Никът ми нарочно е такъв, че ако някой/някоя от другите форуми се навърта тук - да не ме разберат кой съм.
Никът ми нарочно е такъв, че ако някой/някоя от другите форуми се навърта тук - да не ме разберат кой съм. 
такааа,оставам много доволна от прочетеното.като ви казвам,че рибките сме сладка работа..... 
просто действително ценим приятелството и се отдаваме изцяло.
Ам им изтипосах една моя история в тяхната тема, май не останаха много доволни, макар че остана без реакция...Ама като ги знам - докога ли 
Сега, честно казано, може и проблемът да е в мен, защото на няколко пъти ви споделих, че не съм типичната Риба - имам силно влияние от Водолей и някои и други по-различни от Рибешкото неща в хороскопа си. В интерес на истината и без бой обаче ще си призная - сексуалното преживяване със Скорпион си струва
Очевидно не познаваш достатъчно водолеите, иначе щеше да знаеш, че ние мноооооооооого рядко, да не кажа и никога, не се караме с хората. Не сме скандалджии. Вярно, че се сърдим и за най-малкото, но караници във въпросния смисъл - няма. Знам, че си писала там - редовно си следя темата и всяко мнение в нея.
А че пиша във вашата не е съдба. Докато НУР не ми каза за вашата тема, аз и не знаех, че има такава.
И това ако не е мазохизъм - наранявате ни и въпреки, че ни разочаровате ние продължаваме да ви обичаме...
нищо де нека се изкажат и те.
обаче си толкова права за сексуалните преживявания със скорпиона...от опит го знам а и все още опитвам....
ми съдба,за такъв се омъжих.
ааа статийката ти за свеки скорпионка ти я четох.ми не се притеснявай.тамън казах да дойдат тук да се оплачат от нас да се посмееме малко.
Очевидно не познаваш достатъчно водолеите, иначе щеше да знаеш, че ние мноооооооооого рядко, да не кажа и никога, не се караме с хората. Не сме скандалджии. Вярно, че се сърдим и за най-малкото, но караници във въпросния смисъл - няма. Знам, че си писала там - редовно си следя темата и всяко мнение в нея.
А че пиша във вашата не е съдба. Докато НУР не ми каза за вашата тема, аз и не знаех, че има такава.
И това ако не е мазохизъм - наранявате ни и въпреки, че ни разочаровате ние продължаваме да ви обичаме...
за друг път ще знам.но си много прав,че не познавам достатъчно водолеите.изводите си вадя от кумът ми водолей и от едно бивше гадже. 
Препоръчани теми