С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 613
  • 507
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте,милички! Hug

Не съм умряла,още шавам,минавам само да кажа,че  ми писна да ги чакам тия две кила ,и от утре-1 Април минавам на трета фаза,каквото ще да става!

Честити празници на всички ,които съм пропуснала за последните няколко дни!  bouquet
Дай Боже ,да не се издъня!

Сега кажете какви са тия автопортрети в подписите ви,и защо всички рупате трева?
Изпуснала съм явно нещо съществено!

Усмихнат ден на всички! Heart Eyes

# 391
  • Тракийка в Софийското равно поле....
tutiti - във всички по-големи магазини - Била, Фантастико, Европа, Метро......... СБА сигурно........
Ето я

Стелски Hug - айде, че с нетърпение ги чакам тия снимки!

Светленце, мерси, ама ми иска парола  Rolling Eyes

Кри, особено се радвам ..... Сега и аз се захилих!  Hug Абе ще им разкажем играта на тия плюсове, просто явно сме се поизморили, ама ще мине де!

Май ще трябва да правим резервация за неделя?!  newsm78 Ъ?

# 392
Снимките на Сани3 потребител sanny3 парола eldon
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299327
Ами на мен ми дава грешна парола  newsm78 , но както и да е.
Хубав ден на всички  Hug  bouquet

# 393
happysmile, благодаря за успокоението  Hug  bouquet Между другото и аз имам кантарна зависимост  Blush Тегля се по няколко пъти на ден  ooooh!

Един въпрос: Режимен ли е сусама? Може ли да се използва за поръсване на соленки?

# 394
Снимките на Сани3 потребител sanny3 парола eldon
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299327
Ами на мен ми дава грешна парола  newsm78 , но както и да е.
Хубав ден на всички  Hug  bouquet

За снимките на Сани:
http://www.snimka.bg/
пишете за име: sanny3
парола: eldon

# 395
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Най-после успяях!  Party
Сани, страхотна си, нали знаеш!  Hug

Сусама се използва за производство на сусамово олио! Дали е режимен!?  Whistling А?

# 396
  • София
Добро ви утро!

tutiti , "Ескуиза" има във веригата магазини "Европа" и "Кауфланд" - поне аз оттам съм я купувала. Лично на мен не ми харесва особено, но все пак е въпрос на индивидуален вкус.

Петинка,  Hug  не успях да напиша и половината от това, дето ми се върти в главата..

Светлат, ама аз от въже нямам нужда...., само от  напълно проумяване на това, че много малко хора са с идеални фигури и много малко хора могат да си позволят да не се съобразяват с кройката на дрехите си и всичко, което облекат им седи прекрасно .... хей това е.... повтарям си го, белким ми влезе в простата кратуна...  Hug Hug Hug  А всъщност  newsm78 познавам доста на брой много слаби жени, които никога не си купуват тесни панталони, защото им седят грозно, така че май рядко се срещат персони, изцяло доволни от собствената си визия  Wink  Hug Hug Hug

Кри,  Hug Heart Eyes

Усмихнат ден на всички  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 397
Най-после успяях!  Party
Сани, страхотна си, нали знаеш!  Hug

Сусама се използва за производство на сусамово олио! Дали е режимен!?  Whistling А?

А защо тогава ленено семе може, а сусамово не? И двете са богати на протеини.

# 398
Жужи, мисля, че има в Била. Тук в София сега има промоция - 500г струват 2,50лв, но са едросмляни трици, не са от фините. На мен те ми харесват повече, де  Hug
Боби, Точица, много ви благодаря, момичета! Писах на леля ми! Дано намери от къде да си ги купува, че тя живее в едно предградие. Благодаря ви още веднъж!  Hug
Аз сега ставам, че малката мрънка.

# 399
Здравейте дами и господа,

Вече цяла тема пропускам, дори и тази не успях да прочета. Надявам се по-късно да успея да я видя. При мен има напредък - падна още едни кило и според новия кантар съм 83 кг. Е, още малко и пак стигам килограмите от стария. Много е гадно да смениш машинката, доста е объркващо и демотивиращо.

Хайде, лек ден и приятни емоции.

# 400
Викито ми се загуби  Hug
Тук съм, Светле, ама си мълча, че съм за бой Sad И аз качих едно кило тия дни под влияние на ПМС, луната и звездите и някои други работи Sad Ама се надявам с малко воля и постоянство за седмица да го съборя...Ще видим...
Чакам голямо гуш на живо в неделя  Hug Hug Hug !!!

# 401
  • Пловдив
Сусамът съдържа:

20% белтъчини
50% растителни масла
захариди 16%
9 % влакнести вещества

витамини – тиамин (В1),
рибофлавин(В2)
ниацин(В3)
каротени

# 402
Здтрвейте момичета,
най-вероятно не ме познавате  Flutter Преди няколко месеца спазвах Дюкан, имах страхотен резултат, но така се получи, че не го довърших. Срам ме е, може и тигани да летят към мен, но блудният син се завръща  Embarassed Знам, че не е хубаво да се прави така, даже....незнам дали трябва, но го искам  Naughty
Моля, приемете ме при вас  newsm03
Само да вметна, че малко след като почнах Дюкан и майка ми го почна. Тя е супер и до момента вече е свалила 48 кг. Тя също пише от време на време тук, може би я познавате - Баба Яга (Яжка).
Та така....днес ми е трети ударен ден. Започвам от 85кг и искам да стигна като за начало 70. Днес съм - 900гр, а съм и в цикъл. Така че, очаквам голям минус след няколко дни.
Поздрави на всички борещи се с килограмите  Hug

# 403
Светлат, ама аз от въже нямам нужда...., само от  напълно проумяване на това, че много малко хора са с идеални фигури и много малко хора могат да си позволят да не се съобразяват с кройката на дрехите си и всичко, което облекат им седи прекрасно .... хей това е.... повтарям си го, белким ми влезе в простата кратуна...  Hug Hug Hug  А всъщност  newsm78 познавам доста на брой много слаби жени, които никога не си купуват тесни панталони, защото им седят грозно, така че май рядко се срещат персони, изцяло доволни от собствената си визия  Wink  Hug Hug Hug
Чудничко си го казала, ей  в това е истината  Peace

И въпреки това аз не искам да се съобразявам, искам да превърна дефектния си бедър в преимущество, просто ей така, трябва да съм опитала, иначе няма да се примиря със себе си.

Викито - ако обещаеш, че повече няма да правиш така ще се пребориш, нали  Hug 

Дорче, браво, само така  Hug  Hug  Hug  Напред към панталона  Hug
(Често се сещам за твоя сутрешен монолог в четвърта фаза, може ли кроасан или не може)

ПП
Само да вметна, че малко след като почнах Дюкан и майка ми го почна. Тя е супер и до момента вече е свалила 48 кг. Тя също пише от време на време тук, може би я познавате - Баба Яга (Яжка).

Да, познаваме майка ти, тя наистина има страхотен резултат  Peace
А ти този път ще се представиш по-добре от преди, нали  Hug

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 11:23 от svetlat

# 404
  • Варна

Дорче, ти как си днес  Hug

Абсолютно съм трогната от този въпрос. В контекста на цветната вълна, може да се каже, че съм по-светлорозва от вчера, т.е. възвръщам се към нормално състояние.
Не мога да си спомня, кой герой беше измислил завръщането към стриктно дюканстване да започне с ПЗ дни - това направих вчера. Ядох МИсо и ТРИва, виках на мъжо наздраве с газирана вода и те ти един дюкански ден като редовна овца.  Hug Hug Hug Днес продължавам. Целта ми е пак оня същия панталон от август 2008. Неговата сметка комбатска.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт