Чакаме с огромно нетърпение, всяко ново НОЕМВРИйско попълнение

• 11 307
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив Белащица
Значи последен цикъл-10.02 термин 17.11(живот и здраве), нали така?!  Flutter
А ако е от зачеването-25.11-обърках се вечеее Crazy
На кого да вярвам:?

Те другите са ти обяснили как смятат бг докторите - Първи ден на последна менструация + 7 дни - 3 месеца (+9 месеца). При теб поне и зачеването е било на 14ия ден така че не би трябвало да има разминавания. Ако овулацията е по-ранна или по-късна и сте сигурни в това, вадите 14 дни от нея и така си изчислявате първия ден на менструацията. Смятат от първия ден на менструацията, защото повечето жени не си знаят кога им е била овулацията.

# 196
Весита - честито сърчице!   bouquet

Елена, Дива, Адвайс, Комикс и всички останали момичета с кървене и зацапване - дръжте се момичета! И аз съм в кюпа и всеки ден се моля всичко да е наред  Praynig Почивайте си и гледайте да не се притеснявате излишно. Готвенето, чистенето и останалата домакинска работа я оставете на половинките си!

И аз като Манго се радвам, че темичката почна вече да се хаби по-бавно  Grinning

За моренцето - много ми се ходи! Аз всъщност живея на брега на морето (буквално), но тука не ме кефи така както в БГ. Липсват ми ситният пясък, летният морски бриз, шумът на вълните, крясъкът на чайките, капанчетата с пържени картофки, цаца и бира, изгорелите от слънцето немски туристи...  Mr. Green

За съжаление обаче, в БГ ще си ходя в началото на лятото, когато ще е доста хладничо за море още...  Sad

# 197
Елена, Дива, Адвайс, Комикс , и аз се моля всичко да е наред с вас и Господ да ви пази Praynig Praynig Praynig

Иначе на мен доста ми се спи - аз съм от 8 на работа и ставам в 6.15 SadСлед работа, към 5.30 гледам да взема малкия от ясла, после ме разхожда по градинките, и като се прибера вкъщи съм труп.А и вкъщи има разни дейности ooooh!

За БХС в Майчин дом, мисля че не се записва час(но не съм сигурна).Но трябва непосредствено преди това да са ви прегледали на ехограф, за да се види точната седмица на плода - това е много важно за изследването.Бхс сега струва 42 лв, а преди 2 год. беше около 20лв. Rolling EyesАз ще ходя 11 седмица да ми го правят.

# 198
Добро утро на всички Simple Smile и Честит 1-ви април.  smile3534

# 199
добро утро момичета. Току що чух по новините, че са решили да увеличават майчинството, независимо от дохода (предизборно разбира се).  newsm68  В петък ще се гласува, но по програма за подпомагане на раждаемостта е предвидено не само за студентки и майки на близначки, а за всички  smile3501

А и забравих да ви кажа
честит 1-ви април и от мен  bowuu

# 200
Добро утро и от мен момичета,Нана това е чудесна новина, надявам се макар и да е предизборно, да стане.
Стискам палци на всички с прокървяването да се оправят и всичко да е наред.
Аз отново тази сутрин се ококорих час - два преди часовника.Направо ме е яд на мене си. Сега съм си направила едно 3-1 ,за първи път откакто разбрах че съм бременна.Не знам вредно или не е ,ама не се издържа с това безсъние.
Хайде на всички които чакат, да пожелая да чуят сърчице и да усетят радостта.
Относно термина на мен доки ми определи същия който сама си изчислих от повечето български сайтове.
Ами това е от мен засега.Лек и усмихнат ден.

# 201
  • Варна
Елена, Дива, Адвайс, Комикс   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и от мен имате стиснати палци и много молитви ...
Сега да ви разкажа какво се случи с мен - някои доктори са направо за  smile3512 smile3515
Решавам аз да отида при една лекрка по здравна каса, при която бях ходила веднъж преди да забременея и за която прочетох само добри отзиви и..... гледа ме тя гледа ме на коремен видеозон и казва " Ооооооооооо, този ембрион има проблеми - не е витален няма сърдечна дейност..." и аз естествено шаш и паника newsm12 newsm45, защото предната седмица бях видяла пулсацийките и бях най-щастливата.
МНого се разтревожих, но веднага се обадих на моята лекрка - тя беше приключила за деня, но ме прати при  дежурен лекар в тукашния Майчин дом( Варна). Веднага ме приеха и докато легнах и сложи апарата на корема и казва Категорично има пулсацийки- показва ми екранчето - виждаш ли ги, и аз виждам че си тупа, подскача вътре ритмично.
После измери размерите - отговаряме си на седмицата - и направо камък ми падна от сърцето newsm51
Така че момичета трябва много да внимаваме  при какви лекари ходим - аз вече имам обица на ухото

# 202
Добро утро и честит 1-ви април Mr. Green
Аз заминавам на работа, свърши се с хубавата ми почивчица Confused
На всички с притеснения fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Да отминават бързо!
Нана, много хубави новини.
Петя това е било ужасно  Hug
На всички по едно  Coffee

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 09:36 от ♀Boyanna♂

# 203
  • в ябълковата градина
Добро утро на всички.
Аз такива кошмари сънувах тази нощ,  не е истина.
Толкова ужасяващи, че ме е страх да ги споделя дори.

Преди въобще не ми се е случвало.

На момичетата, които са прокървили, стискам палци всичко да е наред.   bouquet

Честит първи април!

# 204
Добро утро и от мен!

Нана тъкмо се зарадвах на новината в поста ти и се сетих, че днес е 1-и април  Joy
Petya28 радвам се, че в крайна сметка с бебчо всичко е наред  Hug
На момичетата със зацапване стискам палци всичко да е наред. Много да си почивате и да се пазите  Hug
Аз нощес сънувах страхотен сън и нямам търпение да дойде момента, в които наистина ще го изживея.

Честит първи април!

# 205
Добро утро и от мен! elena vasileva – радвам се, че си излязла от болницата. Стискам палци на теб, Дива, Адвайс, Комикс и другите момичета, които са прокървили. Дано по-скоро да се почувствате по-добре и всичко с вас и бебчетата ви да е наред  Hug  Hug  Hug  Почивайте си и си угаждайте за всичко! И бъдещите татковци да ви пазят! На всички във форума пожелавам хубав ден и слънчево настроение  Simple Smile

# 206
  love001 не очакваш че някой ще се хване понеже си написах долу честит 1-ви април даже и с поклон за лъжата  bowuu момичета, кой в нашата държавица ще направи нещо допълнително за нас? То и да не е 1-ви на това човек е трудно да му повярва  smile3555
надявам се да се развеселите и да го приемете с усмивка.

# 207
Добро утро, момичета, много сте писали. Гледам, че сте дали и друг календар за изчисляване на термина и според мен е по-точен, понеже взима предвид и дължината на цикъла. По него ми излиза 26 ноемрви, но днес и без това съм на лекар, така че ще знам със сигурност.
Стискам палци на всички момичета, които са имали неприятни случки, да са добре оттук нататък и да ни съобщавам само хубави новини.
Петя28, това е било отвратително преживяване, тая лекарка е голяма мърла  Close На една моя приятелка й бяха казали нещо подобно в началните месеци, а вече идва време да ражда.
Хубав ден на всички.

# 208
Нана, ще ти дърпам ушите...аз взех, че ти повярвах....определено оглупяването при мен прогресира  ooooh!

Благодаря, момичета за съпричастността, но при мен няма нищо притеснително, слагам утрогестан, за всеки случай, а зацапванията ми са далеч от прокървяванията....

Аз днешния ден, изобщо не го отразявам, лъжите рядко ми се получават, а и обикновено бързо ме разконспирират...но все пак, честит ден на шегата!   bouquet

Днес, ще говоря с шефа, надявам се да няма проблеми  Blush стиснете по един палец, моля  Crazy Мисля, директно да му го изстрелям без предисловия.... Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 10:06 от комикс

# 209
Честит първи април момичета!

нана Браво!  Laughing Макар, че и аз се вързах!  Outta Joint

Истина е, че в Бг никой няма да си мръдне пръста за бременните, но се оплакват, че раждаемостта е намаляла. Че сме изчезваща нация!  smile3512

love001

Общи условия

Активация на акаунт