Жената зодия Риби - 2

• 23 937
  • 460
  •   1
Отговори
# 120
Но, ако много държиш, позволявам ти да ми викаш како  Laughing Немаш проблеми.
Хаха, еми ок. И без това "како" ми звучи доста по-добре от НУР, което така и не го знам какво означава.  Laughing  А ти мойш ми викаш Радо, а не Корус, ако искаш, де. Simple Smile Никът ми нарочно е такъв, че ако някой/някоя от другите форуми се навърта тук - да не ме разберат кой съм.  Mr. Green 

# 121
Абсолютно ми е все едно как ще ме наричаш  bowuu А Нур значи светлина. И понеже отвътре ми идва да се съобразявам - ще си останеш Corus_S3 , за да те предпазим от някой/някоя от другите форуми  Flutter

# 122
егатиииииии,рибки какво сте направили??? Laughingоставих ви само за 2часа и сте изписали толкава много.....супер,супер. newsm44
идеята ви момичета е прекрасна да поканите и други представители на зодиите да си кажат сладкото мнение за нас. Crazyтакааа,оставам много доволна от прочетеното.като ви казвам,че рибките сме сладка работа..... Embarassed
corus_sz,няма да ми се караш много ,но си позволих да вляза във вашата темичка вчера и да се изкажа почти ласкаво за вас водолейчетата. мали,съдба сега пък ти пишеш в нашата.обаче гледам,че си бил много ласкав и мил.това да не е тактика да зарибиш тука някоя наша свободно плаваща рибка? newsm03
това в реда на шегата.а м/удругото от рибка приятел и то жена ,много можеш да научиш и както сам си разбрал,гояма утеха сме а и точен съвет винаги.вроденони е. Hugпросто действително ценим приятелството и се отдаваме изцяло.
на мен ми е интересно едно скорпионче да влезни тук и до му видиме мнинието з анас. Mr. Green

# 123
НУР,незнаех ,че нека ти означава светлина. Hugсупер е.

# 124
....
на мен ми е интересно едно скорпионче да влезни тук и до му видиме мнинието з анас. Mr. Green
Да питам свекърва си....ама ще вземе да не ми хареса нейния поглед..., та я да си трая по въпроса. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 125
луна,питай ,питай свекърва ти. Laughingнали приемаме и критики?нека се изкаже жената.може да й олекне. Joyто с такова чудо като нас живеелисе?! Mr. Green Joy

# 126
Олеееее, сакън само не Скорпион беее ooooh! ooooh! ooooh! Ам им изтипосах една моя история в тяхната тема, май не останаха много доволни, макар че остана без реакция...Ама като ги знам - докога ли  Thinking
Уж като Риба би трябвало да се кльопам със Скорпиони и Раци, обаче ей богу ми....първите ми идват твърде властни и обсебващи, вторите пък твърде прилепчиви и ревливи  newsm78 Сега, честно казано, може и проблемът да е в мен, защото на няколко пъти ви споделих, че не съм типичната Риба - имам силно влияние от Водолей и някои и други по-различни от Рибешкото неща в хороскопа си. В интерес на истината и без бой обаче ще си призная - сексуалното преживяване със Скорпион си струва  Crazy Laughing
Що се отнася до Водолеите - още се чудя що някога не се ожених за моя хахаво-налудничав-ексцентричен Водолей, ми се натресох на таз бездушна и дребнава Дева  #Cussing out #Cussing out

# 127
Впрочем примера ми в Скорпионската тема беше точно за свекърва ми  hahaha hahaha hahaha Мътните я взели  #2gunfire

# 128
Сестра ми е Рак, пък свекърва ми е Скорпион. Раците ми идват твърде чувствителни, пък щом на мене ми идват така, то значи е извън пътя чак. Скорпионите са властни, но и аз не падам по-долу, особено когато ме захапят. Нямам жило, ама имам перки и опашка като за десет жила. Whistling

# 129
Нур, то не, че е лошо и да разберат, де. Ама на някои хора им е трудно да схванат, че има мъже, на които има харесва да са обградени (може и обсадени) от жени.  Mr. Green  Макар че именно сестрата-шаран има заслугата да се активизирам в тоя форум. Ако тя не ме беше светнала за съществуването му, нямаше да съм тук сред толкоз много... нежни създания.  Wink  

corus_sz,няма да ми се караш много ,но си позвалих да вляза във вашата темичка вчера и да се изкажа почти ласкаво за вас водолейчетата. мали,съдба сега пък ти пишеш нашата.обаче гледам,че си бил много ласкав и мил.това да не е тактика да зарибиш тука някоя наша свободно плаваща рибка?
Че кой е казал, че ще ти се карам? Simple Smile Очевидно не познаваш достатъчно водолеите, иначе щеше да знаеш, че ние мноооооооооого рядко, да не кажа и никога, не се караме с хората. Не сме скандалджии. Вярно, че се сърдим и за най-малкото, но караници във въпросния смисъл - няма. Знам, че си писала там - редовно си следя темата и всяко мнение в нея.  Grinning  А че пиша във вашата не е съдба. Докато НУР не ми каза за вашата тема, аз и не знаех, че има такава.
Това за зарибяването на някоя свободна рибка от тук не е лоша идея - благодаря, за което.  Laughing  Не се бях сетил за тази възможност.  Mr. Green  А иначе до колкото знам и познавам други колеги-водолеи - всичките сме ласкави и мили - особено и най-вече към жените, вкл. и аз спадам към същите колеги.  Grinning  И това ако не е мазохизъм - наранявате ни и въпреки, че ни разочаровате ние продължаваме да ви обичаме...
Между другото, никът ми завършва на ес три, а не ес зи. Ако някой се чуди какво е това - името на измислена (fantasy) кола от една игра.

# 130
оооооооо НУР,ти емаш горчив опит със скорпионите. Crazyнищо де нека се изкажат и те. Joyобаче си толкова права за сексуалните преживявания със скорпиона...от опит го знам а и все още опитвам.... hahahaми съдба,за такъв се омъжих. Embarassed Joyааа статийката ти за свеки скорпионка ти я четох.ми не се притеснявай.тамън казах да дойдат тук да се оплачат от нас да се посмееме малко. ooooh! Joy

# 131
Луничке, спри да ми крадеш мислите  Joy Joy Joy  bouquet  bouquet  bouquet

# 132
леле рибки колко много сте изписали.....! аз кога ще ви чета
nur  много ме кефи какво си писала в началото - и е супервярно !  утре ще  прочета концентрирано последните 3-4 страници и ще взема отношение - не искам да ви чета по диагонал, защото ми е важно  Hug за сега чао , до утре

# 133
Нур, то не, че е лошо и да разберат, де. Ама на някои хора им е трудно да схванат, че има мъже, на които има харесва да са обградени (може и обсадени) от жени.  Mr. Green  Макар че именно сестрата-шаран има заслугата да се активизирам в тоя форум. Ако тя не ме беше светнала за съществуването му, нямаше да съм тук сред толкоз много... нежни създания.  Wink  

corus_sz,няма да ми се караш много ,но си позвалих да вляза във вашата темичка вчера и да се изкажа почти ласкаво за вас водолейчетата. мали,съдба сега пък ти пишеш нашата.обаче гледам,че си бил много ласкав и мил.това да не е тактика да зарибиш тука някоя наша свободно плаваща рибка?
Че кой е казал, че ще ти се карам? Simple Smile Очевидно не познаваш достатъчно водолеите, иначе щеше да знаеш, че ние мноооооооооого рядко, да не кажа и никога, не се караме с хората. Не сме скандалджии. Вярно, че се сърдим и за най-малкото, но караници във въпросния смисъл - няма. Знам, че си писала там - редовно си следя темата и всяко мнение в нея.  Grinning  А че пиша във вашата не е съдба. Докато НУР не ми каза за вашата тема, аз и не знаех, че има такава.
Това за зарибяването на някоя свободна рибка от тук не е лоша идея - благодаря, за което.  Laughing  Не се бях сетил за тази възможност.  Mr. Green  А иначе до колкото знам и познавам други колеги-водолеи - всичките сме ласкави и мили - особено и най-вече към жените, вкл. и аз спадам към същите колеги.  Grinning  И това ако не е мазохизъм - наранявате ни и въпреки, че ни разочаровате ние продължаваме да ви обичаме...
Между другото, никът ми завършва на ес три, а не ес зи. Ако някой се чуди какво е това - името на измислена (fantasy) кола от една игра.
еййй сори,несъм обърнала внимание как точно ти се изписва ника. Embarassed Grinningза друг път ще знам.но си много прав,че не познавам достатъчно водолеите.изводите си вадя от кумът ми водолей и от едно бивше гадже. Embarassedтака че много опит нямам с вас.но това,че не сте скандълджии е вярно.в такава светлина несъм виждала познатите ми водолеи.ами ще се постарая да ви опозная. Wink
а за раците,моите близки приятелки все са раци.големи душици са,но и странни птици.
обаче аз пак да си кажа,че държа някой скорпи да си каже мнението за рибоците. Joy Embarassed

# 134
Бе аз мога да ви пиша 1000 дни и нощи без прекъсване като една същинска Шехерезада. От 15 години се занимавам с астрология и имам тонове литература  Blush Вие само кажете  Hug

Общи условия

Активация на акаунт