# 452
nelsun -  Hug разбрах те! И това в кръга на шегата - ами ходи с роклички, с тях си супер!  newsm10
А разсъжденията ти - всеки на моменти наистина изпада в такива състояния, и аз се улавям понякога, но трябва да гледаме да излизаме бързо от тях.

# 453
  • София
Тутити, аз свалих най-много от корема, по-малко от дупето, краката и бюста. Сега дъто не ходи пет дена след мен!  Joy На 12 април ще направя 3 месеца на режима, като от миналия понеделник почнах 3-та фаза, защото достигнах теглото от калкулатора на Дюкан. Свалих още 500 грама тази седмица. Ако сваля още окей ако ли не аз и така се харесвам, защото преди този режим не съм и помисляла,че мога да падна по 60 кг.Влачех си ги от дълги години, тия 11/12 кила.

# 454
  • Варна

6тампа,би ли споделила с какво темпо сваляше преди като си спазвала?

Започнах на 4 февруари 2008 -105 кг, до април , преди Великден паднах до 88.
Изглеждах перфекциозно..и се самозабравих, Великден , козунаците, после абитуриентски на детето, кандидат студентски изпите...Всичко отиде на кино (по-горните събития в никакъв случай не са ми оправдание, но цял живот "хленча", че ям от нерви, а всъщност си е чиста лакомия)

Имах периоди на задържане, по 10 дни нищичко, но пък след тях имаше и дни , вкоито летях от радост, по 2-3 кила на седмица.

Ох, не знам, дано се справя този път.
Само ми припомнете, че книгата я подарих на сестра ми ( бях като пример за воля и усърдие миналата година на цялото семейство) през ударния период трици ядат ли се?

# 455
  • Там някъде нейде !!!
Щампа ядат се през всичките периоди трици. По 3 с.л. всеки ден преди обяд.

# 456
6tampa ,здравей - и аз те помня!Успех отново и дано удържиш после положението.

Ако искате мнение по "дискусията от днес" - който иска да отслабне автоматично означава, че не се харесва (не харесва тялото си или не се харесва заради това, че се влияе от мнението на хората).Втора крачка - избира си режим или диета и започва...
Някои споделят опита си или преживяванията си с приятелки, други като нас - във форум - зависи кой каква нужда има да го прави, някои си отслабват и нямат нужда да се обясняват.
Общуването във форум изисква някои качества (според мен).Ние сме се събрали не защото се харесваме и имаме нещо общо като личности, а защото имаме обща цел.Понеже режима на Дюкан е принцип, всеки преценява как да го приложи върху себе си и всеки се наблюдава и изучава, докато се опознае.Аз не помня да съм споделяла какво ще ям и съм питала друг само ако има някакъв проблем и иска помощ.Това са много лични неща.Никога не съм подкрепяла и дори напротив - винаги съм искала да е кристално ясно кои са точно позволените храни, кои стават и кои не и то не за друго, а за не се подведе някой, който би искал да спазва режима по устав.Примем, че когато някой напише тук какво е ял и по този начин го обябява на света, ние имаме право на коментар, ако преценим, че е извън режима (може пък неволно някой да греши...).
Моят личен пример - прегреших умишлено след 4 стриктни месеца.Вече не свалях, помъчих се още месец, вече си позволявах по-лесно да хапвам нережимни неща и прецених, че ще минавам в следващата фаза.
Кой какво прави си е за него, ако някой успее да ни заблуждава, че е стриктен, а пък вечер става да лапа - негова си работа.Но да ви призная, малко ми писна и дори е обидно да търпим лош тон и критики за това, че се опитваме да отворим на някой очите.До сега не видях някой да благодари за уточнението, което му е било направено или да си признае, че приема тази неточност в храненето си, защото иначе не би успял и това е по-малкото зло.Тогава никой нищо повече няма да каже...Но за сметка на това чуваме всякакви цветисти епитети за личните ни достойнства и описания на характерите ни от напълно непознати всъщност хора.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 14:54 от Боби1973

# 457
По предварителни, но неокончателни данни, на срещата няма да мога да дойда.... newsm45

А иначе...се лутам между и , пък даже и . А от шопинг се връщам... иии докато не ми станат....

# 458
6тампа,мерси че ми обърна внимание и то толкова скоростно.Успех ти пожелавам по голям от предишния Hug

За подобряване на настроението си обличам новите дрешки и обувки и отивам на шопинг!

Забравих да спомена,а никак неисках да пропусна че това ме покърти Mr. Green hahaha Joy Joy Joy

# 459
  • Варна
Горда, разплаках се като ти видях резултата!

Невероятна си!   bouquet
И на съпруга ти (предполагам).
Ние с моят мъж изглеждаме по същия начин, само, че като сменим местата...

Снимките вдъхновяват, трябва по-често да ги разглеждам..

Дес, благодаря ти за пожеланието. Дано, дано устискам.. Grinning Embarassed

# 460
Здрастии и от мен! Heart Eyes

Доста се забавлявате ми се струва , а аз досега без нет издивях.
Чета пак поредните на брой спорове-нищо ново  Crazy.

Много гуш на всички Hug Hug , а  аз отивам да плача в ъгъла- няма да мога да дойда на срещааа newsm45.

Ама какво да се прави , другия път дано пак толкова хора да се съберем , та да мога и аз да ви видя лично, а иначе ще чакам снимкии

# 461
  • София
Гулбенур,  Hug добре, че ме разбра, че понякога и на мен самата ми е трудно да се разбера  Joy Joy Joy, ама на - опитвам се!
А за рокличките - съвсем сериозно - и аз стигнах до тоз извод, и взех, че си купиФ пола, дет си се харесвам с нея  Wink Hug Heart Eyes

Горда, ВенерасSad Confused

# 462
Горда, Видях ти снимките. Леле, страхотна си.  Rolling Eyes Изобщо всички момичета, които са отслабнали, изглеждат превъзходно на снимките си "сега". Направо не мога да повярвам, че може да се постигне такава разлика. Момичета, голям стимул сте за нас, новите. Успех ви желая и нататък.

6tampa, успех ти желая най-искрено. Дано отново постигнеш предишния успех и да го задминеш.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 15:22 от Jenusha

# 463
  • Там някъде нейде !!!
Боби1973, прочети темата хубаво и ще видиш колко пъти се е казвало"Благодаря". Нищо лично, но защо само си търсите повод за заяждане с по новите. Като започнах да пиша в тема бях възхитена от вас. Винаги ми се отговаряше на питанката и никой не си търсеше тема за спор. Благодаря, че сте ми отговаряли и сте мили с мен.

# 464
Малко ще се върна назад към спора за нарушенията. От личен опит казвам, че най-сигурния начин да провалиш една диета е да започнеш да я нарушаваш по мъничко. Това мъничко постепенно става повече и всичко отива на кино. Преди 3-4 седмици се забравих и си хапнах шоколад и други простотии и след това три седмици задържах. Беше отвратително, толкова ме беше яд на себе си. Сега съм от стриктна по-стриктна и ям наистина само режимни храни и вече имам -3 кг за няма и две седмици. Реших, че по-добре да си изкарам стриктно режима и да мина по-бързо в трета, отколкото да го влача с месеци и накрая да го проваля.
Щом сте решили да спазвате точно този режим просто го правете или си изберете друг по-свободен, с който ще можете да импровизирате.
Иначе си вчера си обух едни панталони 48 номер и вече са ми широки Crazy. Така и не успях да им се нарадвам докато ми бяха по мярка.
Jenusha, наистина се постигат чудеса с този режим - за два месеца и половина минах от 56 на 48 номер и май вече отивам към 46.

Общи условия

Активация на акаунт