Жената зодия Риби - 2

• 23 949
  • 460
  •   1
Отговори
# 135
Бе аз мога да ви пиша 1000 дни и нощи без прекъсване като една същинска Шехерезада. От 15 години се занимавам с астрология и имам тонове литература  Blush Вие само кажете  Hug
казваме!  Peace

# 136
пиши НУР,пиши.гот ми е да те чета. Hugкакто и всички други де.  bouquet

# 137
Ако ви потрябва инфо как се сваля водолей - има го в личната ми страница. По принцип е написано спец. за моята особа, но важи и за повечето съзодийници. Grinning

# 138
Жената Риби е пълна с нежен сексапил и на пръв поглед, без значение на колко години е, ще решите, че е по-млада, отколкото е. Интересен за отбелязване факт е, че всички Риби наистина изглеждат като момичета, без значение от възрастта си. И то не просто като момиче, а като момиче, към което всяко момче с готовност ще се хвърли през глава. Тя изглежда напълно уязвима, много различнан от модерните, нахакани и до крайност освободени момичета. Почти всеки човек се чувства едва ли не длъжен да я прегърне и да я защитава от големия лош свят. Именно Рибите са онези жени, които стоя зад съпрузите си и ги подкрепят във всяко едно отношение, дори, когато вече са разочаровани от тях, което често се случва. Жената Риби никога, ама никога няма да се опита да доминира над мъжа до себе си. На нея й е изключително приятно да има срещу себе си галантен мъж, който прави жестове като отваряне и задържане на вратата, хващането за лакътя, за да я прекара през уличното платно /Рибите са ужасно отвеяни и често едно обикновено преминаване на улицата им се струва едва ли не страшно/  или падаване на запалка към цигарата им. Жената Риби иска и търси мъж, който да я обича такава, каквато е - странна, реяща се, непредсказуема и често нелогична /поне привидно/. Мъж, който да я обича, защитава и който се грижи за нея. В замяна тя ще стои плътно до него и ще  даде цялото си доверие и подкрепа в неговите сили и способности. Това от своя страна пък действа като солиден  тласък на егото на почти всички представители от мъжки пол. Тя винаги ще бъде внимателният слушател, с когото могат да споделят и най-дълбоките мечти, желания и надежди. Тя почти не разполага резки мъжки черти в характера си /все пак зависи от индивидуалното разположение на планетите в хороскопа й/, така че ако търсите типичните черти на Жената с главно Ж, то тогава момичето риби е за вас. Отличава се с тотална женственост във всички сезони и на всички места. Жената Риби може да седи красиво до мъжа и да се възхищава искрено на неговите качества. Топлината на нейната личност прави повечето мъже размекнати и в един миг те буквално се топят в нейно присъствие. Всъщност жената Риби все пак е жена и точно като всички останали може да покаже лош нрав. В яростта си, тя може да се превърне горчиво саркастична пираня. За щастие тези периоди са изключение, а не правило. В по-голямата част от времето тя е една приятна, мила, изпълнена с чувства и копнежи жена. Можете да станете свидетели на унищожителния й език само, ако преди това сте я предизвикали. А дори и тогава това не е сигурно. Сигурно обаче е друго, че такава жена е претърпяла някъде в миналото си  изключително грубо третиране. Преживяването на травма в по-крехка възраст наистина може да се превърне в причина за изява на горестта на жената Риби от време на време в по-късни години. Рибите са много сантиментални жени и дори леко грубоватите думи или отношение могат да й причинят болка, в следствие на което те се отдръпват. Почти винаги това е първата им реакция - отдръпват се. Вие обаче можете лесно да си представя какво ще се случи, когато наистина нараните чувствата им. Най-вероятно ще ви дадат още няколко шанса да се поправите, след което ще изчезнат безследно в дълбините на океана.
Тъй като, както вече споменахме, Риби е много срамежлива, емоционална и уязвима, тя си е изградила стратегия по оцеляването. За да се предпази от груби и недодялани хора, тя често носи пелерина от остроумие, безразличие и независимост. Във всяка една Риби съществува страхът да не бъде наранена, заради което тя рядко излага истинското си АЗ на показ. Погледнете дълбоко в очите на Риби и ще видите отражението на всичко, което е добро в човечеството. Жената Риби има златно сърце, в съчетание с дълбока интуиция към чувствата на другите. Риби разбира буквално с кожата си хорските любови и загуби, радости и мъки, заради което може да се почувства на моменти претоварена с теглото едва ли не на целия свят. В копнежа си по идеалното, тя може да се потопи в море от въображение и фантазия. Там /в символа/ са две риби. Две са и рибите в душата на Риби - една от дух, която е готова да раздаде себе си изцяло за другите, и една по-реална Риба от плът, която се бори да живе в тежката на моменти до непоносимост реалност. Тъй като Риби трябва да оцелее, тя може да бъде привидно много егоистичен индивид. Ако обаче я опознаете и я накарате да се "обърне" към вас, като за целта дадете всичко от себе си, така че напълно тя да се почувства наистина сигурна, пред вас ще се открие един истински ангел. Рибите са способни да обичат другите до саможертва, стига да са убедени, че целта или човекът си заслужава. Ако понякога жената Риби изглежда объркана, тиха, заспала или мързелива, това е така. Причината -  не може да реши кой път да поеме - този на собствените си нужди или да се грижи за някой друг. Запомнете, че ако Риби е щастлива, тя ще намери начин да направи и двете едновременно. Риби, които могат да служат на себе си, докато помагат и на останалите, са наистина благословени. Риби са естествено духовни личности, с богато въображение и невероятна артистичност. Като истинските риби понякога тя има нужда да си намери тихо, мирно място /подводна пещера/, в която да се скрие. Имате ли късмета да уловите в мрежите си това невероятно пъстро, красиво и уникално същество, ще можете да разчитате на скъп приятел, забавен събеседник, изгаряща страст и цунами от нежност.

# 139
Абеййййй, досега съм го превеждала това горе!  ooooh! Моля да се отбележи за протокола. Отивам да си направя едно кафенце, да понасъбера сили.  Whistling

# 140
Бе аз мога да ви пиша 1000 дни и нощи без прекъсване като една същинска Шехерезада. От 15 години се занимавам с астрология и имам тонове литература  Blush Вие само кажете  Hug
Пиши, ама да хвалиш добре и качествено!  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling
А аз що не виждам нежния сексапил в очите си? newsm78 Mr. Green

# 141
NUR, имам чувството, че си ми направила психоанализа! Shocked

Особено тези пунктове:

Тъй като Риби трябва да оцелее, тя може да бъде привидно много егоистичен индивид. Ако обаче я опознаете и я накарате да се "обърне" към вас, като за целта дадете всичко от себе си, така че напълно тя да се почувства наистина сигурна, пред вас ще се открие един истински ангел. Рибите са способни да обичат другите до саможертва, стига да са убедени, че целта или човекът си заслужава. Ако понякога жената Риби изглежда объркана, тиха, заспала или мързелива, това е така. Причината -  не може да реши кой път да поеме - този на собствените си нужди или да се грижи за някой друг.
И това също:

Всъщност жената Риби все пак е жена и точно като всички останали може да покаже лош нрав. В яростта си, тя може да се превърне горчиво саркастична пираня. За щастие тези периоди са изключение, а не правило. В по-голямата част от времето тя е една приятна, мила, изпълнена с чувства и копнежи жена. Можете да станете свидетели на унищожителния й език само, ако преди това сте я предизвикали

Преди време мъжът ми ми викаше "Пираня", но то беше, защото го хапех в буквалния смисъл на думата. Mr. Green

# 142
тТоку що се връщам от темата на Овенките. Има само едно мнение за Риби, не знам защо обаче пък там са го постнали, а не тука. Както и да е. Накратко - не ни харсва една дама, отвратителни сме и смееее....уф какво беше...а да. Интригантки, злобни и клюкарки, наред с Девите и част от Везните. Това запомних.  #Crazy

# 143
тТоку що се връщам от темата на Овенките. Има само едно мнение за Риби, не знам защо обаче пък там са го постнали, а не тука. Както и да е. Накратко - не ни харсва една дама, отвратителни сме и смееее....уф какво беше...а да. Интригантки, злобни и клюкарки, наред с Девите и част от Везните. Това запомних.  #Crazy
hahaha hahaha hahaha Точно интригантка.  hahaha Малко се е объркала дамата, мисля аз.
Ще те чета довечера, на по спокойно, но сега да кажа за цитатите, дето ги е извадила Жози. Точ  в точ. Направо в десятката. ooooh!

# 144
Оу, нидей споменава Везни, че като се каже Везни веднага се сещам за бившата ми шефка, която беше и все още е баси якото парче. С тия големи кафеви очи и усмивката, която предизвикваше късо съединение по компютрите в офиса е просто юник от'секъде - нема друго такова маце.   Embarassed  И като характер, и като външен вид е просто PERFECT! Преди да разформироват офиса с нея се разбирахме само с поглед и пак само с поглед я поканих на среща.  Grinning

# 145
От Овенската тема, реакция на преждепишещата, дето ненавиждала Риби:

От Villi 2703 - На мен ми дойде доста крайно това мнение за рибите. Не смятам, че са дребни душици и т.н. Иначе моя приятел е риби съжителстваме с него 5 год без проблем, естествено има дребни спорове и дразги, но това е нормално при всички. Иначе за мен като цяло жените риби са романтични натури, доста често имат арт наклонности, например писане на стихове, рисуване, свирене на някакъв инструмент и т.н.  Доста се реят из облаците и се отнасят в техния си свят, ако мога така да се изразя. Много са чувствителни също и силно обичат. Тези неща, които ги пиша се отнася и за жените, имам две много добри приятелки риби. Едната е доста опърничава на моменти, но аз също съм. Обича да постига своето си и понякога не се усеща , че малко нахалства, но е простено   Другата не е такава, смятам, че това последното си е от самия човек.

П.П. Не мога да намеря темата за рибите. Давам съгласие да бъда цитирана   bouquet

# 146
За жените Везни хич няма да споря. Красиви са - факт. Освен това са умни - факт. Женствени и нежни, без да са лигави и мазни - факт.  bowuu

# 147
Ето ме записвам се тук.
Харесвам и обичам риби и много добре се разбирам с такива  Hug

# 148
За жените Везни хич няма да споря. Красиви са - факт. Освен това са умни - факт. Женствени и нежни, без да са лигави и мазни - факт.  bowuu
И понякога не знаят какво искат- пак факт  Mr. Green

# 149
Абсолютно!  Joy Ама те и мъжете са такива, даже там драмата е по-голяма - факт.

Общи условия

Активация на акаунт