Варна - протест във връзка с детските градини!

• 21 326
  • 493
  •   1
Отговори
# 360
Ако имат възможност - аз съм за newsm10

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 18:29 от danitaa

# 361
нищо не разбрах- утре ще се събираме ли в морската , в колко часа
аз мога да дойда но с детето , по - добре да е на място удобно за деца моя не седи мирен
ако в понеделник преди обед ще ходим в общината ,аз съм свободна
на мен 1 юни ми харесва за протест

# 362
нищо не разбрах- утре ще се събираме ли в морската , в колко часа
аз мога да дойда но с детето , по - добре да е на място удобно за деца моя не седи мирен
ако в понеделник преди обед ще ходим в общината ,аз съм свободна
на мен 1 юни ми харесва за протест
И аз така Peace

# 363
Хайде да решаваме какво ще правим. На всяка цена трябва да решим кой ще ходи в общината в понеделник. За мен също е важно хората, които ще ходят, да се видят малко преди това, за да обсъдят какво ще се иска и какво ще говорят. Да не стане така всеки да си говори там каквото му мине през ума. Според мен трябва да се излезе с една обща позиция и тя да бъде защитавана твърдо, но без да се губи добрия тон. Трябва да успеем да създадем конструктивен диалог.

Аз съм на разположение и утре, и в понеделник.

Много бих искала Мишона да присъства на срещата в понеделник и маришка също, защото тя доколкото видях е доста добре запозната с всички административни процедури, които трябва да се спазят, за да не останат исканията във въздуха. Освен това тя има голям опит в тези неща. И съм за всички други майки, които се включват тук и искат да помогнат. Ще ходим кой когато може, ще се редуваме, но не трябва да губим нишката.

Единствено исках да ви кажа нещо, което ме притеснява, а то е неприятния тон с който се включват понякога някои потребители. Не се настройвайте един срещу друг, това изобщо няма да ни помогне. Нормално е мненията ни да се разминават по някои въпроси. Но затова трябва просто да дискутираме и да избистрим една обща позиция. Няма нужда да се нападаме заради различията си.

# 364
  • гр.Варна
11часа  в неделя(05.04)  до разклоненото дърво в морската градина ?

yasmina,там има и полянка,удобно е ,слънчево Peace

Според мен трябва да се излезе с една обща позиция и тя да бъде защитавана твърдо, но без да се губи добрия тон. Трябва да успеем да създадем конструктивен диалог.

Това е много важно. Задължително е и дипломатичност Peace

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 16:46 от marianik

# 365
това е на алеята нали
потвърждавам там съм с малкия утре

# 366
  • Варна
Аз по принцип съм почти уволнена, т.е. стоя в неплатена и без заплата у нас така,  че имам свободно време. Но, мили дами, сина ми има рожден ден на 6ти (понеделник). Имам възможност от 8 и нещо до 11 и малко, после ще нося торта в яслата и ще готвя у нас.
Менможе да ме броите само след подготовка, защото аз лично дърпам за смяна на наредбата и нови места  Peace
Затова говорех за обединение на позициите...

# 367
  • Варна
Здравейте! Ще се опитам да дойда утре в морската и в понеделник в общината... Някой знае ли в колко часа в понеделник е срещата и къде точно се намира разклоненото дърво  newsm78 Аз мисля, че трябва да държим нещата да не опират само до обещания а до конкретни действия от страна на общината. Не мога да се примиря с думите "строят се", "има проект" и т.н. За мен проблема е в момента и след 2-3 години когато ще ги построят и открият моят син ще е на училище вече....Въпроса е как ще решат проблема сега в този момент. Начини има желание няма....Ако не могат да вземат част от децата нека да компенсират родителите и по този начин нещата може да се нормализират, защото някои родители като мен искат детето им да посещава ДГ, но други могат да предпочитат да се занимават с него в къщи като взимат месечни парични обезщетения.... Дано има и други които мислят като мен и да се защитим и обосновем както трябва...Между другото, току що като въведох ЕГН на сина ми в регистъра излезе че нямаме подадено заявление, а ние имаме...значи и системата им е толкова добре изпълнена колкото и обещанията....

# 368
момичета ,
аз съм студентка по психология
тези проблеми в образователната система засягат и се отразяват на всички деца
не казвам, че като се обединим и ще решим генерално нещата, винаги ще има за какво да се борим
и това е добре
представяте ли си ли ако си седим пасивно и нищо не правим?

# 369
  • Варна
И аз мога да дойда утре,но след 11.30ч. когато взема манджата на малкия.Ако сте там все още ще ви открия. Grinning

# 370
Аз ще дойда утре в 11.00.

# 371
Ще дойда и аз в 11ч., но за петнадесетина минути, че трябва на работа ходя. Ще се видим утре.

# 372
ок до 11ч. и аз ще дойда

# 373
И аз ще дойда, но моля ви, обяснете ми къде е това криво дърво?

# 374
  • Varna
От влакчето, което е на една релса, тръгваш към главната алея. Там става нещо като кръстопът. Там отдолу се вижда едно голямо дърво по което се катерят деца.

Общи условия

Активация на акаунт