Чакаме с огромно нетърпение, всяко ново НОЕМВРИйско попълнение

• 11 305
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
в Майчин дом Варна ЖК е 530 лв . но включва всички изследвания включително включва биохимичен пренатален скрининг   +    4D фетална морфология със запис.
Cantariny би трябвало и при вас в тези 520 лв да влизат - това не са никак малко пари smile3515

# 76
Apri, родени сме на една и съща дата, но съм ти кака с една година.  Simple Smile

# 77
  • Пловдив Белащица
Brittany, на мен миналата бременност започна да ми се гади след 8ма седмица. Но ти стискам палци да не те спохожда де.

Запекът миналата бременност го оправях само с Дуфалак. Сега не ми е нужно нищо. Даже в началото мислих, че съм хванала вируса с диария и повръщане, пък то се оказа от бременността  Blush.
maria.krumova, в никакъв случай шоколадче. Едната му съставка може да предизвика контракции. Е как може доктор да ти го каже това незнам  Shocked

steysi86, лежи и си натискай парцалите. Много е неприятно, но единственото спасение е, ако имаш лаптоп.

# 78
Petya28 добре, че спомена за БХС и фетална морфология... казаха ми че се включва.  Peace Благодаря ти, че го написа, за да се сетя да попитам.
Малко съм стресирана, защото се притеснявам и очевидно забравям да попитам за елементарни неща.

Ето няколко пъти се каня и да напиша, че съм на 31г. с първа бременност и утре живот и здраве ще посетя лекар и ще знам със сигурност термина и дано видим сакчето. Освен че имам чести пориви до тоалетна, нямам други признаци в 5 седмица Simple Smile

mia_aurorа добре дошла  Hug

# 79
mango, благодаря за загрижеността Heart Eyes
За щастие съм с лаптоп и съм убедена, че за една седмица ще науча всичко за бременността  Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 13:55 от steysi86

# 80
Във Вита с часовете е доста проблемно, чака се доста  Whistling
Виж ти, пък аз точно се надявах да са си направили нормален график и да не трябва да се чака както в поликлиниките, може да размисля значи. Но ще си запиша час за установяване на беменността и тогава ще преценя.

# 81
Някой знае ли как стои въпроса с едногодишното плащане след раждане?
Аз имам добри осигуровки и се чудя дали ще взимам пак същите пари и за второто дете  newsm78

# 82
Здравейте на вс нови мами и на вс стари,

мн сте бързи в писането Simple Smile.

Искам да попитам някоя мама с опит дали може да сподели нещо повече за отлепването на плода,защото аз в петък имах мн неприятна сличка с страшно голямо кравотечение и сега даржа леглото ама ме е мн страх.
Сега пия дуфастон и си тарся прегнил но това е друга тема

всичко хубаво на всички мами и леко бременеене

# 83
Момичета, привет, след дълго обсъждане с Биляна44 стигнахме до извода, че влизам в 10-та седмица.... Мамите за 01.11 кога им е бил последният цикъл? Моят беше на 26.01.2009 и за това сега направо  #Crazy #Crazy Смятахме ги, излиза че днес влизам в 10-та седмица #Crazy #Crazy #Crazy

# 84
Simple Smile ейййй кротко Стеле...   Hug НЕ СЕ ШАШКАЙ ТОЛКОВА
аз съм с последен цикъл 24.01 и съм в 9-та и два дни според линийката и според доки
Какво те притеснява в случая

# 85
нана Съгласна съм за линийката и според мойта док др. седмица влизам в 10та, но смятайки ги по календар не е ли тази 10-тата  newsm78

Мерси  за бързия отговор, не ме притеснява ама се замислих от къде идва разликата

# 86
Е, какво толкова Simple Smile - да, влизаш в трети месец.
Ето ти калкулатор - http://www.mamaibebe.com/calc.php
Утре примерно ще си 9с и 1 ден - тоест караш 10 седмица Simple Smile

# 87
Да, благодаря ви! Аз всичките калкулатори де що ги има ги прегледах, просто не съобразих, че по принцип се изчислява последен цикъл +7 дни Simple Smile а не от последен цикъл.... Но много благодаря за всички!

# 88
  • София
Simple Smile ейййй кротко Стеле...   Hug НЕ СЕ ШАШКАЙ ТОЛКОВА
аз съм с последен цикъл 24.01 и съм в 9-та и два дни според линийката и според доки
Какво те притеснява в случая

здрасти!последния ми МЦ е на 24.01-и сега съм в 10 седмица, а термина ми е 31.10.09г, излизане в болнични по майчинство
на 16.09.2009г
тия линийки не определят точно, май. мен доктора ми определи датите , а и аз сама по гестационния календар така го определям!(така определях и при първата си бременност датите)
лек ден на всички!

# 89
Да ви докладвам, че си получих мазилата от Кокона от първа проба , като консистенция и аромат ми допадат...

Стейси, пази леглото сега, че после с бебчо ще се счупвате от разходки по това време  Peace

Радост, пази се много, после всичко ще е наред  Hug

Кантарини, ние сме си наборки  Mr. Green

Аз бях писала, че не ме мори запек, ама тия дни чувствам някакво затруднение и довечера ще купя киви и ще пробвам, дано помогне, че винаги съм била редовна, а сега....  Blush

Добре дошли на новите момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт