С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 586
  • 507
  •   1
Отговори
# 405
  • София

И въпреки това аз не искам да се съобразявам, искам да превърна дефектния си бедър в преимущество, просто ей така, трябва да съм опитала, иначе няма да се примиря със себе си.

smile3521 абсолютно съм съгласна!  Hug Hug Идеята ми е, че независимо от резултата, човек трябва да се научи да се харесва сам себе си и да се радва на постигнатото. Стремежът към по - добро, смятам - не трябва да е причина за човъркаща неудовлетвореност /а мен, за жалост такава ме завладява отвреме - навреме/.  Може би изглежда, че си противореча с предишния ми пост.... ама явно днес не ми е ден за намиране на точните думи...  newsm78  Кво да направя  newsm78  - руса съм  Joy Joy Joy

Дори, един панталон ли ще ти се опре?! Дай му да разбере къде зимуват раците!  Hug Hug

ПП:  Embarassed Няма да го редактирам повече  Mr. Green Като го изкристализирам по - разбираемо - ще го споделя, че стана много объркано и за мен самата ..  Shocked

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 11:43 от nelsun

# 406
  • Там някъде нейде !!!
Рали да ти е жива и здрава рожденичката. Много да ви радва и само усмивка да грее на лицето и. Аз съм днес на Пз дни. Хапнах си за обед бъркани яйца със шунка сирене и кашкавал и едно морковче. За после ще видя.

Снежка, какъв е тоя кашкавал и това сирене? Във втора НЕ МОЖЕ, тъй като тук няма достатъчно обезмаслени сирене и кашкавал!
Добре де на  сиренето и кашкавала си го пише. А вие от къде сте сигурни, че като на ескузиазата пише, че е обезмаслена  вътре е такава. Много по различно и особено беше сиренето от обикновеното. Няма значение не ми се говори вече по този въпрос, умишлено го избегнах на няколко пъти. Иначе вървя на долу и това ми харесва.

# 407
  • Пловдив
Ами вие може и шоколад да си хапвате и пак да вървите надолу. Но това не означава, че сте по Дюкан. Има си неща, които се ядат, има такива, които не се ядат и в това е специфичността на различните режими. То вече в нищо, което се продава по магазините не може да сме сигурни, но все пак е някакъв признак, че продукта е режимен, а не като да вземаме умишлено нещо нережимно.

# 408
  • София
Рали да ти е жива и здрава рожденичката. Много да ви радва и само усмивка да грее на лицето и. Аз съм днес на Пз дни. Хапнах си за обед бъркани яйца със шунка сирене и кашкавал и едно морковче. За после ще видя.

Снежка, какъв е тоя кашкавал и това сирене? Във втора НЕ МОЖЕ, тъй като тук няма достатъчно обезмаслени сирене и кашкавал!
Добре де на  сиренето и кашкавала си го пише. А вие от къде сте сигурни, че като на ескузиазата пише, че е обезмаслена  вътре е такава. Много по различно и особено беше сиренето от обикновеното. Няма значение не ми се говори вече по този въпрос, умишлено го избегнах на няколко пъти. Иначе вървя на долу и това ми харесва.

Преди време по същия начин започнах спор за нискомаслената шунка ,тогава разярих много от старите кучета. Няма нищо сигурно в нашата мила родина. Според мен трябва да се види как го приема организма ти и тогава да си прецениш ти за себе си.Защото имам колежки,които през цялото време са си пиели бира и са си сваляли с режима на Дюкан. Има други ядящи повече от 1кг млечни и свалящи. Има такива ,които от незнание ядат свинско и свалят. Ужасно индивидуално е. Нещото ,което не ми харесва тук е ,липсата на истински диалог.Съществува някакъв страх ,че ако признаеш ,че спазваш режима,но поради невъзможността да се лишиш от нещо забранено в него,тайничко си го хапваш и сваляш. Много фалш има,но и никой не иска да си признае истината,защото какво ще кажат другите ooooh!

# 409
Има нещо вярно в думите ти, Маусбени, но от друга страна, ако всеки започне да споделя с какво се "почерпва" тайно и пак сваля, има хора като мен, дето ще се почерпят не с едно, а с всичко, от което другите хапват и режимът ще се провали тотално...
Ако добавя бира, понеже някой пие и сваля, после и малко кашкавал, 1 маслинка и тн...в един момент вече нито ще свалям, нито ще съм на Дюкан...А че всеки греши, си е вярно, хора сме. Важното е да не го правим умишлено и системно.
 Peace Peace Peace

# 410
  • Варна
Виждала съм най-много 5 души в тази тема, коита да твърдят, че са били АБСОЛЮТНО режимни.

Nyala  Heart Eyes Hug още от днес ти пожелавам успех в трета, че утре може да забравя! Да знаеш, дотука беше лесното  Wink

# 411
  • Там някъде нейде !!!
mausbeni, благодаря ти за подкрепата  Hug smile3525 . Иначе съм напълно стриктна и ям само позволени храни, свалям нормално по килограм на 3 дни, така че съм доволна.

# 412
Светлат, ама аз от въже нямам нужда...., само от  напълно проумяване на това, че много малко хора са с идеални фигури и много малко хора могат да си позволят да не се съобразяват с кройката на дрехите си и всичко, което облекат им седи прекрасно .... хей това е.... повтарям си го, белким ми влезе в простата кратуна...  Hug Hug Hug  А всъщност  newsm78 познавам доста на брой много слаби жени, които никога не си купуват тесни панталони, защото им седят грозно, така че май рядко се срещат персони, изцяло доволни от собствената си визия  Wink  Hug Hug Hug
Чудничко си го казала, ей  в това е истината  Peace

И въпреки това аз не искам да се съобразявам, искам да превърна дефектния си бедър в преимущество, просто ей така, трябва да съм опитала, иначе няма да се примиря със себе си.

smile3521 абсолютно съм съгласна!  Hug Hug Идеята ми е, че независимо от резултата, човек трябва да се научи да се харесва сам себе си и да се радва на постигнатото. Стремежът към по - добро, смятам - не трябва да е причина за човъркаща неудовлетвореност /а мен, за жалост такава ме завладява отвреме - навреме/.  Може би изглежда, че си противореча с предишния ми пост.... ама явно днес не ми е ден за намиране на точните думи...  newsm78  Кво да направя  newsm78  - руса съм  Joy Joy Joy

Точно стремежът към по-добро е нещото, което ми носи удовлетворение!
Ако не се стремях към усъвършенстване, тогава щях да съм ужасно неудовлетворена.
 Hug  Hug  Hug

Знам, че няма пълно щастие, но това не ми пречи да си го поставя за цел.
(Да перефразирам, не може и вълка сит и агнето цяло, ама нали трябва да се подложи на съмнение и да се провери)
Извинявам се за дългия пост.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 12:31 от svetlat

# 413
Нещото ,което не ми харесва тук е ,липсата на истински диалог.

Как изглежда истинския диалог в твоите очи?Хапвам шоколад-потупвате ме по рамото.Една кутия бисквитки изядох снощи-ооо да браво, няма страшно ще оправиш нещата.Прекалих със сладоледа-ми кво, нали има протеини в него...
 Този форум е, за да споделяме опита си, и да поправяме грешките си.Има си правила на режима-който иска ги следва.Когато се правят интерпретации се размива цялата същност на режима.Иначе всеки да си хапва каквото му душа иска.Няма лошо.Просто да не пише тук какво е ял, защото повечето си казват ооо тя е свалила, въпреки че яде сирене, значи мога и аз.Ооо ама тя пие всяка вечер чаша бира, искам и аз.Ооо като изям един шоколад на седмица като онази мацка, нищо няма да ми стане, нали тя продължава да сваля.....

Лошото е, че повечето сме тук, точно защото не сме можели да контролираме начина и количеството си на хранене.Нали разбираш, че когато му отпуснем края първо с едно, после с друго и нещата излизат от контрол....А и каккъв е смисълът да казваме, че сме на режима на Дюкан, след като не го спазваме...Щом всеки си е измислил диетка някаква и тя му помага в битката с кг., защо пише тук....Темата е за режима на Дюкан, а не за автори на диети.

Не съжалявам, ако съм рязка, или ако засягам някой, но истината е, че аз изтървах нишката на Дюкан, точно заради такива неща.Сега поправителния изпит е много труден.Така че мили момичета, яжте каквото ви душа иска, но не внасяйте смут в темата.  bouquet

Има нещо вярно в думите ти, Маусбени, но от друга страна, ако всеки започне да споделя с какво се "почерпва" тайно и пак сваля, има хора като мен, дето ще се почерпят не с едно, а с всичко, от което другите хапват и режимът ще се провали тотално...
Ако добавя бира, понеже някой пие и сваля, после и малко кашкавал, 1 маслинка и тн...в един момент вече нито ще свалям, нито ще съм на Дюкан...А че всеки греши, си е вярно, хора сме. Важното е да не го правим умишлено и системно.

Ей това исках да кажа, обаче нали съм УфсЪ.... Hug
 Peace Peace Peace

# 414
  • Пловдив
Добър ден   bouquet Лек и отслабващ ден  Heart Eyes

Включвам се с питанка:Има ли в Пловдив големи разфасовки трици и къде?Поне 500гр. да са.
Взимала съм от Пикадили,750гр.,около 3лв.На щанда за диетични храни са.
И да,тук наистина понякога липсва диалога или ако го има е между определени групи хора.Ето защо аз лично пиша много рядко.Надявам се никой да не се е обидил,защото не е това целта.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 12:13 от Жижи

# 415
Дорче,благодаря! Hug Heart EyesЗнам,затова го отлагах доста време,но след като 3 месеца не съм помръднала,или по-скоро се движа в орбитата на 2кг+,та реших,че няма за кога да го отлагам.Дано съм успяла да озаптя поне малко глиганското в мен за тези 11 месеца! Mr. Green

# 416
Бях абсолютно стриктна точно 2 месеца и почнаха простотийте и си го признавам и се опитвам да не повтарям.
Nyala,вярно е това,стискам ти палци пред по-голямо изпитание си!

Дорчестър,благодаря,че ме вкара в стадото,че съ притесних Grinning.Мислех си дали да не си сменя ника на Зорита.Овч newsm78,ма първо да са наблондя достойно и тогаз.

Според мен са малцина тези,които никога не са прегрешавали.Признато или не.
Всеки знае себе си,важното е ,че тук е мястото,където се мотивираме,посмъмряме,поздравяваме,някога  избива чивията и се лигавим и оспамваме,Вещи превключва на директна предавка............,създават се приятелства.Предполагам никой не би искал розов,напудрен,сладникав до повръщане фалшив форум.

Въ,изби мъ на мисъл,отивам да сея моркови,репи,спанак и друга стадна ярма.

# 417
  • София
Снежке, никой не ти казва да не ядеш сирене или шоколад, просто не го споделяй тук, защото хора като мен, със слаби ангели, ще започнат да ядат същото и ще спрат да свалят .... и какво излиза? Ти си ядеш и си сваляш, пък аз не свалям ... защото съм прочела поста ти.
Затова именно сме се разбрали да не си пишем прегрешенията, а не защото много ми е зор да споря!
Маусбени, липса на диалог има само според теб... Защото ти не водиш диалог, а се обаждаш само когато имаш повод да ни наречеш "разярени или стари кучета" ...
Дори, факт е че тези 5 души, които споделиха че са абсолютно режимни са тези, които най-бързо свалиха заплануваните килограми .... уви...
Другите се изкушихме да пробваме всички прегрешения, които чухме някой да е правил и запецнахме!
Та затова ви апелирам : правете си експерименти, ако искате, но не ги споделяйте! Това не е фалш, нито страх ... просто имайте милост към по-новичките!

# 418
 Ооо и забравих да си призная, че почти всяка вечер или през вечер, пия по 50г. водка, или по чаша вино, но си свалям.Бавно и славно.
Та затова ви апелирам : правете си експерименти, ако искате, но не ги споделяйте! Това не е фалш, нито страх ... просто имайте милост към по-новичките!

Защото на дебеличките са им слаби ангелите, и само да чакат да чуят точно това, за да си хвърлят усилията на вятъра....

# 419
  • София

Маусбени, липса на диалог има само според теб... Защото ти не водиш диалог, а се обаждаш само когато имаш повод да ни наречеш "разярени или стари кучета" ...

Обаждам се когато имам да кажа нещо конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт