Варна - протест във връзка с детските градини!

• 21 322
  • 493
  •   1
Отговори
# 390
Айде там сме

# 391
Днес:
1. г-н Гуцанов каза, че 6 нови градини ще се строят до края на септември /всъщност като го попитахме за срока не отговори конкретно, но ние ще настояваме до септември да са готови/ - една във Виница, една в Аспарухово, и четири във града. Едновременно с това ще подновят "Слънчо" и ще започнат д-р Головина на Цар Асен.

Има ли писмен ангажимент за тези 6 ДГ?

# 392
НЯМА!!!!
Ето ви го проблемът! За това утре вечерта трябва да излъчим представители за Обществения съвет, който да натисне за писмено обвързване със срокове.

За това, Бо, и всички други майки и бащи елате утре, за да можем да излъчим хора.

# 393
  • Варна
И още един въпрос за поставяне и конкретен отговор - новата градина в Аспарухово ще замени ли СДГ Горска приказка, т.е. да поеме нейните деца, и съответно да е със същия капацитет и да няма нови места, или ще бъде с повече групи и ще има възможност за прием на нови деца? Ако само е нова сграда за същата градина, то все едно не е нова градина  Thinking

# 394
Гуцанов каза, че сградата ще е значително по-голяма, но не уточни, изобщо се въздържаше от конкретика, което пък е разбираемо - не е специалист.
В петък ще можем да видим плановете за построяването, така обеща. Да видим. Thinking

# 395
НЯМА!!!!
Ето ви го проблемът! За това утре вечерта трябва да излъчим представители за Обществения съвет, който да натисне за писмено обвързване със срокове.

За това, Бо, и всички други майки и бащи елате утре, за да можем да излъчим хора.

Добре, ще дойда утре.
Какво казаха, че се измъкнаха от писмен ангажимент?
Ако можеш коментирай тук, ако не - утре ще говорим.

# 396
НЯМА!!!!

Добре, ще дойда утре.
Какво казаха, че се измъкнаха от писмен ангажимент?
Ако можеш коментирай тук, ако не - утре ще говорим.

Гуцанов искаше списък, за да може да започне работа обществения съвет.
Днес според мен очакваше само да се появи един човек със списък от 5-6 души, а ние го изненадахме с група хора.
Добре, че не занесохме списък, защото въпреки че бяхме повече от очакваното, ни обвини че съмнява че представляваме всички.
Затова елате възможно най-много хора на срещата утре под пантеона, нека има над 100 души, за да изпълним юридически условията за излъчване на представители.
Използвайте списъците си от опашките, за да се информирате. Много хора няма да прочетат съобщението във форума до утре.

# 397
Az ще се опитам да се свържа с хората, на които имам телефоните от опашката за "Слънчо". Да не казвам голяма дума, но утре съм до Пантеона!

# 398
Гуцанов искаше списък, за да може да започне работа обществения съвет.
Днес според мен очакваше само да се появи един човек със списък от 5-6 души, а ние го изненадахме с група хора.
Добре, че не занесохме списък, защото въпреки че бяхме повече от очакваното, ни обвини че съмнява че представляваме всички.
Затова елате възможно най-много хора на срещата утре под пантеона, нека има над 100 души, за да изпълним юридически условията за излъчване на представители.
Използвайте списъците си от опашките, за да се информирате. Много хора няма да прочетат съобщението във форума до утре.

Какво е условието за признаване легитимността на представителите? 100 души? Защо се събираме в края на града, тогава?
Стискам палци да се съберат 100 души, но на хората от кварталите ще им е трудно да дойдат.

# 399
Защото, Бо, нямаме къде да съберем на закрито в центъра 100 души. Grinning без наем и така нататък. Ако намериш помещение безплатно - давай.

# 400
  • Варна
Защото, Бо, нямаме къде да съберем на закрито в центъра 100 души. Grinning без наем и така нататък. Ако намериш помещение безплатно - давай.

Мищона, пейките пред фонтана на Община, по в центъра е  Mr. Green все едно протест пак Sunglasses

# 401
Това не е протест, Красе. Или аз не съм разбрала?

Мишон, що на закрито? Амфитеатъра под Пантеона - закрит ли е?
Подписи ли ще са нужни? Ако сме зад окръжния съд - може да се съберат и от случайно минаващи. А и ще е лесно за всички от Варна. Има автобуси от всички краища на града, стигат до центъра.  Peace

Но не знам, дали не е късно да се променя мястото.

# 402
Бо, а децата? Според мен там мястото е идеално  Peace
Идеята е да се съберат подписи от родителите за техни представители, а не от случайно минаващи, нали така  Rolling Eyes

# 403
Смин, ти вярваш ли, че до Пантеона ще се съберат 100 човека? Аз не.
Нали искаме и гласност по проблема.
Имах предвид, че ще се съберат повече хора на центъра и може да иска подпис от случайно минаващи с колички.
На мен ми е лесно да дойда до пантеона, но нали искаме повече хора да дойдат. Аз имах предвид градинката зад Окръжен съд.

Но вижте сега - вече мисля, че е късно да се променя мястото и всички мои аргументи отпадат.  Peace

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 17:02 от Бо_

# 404
Около 5 часа до Пантеона е препълнено с родители и деца, но до 7 обикновено количеството сериозно се редуцира. Ако дребното е добре ще дойда  Peace

Общи условия

Активация на акаунт