Чакаме с огромно нетърпение, всяко ново НОЕМВРИйско попълнение

• 11 304
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро и от мен.
Аз отдавна не съм ви писала, ама пуста работа, какво да се прави. Но пък си ви чета изключително редовно!
Стискам палчета  fingerscrossed за всички с кървене и неразположение, дано всичко оттук нататък да мине леко и безпроблемно.
Честит първи април на всички. НАНА и аз се хванах  Whistling

# 211
Здравейте на всички!
Все се каня да задам едно въпросче (сигурно е глупавичко, но наистина не съм информирана). Тези, които са чули сърчицта на бебчетата - на ултразвук или видеозон?  Rolling Eyes

Честит първи април и от мен!  Outta Joint

Много късмет на всички, които имат зацапване и бързо възстановяване  newsm17

# 212
Тези, които са чули сърчицта на бебчетата - на ултразвук или видеозон?  Rolling Eyes

newsm78 А то не е ли едно и също? Тотално се обърках и аз...  #Crazy
Доколкото знам - пулсациите могат да се видят и на обикновен вагинален ехограф, а да се чуят - със специален доплеров ехограф...

Което ме кара да си задам въпроса - а ехографът пък едно и също ли е с видеозона и ултразвука?  Crazy

# 213
"Ултразвукът има приложение в медицината и в промишлеността. В медицината, с помощта на ултразвук или ехография може да се визуализират мускули и меки тъкани и по този начин да се сканират органи. Aкушерски ехографи обикновено се използват за наблюдение по време на бременност. " - Явно ултразвук и ехограф е едно и също  Embarassed

# 214
Мдааа, това, което открих в нета е че:

ултразвук = ехограф = видеозон  Mr. Green

Последното е просто марка ехографи и се е наложило като название на всичките, както названието Памперс се използва за всички пелени за еднократна употреба  Peace

# 215
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Честит 1ви април и от мен!
На всички пожелавам само розови мисли, за да няма черни сънища след това.
А Нана направо изтрепа рибата с тая лъжа. Аз до последно не зацепих за какво точно е излъгала. Приех за чиста монета новината за голямото майчинство.

Лек ден и спорна работа на всички!

# 216
Ултразвук и ехограф са едно и също  Peace
Аз чак сега се светнах и така ме хвана яд: на последния преглед Док ме гледа само с обикновен вагинален ехограф, а са ми таксували преглед с Доплер (или както там му е името)  #Cussing out Аз си мислех, че са вдигнали цените, а то какво било.

Относно кърменето - аз съм на мнение, че децата трябва да се кърмят възможно най-дълго. Много ме е яд на майки, които заради суетата си спират рано да кърмят  #Cussing out

# 217
  • София
Честит Първи Април!

Благодаря ви за загрижеността момичета. Пожелавам на всички с проблеми, да ви изчезнат проблемите и изобщо да не се появяват.

И мен досега само с вагинален ехограф ме гледаха. Моята лекарка каза, че в началните седмици е вредно за плода да се преглежда с Доплер.

# 218
Здравейтеееее момичетааа Hug честит ден на хумора и шегата Wink пожелавам ви много забавен и усмихнат ден Wink
и пожелавам на всички цялата бременност да ни носи само усмивки и никакви проблеми и притеснения Praynig Hug
момичета искам да ви се оплача,в понеделник сутринта се събудих с леко главоболие,след поизлежаване до към обяд ми мина.Всичко беше добре до следобед,когато главоболието се завърна с пълна сила.Ужасна болка придружена с повръщане,в аптеката на приятелят ми му дали парацетамол и казали ,че само това мога да пия.Секунди след като го изпих го "върнах",заспах с главоболие и изтощена от повръщането.Събудих се вчера с главоболие и отново повръщане,усещането е ужасно.Помислих си-до сега 7седмици никаво гадене,явно сега се почва Sick  #Crazy за мое щастие към следобед отмина и днес съм добре fingerscrossed
Сега ви оставям отивам на пазар  newsm71 пък и малко да се поразходя че 2 дни лежане Shocked
П.С. относно мазането аз вече почнах с лосионче но Джонсън,знам че всичко зависи от кожата,незнам дали ще се нацепя ама така или иначе е хубаво да се хидратира
хайде чао и незабравяйте да се усмихвате  bouquet

# 219
mia_aurora,премери си кръвното, мила Peace

# 220
Привет майчета, честит ден на лъжата!  Wink

Желая на всички светли и позитивни мисли   bouquet

Доплерът каква информация дава? yani4ka_83 тези са за бой #Cussing out

# 221
Адвайс, ти сега ме хвърли в тъча......

Как така с доплер е вредно за плода, мен досега само на доплер са ме преглеждали, е звука го пуснаха съвсем за кратко... Crossing Arms

# 222
Ком какво представлява този доплер?

# 223
Здравейте и от мен в този шеговит ден!
Нана,просто уби рибата  Mr. Green Как ти се вързах... Laughing
Аз за момента съм добре.Снощи имах ужасно гадене и повръщане.Мъжо ми купи готова храна и като я притопли и ме лъхна миризмата направо в тоалетната  Sick Не мога да се позная.Аз съм човек,който изобщо не е капризен по отношение на храната,но явно ще стана  ooooh!
Благодаря на всички,които ми дават съветчета и ме подкрепят   bouquet Hug
И аз не знам с какъв ехограф са ме гледали  newsm78

# 224
Здравейте момичета, честит ви първи април  Crazy
Аз съм в сериозна дилема newsm78. Моля момичетата от Варна да помагат Praynig
Трябва да си избера каде да ми следят бременността и се колебая между д-р Яков в МД и д-р Якуб в Окръжна?
Парите не са проблем, но всички около мен ме съветват да раждам в окръжна заради апаратурата,
и без това в МД били много прихвалени. От друга страна чух много добри отзиви за д-р Якуб, а до сега съм ходила при Яков и съм доволна Thinking

Общи условия

Активация на акаунт