С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 615
  • 507
  •   1
Отговори
# 435
  • Тракийка в Софийското равно поле....
А относно депресиите - момичета, борете се с лошото настроение. Все пак е пролет, която допринася за поява на леки депресии. Витамини, спорт, разходки, зеленинка, ще помогнат. Да се радваме на живота, защото е прекрасен, въпреки всичко  Heart Eyes
Тревичка  Mr. Green

За подобряване на настроението си обличам новите дрешки и обувки и отивам на шопинг!

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 13:55 от Tatitt

# 436
  • София
Хепи, Мирка, Таняманя, Стел! Hug Hug Благодаря ви! Много ми беше мъчно извън стадото! Аз ви предлагам да си поръчаме и значки hahahaта да не се бъркаме!
Ниала  Hug, дружке! Загубихме си с теб близо три месеца, да се въртим като малоумни с 2-3 кила... Давай, влизай смело в трета и успех! Аз ще вляза на Великден в истинската трета, засега карам ПЗ + плод. Така реших, че ще ми е по-лесно.

# 437
  • София
И аз, Jenusha , съм за твърдото спазване и засега не се изкушавам много от каквото и да било. Но ми е лесно - сега съм на 5-ти ден, топя кила като за световно (днес имам още един свален, но линийката щяла да го покаже утре). Не знам какво ще говоря  на 55 -я ден. Макар че може пък дотогава да съм създала навик, кой знае? newsm78
Засега обаче избягвам и ситуации на изкушения. Отказах среща с женската група, с която традиционно си пием и хапваме на кръчма. Така че почват да страдат социалните ми контакти. Как се справяте с това, ако сте имали подобни колебания?

# 438
  • София
Мирина, все пак няма да влизаме в манастир, а само ще отслабваме!
Не се отказвай от тези контакти! Много е голямо изкушението, знам от опит Sad, а отделно почти всички започват да те навиват .... ееее, хапни това, ... пийни онова ... не се втелясвай .... УЖАСТ!
Но тактиката е следната : преди да отида на кръчма, се нахранвам здраво с режимни неща, и там ми е по-лесно да не се вторачвам в чиниите на хората ... веселя се с всички ... а усещането за победа над прасето в мен е НЕОПИСУЕМО! Така правя и като чакам гости в къщи, т.е целия уикенд  Mr. Green
Всички викат "ти си железна!" ... пък аз просто съм ... преяла hahaha

# 439
  • Там някъде нейде !!!
Снежке, никой не ти казва да не ядеш сирене или шоколад, просто не го споделяй тук, защото хора като мен, със слаби ангели, ще започнат да ядат същото и ще спрат да свалят .... и какво излиза? Ти си ядеш и си сваляш, пък аз не свалям ... защото съм прочела поста ти.
Къде видяхте, че съм писала че ям шоколад????

Сваля, щото има трийсет кила за сваляне! Ама когато стигне по средата и почне да задържа....?
И дали скоро няма да спрете да сваляте?!  newsm78
Както и да е.......... Правете си квото си искате! Режима на д-р Пиер Дюкан е описан на първа страница.
Другото е диета, но не неговата!
Мой са си и на никого не тежат нали?
Нека някой да ми каже че и при стриктно спазване на диета нее имало период на задържане. Няма такъв режим или диета, при която да се сваля без задържане, колкото и стриктен да си към него.
нормално ли е всяка тема някой да спори за някой продукт 3 страници, защото е решил еднолично, че от него сваля - хапвайте, каквото искате, но не убеждавайте и другите да го правят.  Crossing Arms
Пък в крайна сметка всеки има глава на раменете си и може сам да реши какво да яде. Защо питате след като вече сте решили?
Съжалявам, ако съм прозвучала грубо, но аз не съм "старо куче" и въпреки това такива обвинения и нападки към хората, опитващи се да ви дадат съвет, не приемам. Аз на тяхно място на всеки като вас бих писала - ми щом искаш - яж си, защото в крайна сметка, не са длъжни да мислят вместо вас.
Аз никого в нищо не съм убеждавала. Просто исках да споделя, че и в Бг има такова нещо и какво съм направила аз. Само споделих, не всички в Бг са еднакви нека не бъдем песимисти а!

# 440
Отказах среща с женската група, с която традиционно си пием и хапваме на кръчма. Така че почват да страдат социалните ми контакти. Как се справяте с това, ако сте имали подобни колебания?

Мисля, че си сгрешила, като си отказала срещата. Аз ходя често на срещи по ресторанти и досега не съм имала проблеми с поръчването. Даже се кефя да чета менюто и да избирам какво може да си взема. Вчера дори отидох в китайски ресторант и понеже нямаше нищо подходящо, ми направиха задушени зеленчуци на пара без мазнина. Бях решила вече да ги моля да ми изпекат пиленце Heart Eyes

# 441
Здравейте  Simple Smile
Имам няколко въпроса към вас:
1. крема сирене позволено ли е;
2. какви постни шунки консумирате, защото аз намерих само една на Тандем. Моля да ми кажете какви марки и в кои магазини ги има;
3. фикса  малки тайни за печено пиле може ли да се яде през ударния период.
Ако се сетя още нещо пак ще питам, ако може разбира се  Hug

# 442
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Здравей, Валя!

1. не е позволено с изключение на Ескуизата, която показахме малко по-рано в темата!
2. Аз лично предпочитам да не ям шунки, щото имат повечко сол. Има едно пилешко филе на Браво с по3% мазнини, както и доста добри пуешки филета, които не са много солени. Във Фантастико има пуешко филе с под 3% от калъпите!
3. Фикса не е позволен през никоя от фазите според мен. Ако не се лъжа имаше и глутамати и нишесте и захар!
Можеш ли да напишеш съдържанието!

Мирина, аз всяка сряда ходя на женска среща  Crazy Party. Продължих да си ходя и така...... След третия път свикнах!

# 443
  • София
Гулбенурче, за харесване, харесвам се, поне през повечето време.  Преди няколко месеца /преди режима/ си казвах, че ако посваля 5-6 кг., ще се чувствам перфектно. Е, аз махнах два пъти по толкова и съм адски доволна.
Проблемът идва оттам, че откакто постигнах целта си, май съм станала прекалено взискателна и критична към себе си..... все по някой нов кусур си намирам  Sad Хем се опитвам да си обясня логично и реалистично нещата на самата себе си, че цялото това взиране е леко маниакално не е необходимо, хем едно обикаляне за панталон по магазините преди две - три седмици ме вкара в тотално нехаресване и отчаяние, да не кажа депресия. Стигнах дотам, че да подлагам на откровен кръстосан разпит близки и приятели за мнението им, относно визията ми и да се ядосвам /меко казано/ от положителните им отзиви. В един момент даже се зароди мисълта, че трябва да сваля още поне три - четири килограма. После седнах и разсъдих, че ще е прекрасно, ако задържа и това, което съм постигнала, защото и то е нещо, което не съм имала от години, а още килограми надолу със сигурност ще са почти невъзможни за задържане.  И така - получава се едно люшкане от едната крайност - еуфория, до другата - сърдита на себе си и целия свят.

Цялото това нещо се опитвам да го погледна отстрани и да направя някаква реална преценка, поне доколкото мога и да се преборя с чувството на гадната неудовлетвореност, че примерно с повечето модели панталони не се харесвам и никога няма да мога да променя структурата на тялото си, просто защото си ми е генетично зададена. Май наистина при мен се получава "лакомия" за визия.

Та така.... просто споделям това, което ме мъчи. Абе, общо взето, като в една реклама - с едно по ангелче и едно дяволче на раменете.  Wink Опитвам се да се преборя с някакви мои си демончета и да изгоня дяволчето от рамото си.

# 444
  • София
Всички викат "ти си железна!" ... пък аз просто съм ... преяла hahaha

Joy Joy
[
Мисля, че си сгрешила, като си отказала срещата. Аз ходя често на срещи по ресторанти и досега не съм имала проблеми с поръчването. Даже се кефя да чета менюто и да избирам какво може да си взема. Вчера дори отидох в китайски ресторант и понеже нямаше нищо подходящо, ми направиха задушени зеленчуци на пара без мазнина. Бях решила вече да ги моля да ми изпекат пиленце Heart Eyes
Ще си услужа с тактиката ти, Jenusha, ама още съм зелена, много зелена и нямам имунитет срещу подканянията на околните, а и ще им завидя на бирите и червеното вино. Та засега - малко въздържание и откъм хора. На втората седмица може би ще си позволя някоя и друга компанийка. Ех.  Sad

# 445
  • Sofia, BG
Татитче днеска си пушка направо! Хората още не са си задали питанките и ти вече си отговорила  Joy  Hug

Ей затова му се кефя на режима, че по кръчмите винаги иа подходяща храна. Дори в китайските ресторанти все се намира по нещичко - наскоро ядох много вкусна салата от настъргани краставици, моркови и сварено пилешко ммммм. Спомням си кошмара като бях на плодове - не само се чувствах ужасно зле, ами още по-зле ставаше като ида на заведение и няма какво да си поръчам, а около мен всички маат на поразия  Joy

Абе често виждам въпроси за тоя фикс - какво му е толкова готиното, че всички искат да го използват - сигурно е натряскан с натриев глутамата и силно овкусява яденето..   newsm78

# 446
  • Варна
Здравейте момичета,

Аз се завръщам - дебела и отново пълна с ентусиазъм.
Не можах да устискам миналата година..знаех си, предчувствах , че ще се издъня.
Толкова много свалих, още ме има в списъка на Вещи , за което се почувствах толкова виновна..Sad

Надявам се с ваша помощ и подкрепа да се завърна в редиците на стройните дюканки.
Днес ми е първи ден - мисля да направя 7 дни ударни, дано свалям със същото темпо както преди 14 месеца.

Желая ви слънчева , усмихната и отслабваща седмица!
Късмет!
(ако имам линийка в подписа си, да знаете, че не е вярна, дори не знам колко кг съм вече..и кантарът се счупи, ще тичам за нов)

Вещи, специални поздрави и адмирации от мен за това, което правиш и за нестихващата ти енергия!

# 447
  • София
Мирина, аз всяка сряда ходя на женска среща  Crazy Party. Продължих да си ходя и така...... След третия път свикнах!

Много сте смели, бе хора!
Но ми давате кураж да се пробвам - в петък е другата сбирка. Ще докладвам.

# 448
Може би последен пост в тази тема (в очакване на новата Wink) - още минус 900гр днес Party Crazy Суперрррр!!!
Отпуската ми започва прекрасно Grinning

6тампа,би ли споделила с какво темпо сваляше преди като си спазвала?

# 449
  НИАЛА,сладурка,най-накрая се появи!Влизай в ІІІ-та,ние сме с теб.Не забравяй,че и там се сваля,стига да си стриктна и всичко ще ОК.Вкарай постепенно позволените храни.Аз подходих доста страхливо и постепенно и свалих още 4 кг.в ІІІ,та се наложи да мина предсрочно и в ІV-та.И вече 3 месеца - без да мръдна и грам от ІV-та-52 кг.и ни нагоре-ни надолу!Нооо изпуснеш ли му края,пак се качват.За нас важи девиза-от всичко,но по малко.До сега сме живяли с много прегрешения,а като сме си избрали режима,сме длъжни да го спазваме.Практиката показва,че след време закодираното в нас си отмъщава затова не е нужно да се тъпчем на галите,а ние правим точно това,без да се усещаме!Успех ти желая!Ти ще се справиш!!!
   Къде изчезна АЙНУР,ФЕЕЛГГОД,КОТЕ,ЛАБЕЛО??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт