Да живеем в хармония със себе си - 4

• 72 066
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 360
Аз имам тоя проблем с писането  Rolling Eyes Преди не ми оставаше време...сега...не се харесвам Rolling Eyes

# 361
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Аз имам тоя проблем с писането  Rolling Eyes Преди не ми оставаше време...сега...не се харесвам Rolling Eyes

аз можех, но лошо ме сецнаха в университета и вече не пиша.
но и с тези, които ме сецнаха не контактувам Mr. Green

идеи как да се преодолеят бариерите?

# 362
Тези дни понеже съм на тази вълна - предлагам ТЕС.

# 363
Тези дни понеже съм на тази вълна - предлагам ТЕС.

да, ама ще ми трябва време да разбера какво е ТЕС и да започна да я прилагам успешно.
ще ми мине музата  Rolling Eyes

# 364
E, нищо, за следващия път като те хване, ще знаеш  Wink

# 365
Ето малко инфо, и тук има тема по въпроса.

# 366
Ето малко инфо, и тук има тема по въпроса.

да, знам ги.
и книга си изтеглих.
нямам време просто  Rolling Eyes

# 367
  • Чехия
И при мен има момент на затишие...отдавам го на смяната на сезоните и на възможността да прекарваме повече време на вън с Веренцето и мъжлето.

Пише ми се, но вечерите предпочитам да се гушкам с дребното..

Иначе идеи имам..приказки за очилатите облачета или цветчетата тромпетчета..за страната отвъд дъгата.

Мисля, че основното е да се чака..просто в затишие и се вслушваш в тихото..после от нищото никнат чудесата.

И затова не бързам и не се тревожа ...мойте неща са написани някъде в главата ми само още не съм ги видяла.
И при вас е така.  bouquet

# 368
Според мен просто сядаш и рисуваш, а дали можеш или не, е толкова субективно... Важното е да изразиш себе си в цветове, форми и нюанси. Не е нужно да си учила и да владееш техники за да се изразиш с рисуването. Взимаш любимата си боя, четки и хартия и се отпускаш... и едно кръгче да нарисуваш, то носи емоция и настроение и е показател на състоянието ти. Виждала съм невероятни картини от цветове и багри, без сюжет и конкретна форма, носят твоя заряд и са прекрасни, само не мисли, как точно да го нарисуваш и как точно да изглежда, а следвай себе си. Тези картини са и най-истински, в тях виждаш човека срещу теб, мислите и чувствата му, а не "лице", "цвете" и "къща". Просто рисувай!!! Peace

# 369
asyalein   цял живот имам твоя проблем  Rolling Eyes . Идеи, творчески ентусиазъм и никакъв талант за нищо..не мога да рисувам, да пея, да танцувам....нищо от никъде...докато не започнах да правя тортите, а от там и други творчески неща . Пробвай се в някои от близките на рисуването занимания- фотография, моделиране, плетене, шиене  т.н. и ще откриеш твоето занимание някъде  Hug

# 370
Всъщност asyalein прави хубави снимки. От това, което съм виждала, съдя.  Wink

# 371
Clairette ,

aз плета на една кука, правя с ръцете си много неща - картички, пана, кутийки...
като готвя гледам да украсявам.
обожавам да измислям как да декорирам нещо....

скоро правих фотокнига.
камерата ни е стара и не е хубава, но резултатът от фотокнигата беше внушителен.
чак хора с професионални камери ме питаха с какво съм снимала  Mr. Green

обаче сега ми се рисува!!!
и не на компа... така пробвах Tired
проблемът е че като хвана молива и не знам какво да го правя ooooh!

тук съм си правила африканска маска от кора на дърво, пингвин да събирам кламери , Mr. Green   гривна от хартиени , мъниста шал за една приятелка, шапка за мен popup картичка за учителката ми по китайски  Mr. Green

искам да мажа, да плескам - обаче нямам място, нямам и материали...
трябва друго да измисля.
искам и скарабей  Mr. Green

# 372
 ooooh! Намерих на кой да давам съвети  Blush Laughing , явно грешно съм ти разбрала въпроса  Blush

# 373
  • Linz
asyalein, много оригинални произведения!
Малката ми дъщеря е така- все иска нещо да твори. Ти ме подсети, че трябва да снимам... вчера й развалих едни страхотни фигурки от пластилин.
Аз пък много обичах да рисувам. Знам какво искам да изобразя, как трябва да изглежда, но нямам техника и нищо не излиза. Отдавна спрях да се опитвам. Завиждам на хората, на които им се отдава.
А на теб какво ти пречи да си реализираш идеите?

# 374
същото каквото и на теб  hahaha
не мога да рисувам просто Mr. Green

сега съм си намерила няколко йероглифа.
викам си - калиграфията е пак рисуване  Thinking
обаче имам само тънка четка пък сега  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт