С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 591
  • 507
  •   1
Отговори
# 420
Пеперудке,Абсолютно не е вярно това и е доказано от момичетата.От нас.

# 421
Пеперудке,Абсолютно не е вярно това и е доказано от момичетата.От нас.

За кое точно иде реч, че аз много умности изръсих...

# 422
Ниала - успех в трета ти желая! Тя е не толкова трудна и страшна, но наистина е изпитание на волята от малко по-друг тип, различно от втора фаза!Но ще се справиш, сигурна съм!

Момичета - че сте яли или пили нещо, което не е позволено, добре. Като го напишете пък и някой ви направи забележка ( не от лошо чувство, а да ви обърне внимание, че може пък да сте се объркали) вие не само че не си вземате бележка, ами и подчертавате, че то е било умишлено и решавате, че някой се заяжда с вас. Недейте така де! Хубава работа!
Снежка - засега сваляш, ами ако спреш, тогава какво? Щото сигурно ще спреш.
А много пъти съм казвала - примери около мен колкото щеш, такива дето са на режима (свободни съчинения). Е, никой от тях не я докара доникъде. И сигурно аз съм луда и щастлива, защото през втора фаза наистина нямам никакво прегрешение. Е, беше кратка, но все пак....
mausbeni - според мен твоят тон винаги е подигравателно-иронично-заядлив, дори когато казваш нещо конкретно.
Нелсънче - а ти защо не се харесваш, мила! На снимките изглеждаш прекрасно!

# 423
Кри,Татит - преброих се и аз - там обърнала глава съм,лежа и пуфтЪ и те така...
Светлат - като пазаруваш в розово ,питай и за моя размер плийз ... 
Май го казах днес,ама може пак - обичам вЪ  Hug  Извинете за спама  Blush
Вещи    bouquet
Sofi4-добре завърнала се  Peace майка ти постигна много, а се надявам ,че ти този път няма да прекъсваш по никое време и ще доведеш нещата до край... положителни емоции и режимна храна от мен  Hug

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 13:40 от mirka75

# 424
  • София
Айде и аз да се намеся в диалога (или в липсата на такъв). Може би понеже съм още нова, но се оказах по-католик и от папата. Завчера, като режех салата на домочадието, и машинално изядох един мнооого тънък резен репичка. Че като се затръшках как съм провалила диетата още в началото... После ми мина, но се замислих за психическите последици от встрастяването ми в режима (и още съм само в началото). А ега и вас като ви чета се чудя дали диетата е която води до лека депресивност от типа "ми не се харесвам -слаба, дебела -и това си е!" или просто сте станали (някои от вас ) със задника нагоре.
Сега, понеже има риск да ми скочите, още повече, че съм ви и виртуално непозната, да сте наясно, че не ви обиждам, а ви питам най-сериозно.

# 425
  • Sofia, BG
 Ох иде ми да се smile3538 днес не съм на работа, но имам да пиша разни неща. Не си навих телефона и се събудих преди малко, а като си помисля, че до сега щях да съм си свършила работата и да се наслаждавам на хубавия ден..  Confused

Криии  Hug Heart Eyes  bouquet Ужасно добре те разбирам - моето настроение се люшка в двете крайности напоследък. Най-лошото е, че края ти се вижда като някакъв мираж - колкото повече отиваш към него, толкова повече се отдалечава...Хем е близо, на 5-6 кг разстояние, хем ти се струва недостижим..
Аз в момента съм в 'светла' фаза  Laughing благодарение точно на мерене на дрехи - от началото на годината съм свалила 3,5 кг, а като премерих едни джинси, които носех декември/януари - огроомни. Поне това, че свалям сантиметри много ме успокоява..

Искам да питам :Препоръчва ли се режима при ревматоиден артрит?Имам приятелка ,която има такъв проблем и се чуди дали е подходящ режима за нея.
Имам позната с такова заболяване. След одобрението на лекуващия лекар започна и върви много добре, свалила е доста кг. Всъщност тя е един от малцината ми успешни последователи..  Joy Нека и твоята приятелка получи първо одобрението на лекаря си и след това да действа смело  Peace Аз също съм с автоимунно заболяване, но това никак не ми е попречило
Мери  71.400 а?  Hug Много се радвам за теб, на косъмче си от шестичките, браво!
Стел
Цитат
Колкото по-ведра съм, толкова повече минуси имам.
Абсолютна истина!! Това е - аз много се бях подтиснала, а немърдането на кантара ме подтискаше още повече и се получава някакъв омагьосан кръг  Sad На мен ми подейства добре хубавото време - отворих гардероба, изрових пролетно-лятата колекция, направих си ревю и останах много доволна. Бях си скътала дрехи, които са ми били ужасно малки, но съм ги купила 'пожелателно'  Joy Като ги пробвах ми бяха големи вече...
Nyala Успех в трета!  Hug Може пък да си изненадаш метаболизма с новите храни и да ги свалиш лесно оставащите килца. Сани е жив пример за това.
Снежка Хубаво е, че сега сваляш, но не се знае какво ще стане по-нататък. Аз също в началото тайничко се надявах, че ще мога да си хапвам неща, за които се пишеха тук и пак да свалям, но повярвай ми - за всеки опит си плащах с много дни задържане..  Sad  За ескуизата съм сигурна, защото е произведена в Германия, където има строг контрол. Тук в Бг - нямам доверие на никой млекопроизводител. Много се надявах, че когато започнаха да внасят едно датско сирене (Алпина май беше) ще започнат да внасят и нискомасления му вариант от 3% - тогава смело щях да ям, но за съжаление  не го предлагат. Писах до фирмата да ги питам ще го внасят ли, но естествено не ми отговориха (изобщо не знам за какво ги дават тези имейли, като никой никога не отговаря на мои запитвания  #Cussing out)

А ега и вас като ви чета се чудя дали диетата е която води до лека депресивност от типа "ми не се харесвам -слаба, дебела -и това си е!" или просто сте станали (някои от вас ) със задника нагоре.
Сега, понеже има риск да ми скочите, още повече, че съм ви и виртуално непозната, да сте наясно, че не ви обиждам, а ви питам най-сериозно.

Joy  Ами при мен понякога е едното, друг път другото, да не забравяме и дните с ПМС, овулация, ядове с родата, ядове  на работата и т.н.   hahaha

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 12:55 от ванесса йо

# 426
Благодаря за отговора за "Ескуиза" .Аз лично влизам в супермаркети - Била, Фантастико, Европа ( понеже ми са най-удобни) - ама вече два месеца гледам, не мога да я видя, явно съм голям недоскив Wink. Не , че съм приритала за нея ама да я пробвам, за разнообразие. Преди седмица си купих свежо сирене, поне за мен - отврат и затова си карам с изварката, винаги съм я обичала.
Някой от вас да кара режим 4/3?

# 427
  • София
Айде сега някой да ми каже защо вие имате овце в подписа пък аз http// ........
Моля помогнете на неграмотника!

# 428
  • в сърцето на моето Слънце
Някой от вас да кара режим 4/3?

Здравей!
Аз съм на 4/3 от самото начало. Карах 7 ударни и после директно на 4/3 и до днес така. Мислех да минавам на 5/5, но започнах пак да свалям, така че за сега щещ отложа 5/5 за след Великден. Какво точно те интересува за 4/3?
Айде сега някой да ми каже защо вие имате овце в подписа пък аз http// ........
Моля помогнете на неграмотника!
Защото и аз снощи бях така, но svetlat помогна много.
Таговете за картинка са затварящ [/img] (обърнете внимание, че този таг има една наклонена чертичка без която не може)
отварящ [img]

това е урл-то на овцата http://img1.jurko.net/avatar_16952.gif

Значи слагате в полето на подписа си отварящ таг, после урл-то на овцата и след него затварящ таг

И трябва да стане

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 13:14 от mmmStelxen_m

# 429
  • Тракийка в Софийското равно поле....
.... и какво излиза? Ти си ядеш и си сваляш, пък аз не свалям ... защото съм прочела поста ти.

Сваля, щото има трийсет кила за сваляне! Ама когато стигне по средата и почне да задържа....?

Не се обръщам конкретно към Сенжка или към който там......... Просто казвам, че ако сваляте толкова със тези "добавки", колко бихте сваляли без тях?!  newsm78

И дали скоро няма да спрете да сваляте?!  newsm78
Надявам се - не. Надявам се да се справите и всичко да е ОК.

Но аз започнах с мааалки прегрешенийца и се осрах (не се извинявам). Сега си боря плюса и си мълча.... Или по-скоро тихичко си блъскам главата в стената! Като Кри!
Както и да е.......... Правете си квото си искате! Режима на д-р Пиер Дюкан е описан на първа страница.

Другото е диета, но не неговата!

Мирка Heart Eyes

Волна, ей за тая снимка в подписа ти, душата си давам  Joy hahaha Joy

П.С. М аз не да я взимам бе! Само да цвиля като я гледам  hahaha Joy Инак вече нямам място в подписа!  Thinking

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 13:06 от Tatitt

# 430
 За ескуизата съм сигурна, защото е произведена в Германия, където има строг контрол.

Абсолютно е така.Когато бях в Германия си купувах от там, едно към едно е и тази, която се предлага в нашите магазини. Peace

Много се надявах, че когато започнаха да внасят едно датско сирене (Алпина май беше) ще започнат да внасят и нискомасления му вариант от 3% - тогава смело щях да ям, но за съжаление  не го предлагат. Писах до фирмата да ги питам ще го внасят ли, но естествено не ми отговориха (изобщо не знам за какво ги дават тези имейли, като никой никога не отговаря на мои запитвания  #Cussing out)

Датското сирене май Апетина беше, но внимавай с него, че в нашия супер са му плеснали една голяма табела, че съдържа растителни мазнини.

Волна, ей за тая снимка в подписа ти, душата си давам  Joy hahaha Joy

Ааа душа нИ щЪ аз...Давам я за едно пиле...Вземай, не бой сЪ, че аз като я погледна и се заливам от смях всеки път....Зарад вас почти нищо не съм свършила от сутринта, а трябва да отивам на бач....И да ви кажа още по-големия парадокс, който се случва с мен.Напук на мъките ми с диети и режими, работя в сладкарски цех...Добре, че и една колежка е на режима, че се следим взаимно.. Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 13:04 от Volna peperudka

# 431
  • София
Тутити и аз карах 4/3 преди да влязя в трета и съм много доволна.

# 432
  • София
Не мога да не се намеся, макар че съм само от 2 месеца. Първо - аз досега не съм прегрешила нито веднъж, заявявам го с чисто сърце, защото няма какво да крия, а и все пак за какво да ви лъжа - то си е за мен. Преди време ме обвиниха, че съм се вманиачила(не тук, приятелка) - да, така е  - някои неща ям, някои не, но това е единственият начин, за да се постигнат резултати, аз съм си го избрала доброволно.
Мирина - не знам кой как става(с коя част на тялото), но според теб нормално ли е всяка тема някой да спори за някой продукт 3 страници, защото е решил еднолично, че от него сваля - хапвайте, каквото искате, но не убеждавайте и другите да го правят.  Crossing Arms
Пък в крайна сметка всеки има глава на раменете си и може сам да реши какво да яде. Защо питате след като вече сте решили?
Съжалявам, ако съм прозвучала грубо, но аз не съм "старо куче" и въпреки това такива обвинения и нападки към хората, опитващи се да ви дадат съвет, не приемам. Аз на тяхно място на всеки като вас бих писала - ми щом искаш - яж си, защото в крайна сметка, не са длъжни да мислят вместо вас.

# 433
Gulbenur,Зорита,Ванесса Йо-благодаря,момичета,дано наистина го объркам тоз метаболизъм,че май много се застоя!Е,няма да се размине без колебания и въпроси,разбира се!

Момичета,преди време питах за киноата,трябва да ви кажа,че я и опитах,като заместител на ориз за пълнени чушки,и много ми допадна,и като се има предвид,че на 100гр ,15% са протеин,е доста добра за нас.

# 434
И аз съм на режима и пиша съвсем отскоро, но досега съм разбрала категорично някои неща:

Режимът е строго дефиниран и според мен не е желателно да се допускат отклонения. Вярно е, че е трудно, но това зависи от нагласата и от мотивировката. Както се казва, всичко е в главата. Не е проблем това, че свалянето ще се забави (или няма) в момента. Проблемът ще дойде от това, че веднъж позволил си човек отклонения, по-лесно ще си ги позволява и нататък, ще се отклони от режима, а той е за цял живот. Идеята в крайна сметка не е самоцелното сваляне на килограми, а промяна в начина на живот, т.е. - мисленето, нали? Аз така ги разбирам нещата, водейки се от идеята, че да си дебел е не само грозно, неудобно, потискащо самочувствието и какво ли още не, а е вредно за здравето.

А относно депресиите - момичета, борете се с лошото настроение. Все пак е пролет, която допринася за поява на леки депресии. Витамини, спорт, разходки, зеленинка, ще помогнат. Да се радваме на живота, защото е прекрасен, въпреки всичко  Heart Eyes

Форзицията цъфна - да й се порадваме!

Леле, пак се разписах! Целувки на всички и днес да ви е по-хубав ден от вчера!

Общи условия

Активация на акаунт