Отговори
# 285
Добро утро!

В крайна сметка вчера излезнахме да се разходим до Била, та ми просветна малко  Laughing Купих си кремчета - един с фактор 40 и един нормален за вечерно ползване. И двата са на Авен. Със Сашо нямам възможност много да се кукумундря - непрекъснато тъпа, мрънка и пита това ли ще е  Stop Дано ми понесе това кремче, че още едно Лято , прекарано в борба със слънцето няма да понеса  Crossing Arms Ако не друго , поне петна и хемангиоми да не ми избиват  Praynig Още доста неща трябва да си взема, че тази година нещо не си изчислих правилно количеството на козметиката и свърши преди доходоносния период  Mr. Green Ама се сдържах, че на Сашо щеше да му прилошее определено  Laughing Взех, че си забутах някъде и ножичката на Солинген и сега ми е голяма мъка как ще дам 30лв за нова такава  ooooh! Имам лошия навик да си самоподстригвам нацъфтелите краища на косата, а с друга ножичка не ми се рискува  Whistling
И аз качих малко снимчици на Лилинка, да видите как и се отразява карането на количката в Била  Laughing : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361476&pid=11465349

Видях се с един стар приятел, отиваше на фитнес  Tired Много ми е мъчно, че не мога да спортувам, а тъкмо бях навила мъжо за мини-фитнес на тавана  Laughing Та той ми сподели, че вече имаме закрит басейн в парка  Party Все още не е готов напълно, ама то и аз чак на Есен ще имам възможност да го пробвам, ако преодолея срама си, де  Blush Ей, цивилизова се малко по малко градът ни  Laughing

Софинце, не съм спряла да стискам палци, миличка  Hug Дано вече си мине от реда този дерт, та да не го мислиш повече  Praynig Всичко ще бъде наред, душицо  Heart Eyes

Дианче, как е днес Любачето  Confused Дано не го боли много миличкото  Praynig А Павчето оправи ли се вече? А дано!!! Много силни прегръдки и за теб, мила  Hug Hug Hug

Сладурче, да се оправяш и ти, злато  Hug Само това ти липсва  Confused

Сонита, дай да те гушна, хубавице  Hug Няма да се разболяваш и ти сега  Naughty Хубаво да нацелуваш дечицата  Heart Eyes
Не се очертава ненадеен път към София  Whistling Подхвърлям на Сашо, ама той си ми е тежичък, а и финансите са страшно ограничени в този период от годината  Whistling Може и да се тотътрим през Юни да си търсим квартира, ама нада ли  Laughing Абе, ей го де го Юли месец  Hug
А Мергината я мисля абсолютно всеки ден  Heart Eyes Сега поне съм спокойна, че има хубави новини и около тях  Grinning Ха дано се появи да сподели  Hug

Цецинко, какви неща разказваш за този блок, направо страшно ми звучи  Shocked Ама аз живея в малко по-различен свят и думата наркоман ме плаши много  Confused Дано се реши и този проблем  Praynig Така ли се разбрахте с онези ... да не стане така, че да платиш борчовете, пък после да си остане така  Twisted Evil Абе, здравичка да си, пък май**** им на парите  Stop Дано не се наложи пак да те боцкат  Praynig
На мен ми хареса частта на племенника ти, ама сега съм още по-любопитна за тази на сестра ти  Whistling Аз обожавам червения цвят  , както и Сашо  Heart Eyes Живот и здраве и малко повече парички  Mr. Green на Есен се надяваме да се сдобием с толкова дълго очакваната и мечтана кухня от червен лак  Flutter

Арабелче, много ти е хубава пясъколюбителката  Heart Eyes Видях го аз импровизирания пясъчник  Laughing
Измих си прозорците, ама направо ми измръзнаха партенките  hahaha Оставих само две неотваряеми крила на Сашо, че ме е страх да не се разпльокам долу  и да направя снимка в цимента hahaha Ама като гледам май неизмити ще си останат  Twisted Evil
Бе, знам аз , че хубавото време предстои, ама аз няма да имам време да му се радвам  Crossing Arms Все така става - един ден ще имаме свободен и той няма да става за разходки  Crossing Arms Днес уж имам обещано от Сашо, ама като гледам пак няма да ни огрее слънцето  Laughing Кофти време пак се е заформило тук  Crossing Arms
Ай, няма да мрънкам повече, че съвсем изместих Деската  Joy

Деска, как върви борбата с гадините  Twisted Evil И на мен ми предстои такава, ама с по-малки и хапещи при това  Close Вчера тъкмо мушках панталона и гледам едно голямо нещо на крачола  Rolling Eyes Позагледах се, стори ми се на бълха, ама много голямо, бе  Shocked Помислих, че е мушичка и а да я хвана, хоп скочи  Close Close Close  Настъпах я с крак и добре, че имах Фамозо под ръка, напръсках я и умря гадината, ама хубаво ме е изяла нощес някоя друга  ooooh! Аман значи, писна ми  Crossing Arms Утре като няма никой вкъщи ще напръскам хубаво с Райд, че то така чешейки се не се живее  Stop
Лека и спорна работа ти желая  Heart Eyes

Скреч, браво на Митето! Лили пък продължава да си харесва по-сложни думи  Crazy От два дни си е харесала "коала"  Crazy Всичко може да каже, маймунката, ама когато си иска  Crossing Arms Онзи ден, два пъти ми каза съвсем ясно "Вземи мА!'  Blush Еми, селянчета сме си ние, не казваме мЕ, а мА  Blush
Радвам се, че мигането на Митето не е обезпокоително  Hug

Креми, с нетърпение чаках да споделиш какво е казал доктора след прегледа в Петък  Hug Радвам се на 2-сантиметровото човече  Heart Eyes Мисли по-малко за глупости и бързо и лесно ще ти мине бременността  Heart Eyes

Ели, ти къде се изгуби? Какви ги вършите с Марианка, а  Mr. Green Има ли мъже на уроците по Английски  Mr. Green

Гале, мама ли си замина, душка  Hug Хайде, драскай по-честичко сега  Hug И рубрика може пак да ни пуснеш  Hug

Таш, засадихте ли дръвчетата  Heart Eyes Брезичка ли беше или върбичка  Rolling Eyes Сашо каза, че когато и да го бучнете, ще се хване, щото били като доматите - само вода да има  Mr. Green Ама борчетата са капризни. Преживяват някакъв стрес и ако му опадат игличките, не бързайте да го измъкате, пак има шанс да напука    Peace

Канелка, хайде давай подробен разказ за жилището  Hug И снимки от Милано чакам  Heart Eyes

Толкова време имах. Хубав ден!

П.п: А, Катюшче, изпреварила си ме  Hug

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 08:36 от Роси_

# 286
Привет!    bouquet
Благодаря Ви, че ви има  Hug
Слънчев и щастлив ден от мен!

# 287
  • Хасково
Привет на всички   bouquet

Толкова се радвам на хубавото време Laughing, по цял ден на вън, Стела не мрънка, радва се...А за пясъчиците - моята мома е по-особена Crazy Трябва да клеча до нея, иначе не става. Ровим си двете в пясъка, но на Стела бързо й омръзва всяко занимание. Само след 5 минути ми подава кофата и лопатката с думите "Мамо гай" - Мама да играе Crossing Arms Crazy Mr. Green

ДианчеHug Как е Любчо? Rolling Eyes Надявам се наистина да не е толкова сериозно както наистина звучи. Прегръщам те. Целувки за малките ти слънца Heart Eyes

Канелка, а честит ви нов дом! Да го изпълните с любов, хармония, щастие и много радостен детски смях! Да си "живучкате" дълги години в разбирателство!

Много сладки дечица видях в албумчето и не само  Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Днес по-късно и аз ще кача снимки да ни видите. Макар, че сега Стела не е много за гледане Sad Пак се появиха едни ечемици....... Вчера бяхме на очен. Очарована съм от доктора и като професионалист и като мъж Flutter Пуснахме очен и носен (отново) секрет в друга лаборатория. Също и изследване за алергия (не помня точното название newsm78). Според доктора, инфекцията е тръгнала от нослето и по слъзния канал е стигнала до оченцата Sad. Но вярвам, че ще намерим правилното лечение, и ще се оправи милата ми душичка Heart Eyes

Ами Стела се събуди, това успях да напиша. Желая ви лек и слънчев ден. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 288
Добро утро!
Толкова много сте писали,супер Grinning
Цеце,кажи,пиши ми направо на мен ЛС,ако знаеш как ми възбуди любопитството Blush,хубаво нещо ли "виждаш" Crazy
Роси честито ти кремче! Но къде в БИЛЛА има Авен? Thinking Ох,и аз искам червена кухня,дано ме огрее някой ден Crazy Лилито много кротка в количката,Ивчето стои точно 30 сек и после почва да обикаля по рафтовете. Crazy
 Весезащо пак ечемици,ама на какаво се дължи това бе? Милата Стели,абе заведете я някъде другаде да се разбере от какво са тия ечемици??
 Дианчекак е Любчо,пиши какво става при вас?
Катюш и вие не се спирате,обаче Laughing Много ти е хубава Нинката.
Таш как е Сашко,днеска плачка ли за яслата?

Еее не-това го пиша от близо час,ама все изниква работа Crossing Arms
Дес забравих да ти кажа,че и ти имаш две кукли,вс епо-хубави стават,не се ядосвай за глупости,радвай им се,сладурани малки Heart Eyes

# 289
  • София
ПОКАНА ЗА ПРОТЕСТ

Към всички майки, татковци, каки, батковци, лели, чичовци, баби, дядовци, съседи и съседки с будна гражданска съвест.

Призоваваме ви да ни подкрепите в протеста за липсата на достатъчно места за децата, живеещи в София в детски ясли и детски градини и пълната незаинтересованост към проблема от страна на Столична Община.

Нека го направим за нашите деца! Участвайте!

Протестът се организира на 16.04.2009 (четвъртък) от 10.30 ч. пред Столична Община (ул. "Московска" 33)

Инициативен комитет от родители

# 290
  • София
Добро утро,

След сутришната ми обиколка на почти целия квартал, най-накрая седнах да си допия кафето вкъщи. Днес вече и двамата са на градина и ще се опитам да пооправя къщата.

Ванилия, честито!
Цеце, как наркомани  Shocked, няма ли мъже да ги изгонят от там, нали е общо помещение - заключете го, заковете го, катинар сложете. Кой е домоуправител сега? А за събирането на пари от живущите - не ме питай - аз съм домоуправител на нашия вход, правихме до скоро ремонт, платихме към 2000 лв от нас и все още 2 апартамента си правят оглушки и не са си внесли сумата. Ама като трябва да се оплачат от нещо веднага ми звънят на пожар, аз с бебе на ръце, а единия ми вика да съм ходела в Общината, че му миришели някви котки  #2gunfire #2gunfire #2gunfire точно той сега не е дал пари...но спрях да се ядосвам.
И за двора - ми само 2-3 души го оправят, влагат се пари - райграс, играчки, пясъчник, беседка...ама като го оправихме и всички искат да слизат сега - то хубаво, ама да попитам няма ли нужа от още нещо да се включим - Нееееееееее, така им отърва.

Дианче
, как сте?

katiousha, честит пясъчник на Нинката. И Стефан там прекарва най-много време - дори си го похапва Wink

skrech, честито Няма  Mr. Green

Роси, честити кремчета  Simple Smile Лили много сладка в количката  Simple Smile

Ние май най-накрая измислихме датите за морето /първото/ - от 5 до 12 юли на Черноморец. Тия дни ще резервирам, но още доуточняваме бройката.

Отивам да просна едно пране и после пак ще ви нагледам   bouquet

# 291
  • София
Ние сме ОК, Любака- също. Изключвам, че пие АБ отново и съм притеснена за реакция и как му се отразява на организма
Много ви благодаря за думите  Hug

Сега ми е много на педал, защото съм с двамата болници (Павката също е с възпалени уши) и само обгрижвам двамата юнака с тонове капки са уши, нос, уста и къде ли не  Crazy Малко трудно смогвам с домакинстването и през няколкото свободни минутии гледам да съм в час с протеста.

Наистина ви призовавам да дойдете! Популяризирайте начинанието където и както се сетите! Нека им покажем какво искаме и от какво имаме нужда!
Искаме не временно решение на проблема, а цялостна стратегия и политика за грижите за нашите деца. София се превръща в една малка България. Населението на държавата идва насам. Младите хора, които работят тук, плащат данъци и трябва да има подходяща инфраструктура, заложена в градоустройствените планове, които се гласуват. За да работят пълнощенно и да внасят големи данъци, родителите трябва да са спокойни за децата си и да имат условия за това! Ако на една майка децата посещават ДГ тя ще може да започне работа на пълен работен ден, на сериозна работа с голяма заплата! В момента хиляди квалифицирани млади жени нямат възможност да започнат работа, за която са учили с години и са вложили средства, просто защото няма кой да гледа децата им. Бабите също няма да напускат работа за да се грижат за внуците си и ще плащат данъци на държавата. Всички, включително и нямащите деца имат интерес да има достатъчно детски градини за децата на държавата ни!

# 292
добро утро момичета...
аз се вкл.с молба,ако има някой да може да тълкува сънища да ми пише на ЛС
целувам ви всички! усмихвайте се повече! И аз се старая...Сега ще излизаме с Най самички някъде,че още не сме мн.добра компания.
Целувки от нас!

# 293
  • София
Здравейте, мили мои  Hug

Дианка, целувки за вас  Heart Eyes.Наистина, обясни как разбираш за проблемите с ушето, това е от нещата, от които ужасно се страхувам  Rolling Eyes
Любачето боли ли го, за ушите ли пие АБ?

Весе, хайде да се оправяте със сладката Стели  Hug.Значи готин лекар ти се падна  Wink

Жу, не се ядосвай със съседите, ти не разказваше ли преди, че много добре си живеете и се събирате долу?А дворчето ви е супер  Peace.На теб мина ли ти шарката?

Роси, представям си Ванилия като господарка в някакъв дом, в който има прислуга и градинар, затова го написах  Laughing/а и като малка закачка за господарката и градинаря   Wink/
Лили е страшна сладуранка, ей ама са сладки тия момиченца, беее  Heart Eyes
На теб честито кремче, дано ти понесе добре Peace
И аз не обичам да ходя със Слави по магазините, но най-често е така  Laughing./хем е търпелив човека, ама си ми е притеснено  Rolling Eyes/

Арабелка, много сладка госпожичка си имаш  Heart Eyes и колко се е променила  Hug

Ох, пак ми е мъчно за Сашето ми, много плака сутринта /хем не го заведох аз  Rolling Eyes/, а вчера пак е преграхнал и му бяха подпухнали очетата от рев Cry Cry Cry
Хайде да свиква милото ми, че и работа не мога да върша, все си го мисля  Rolling Eyes

ПростоАз, хубава разходчица и целувки за двете с Найчи  Hug

Лек и вълнуващ ден, момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 294
  • София
Канелска честита нова къща! Да сте много, много щастливи в нея!

Дианче абсолютно си права. Решението трябва да е генерално, а не само промяна в критериите, от която все ще има недоволни, защото 4-5000 деца все ще са извън ДГ. Не съм убедена, че ще успея да дойда, защото сутрин готвя и ми е доста натоварено, но ще се опитам.

Роси
Забравих да ти пиша за крема. И аз ползвам Биодерма, а кожата ми е много чувствителна и Виши и подобни могат да ми докарат само обрив. Авен не съм ползвала, но знам, че също е хубава козметика. Най- важно е как е пътувал и как е съхраняван крема, защото и да е най- хубавия ако е развален ще ти докара проблеми.

Оставям ви, че трябва да довърша започнатото в кухнята и да изведа младежа.

# 295
Цитат
Днес след обяд пак ще съм в Южен парк, а може и в Борисовата градина. Naughty
Скреч - Е аз от къде да знам къде си решила да ходиш???? Нямам способностите на Цецето  Whistling

Ужасно съм нервна, просто искам да удуша някой, Ники предусеща и се държи ужасно, не му се спи....затворих го отатък и аз седнах на РС #Cussing out Sick newsm78
ооох, не ми се пише нищо.
до скоро

# 296
Оф. Запис  Rolling Eyes  От сутринта готвя, сега излизаме за кухнята. До после, че младежът ще разруши къщата из основи, ако не го погледна.

# 297
Добро утро!

Много близко съм до Борисовата градина, но вечер като се върна от работа ми е толкова уморено, че не ми се тръгва на там, по-лесно ми е да сляза пред блока в градинките и да тичам след Лильона, щото тя само това прави - търчи #Crazy. А, да не ви казвам,че на тези години и по пързалките се пускам. Laughing
Но това не значи, че няма да ходим в Борисовата де, само,че след 18.30 часа. Simple Smile
Канела, честит ви дом!    bouquet
Цеце, не е добра много идеята да плащаш и после да събираш. Ако може обратното да се получи - ще е по успешна мисия. Считай, че иначе ще си малка банчица, отпуснала невъзвращаемо кредитче за съседчета с малки душички. Абе напатила съм се със "съседи" Grinning
Гале, метни му една чаша вино, какво му се чудиш Laughing Французите го сърбат Laughing непрекъснато newsm78
Чао за сега!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 10:55 от TOTONTO

# 298
  • София
Изпратих двете мацки на разходка и сядам да поработя малко на спокойствие, ама да драсна два-три реда първо  Whistling

Катюш, и мен не ме пуска системата, не е проблемът в теб. Казват, че ще го оправят скоро, най-малкото ще пуснат опция "забравена парола", за да можем да си я сменим и да влезем безпроблемно. Но то дали ще е днес или след един месец, няма никакво значение Peace Като гледам пак какви страсти са се завихрили в темата за детските градини...Голям зор, ако не се регистрират още първия ден, като че ли ще си изпуснат предимството. Вярно, че на всички са им опънати нервите, но понякога сами си го правим.

Жу, такова животно "домоуправител" тука нема  Shocked От една година не са събирани пари за общите сметки. Съответно нямат и чистачка. Трябва да си направят общо събрание, да си изберат ръководство и правилник, но те повечето са някакви абсолютно неконтактни дебили. Но, от 1-ви май влиза в сила новият Закон за управление на етажната собственост и ако не си направят събрание в определен срок и не се вкарат нещата в ред, кметът на района може да ги задължи да го направят, иначе - глоба. Освен това е улеснена процедурата за издаване на изпълнителен лист срещу тези, които не си плащат. Чудя се дали да не искам едно пълномощно от хазяина да го представлявам и да се опитам да им вкарам поне малко ред, защото сега имам право само на съвещателен глас. Поне са ми ясни процедурите, но ще е пак тичане и разправии за хора, които не заслужават. Вдругиден ще има събрание и дано да се навият от горните етажи да се направи чип-система за асансьора, и който си плаща - само той да го ползва. ТОТОНТО, като не ми ги съберат, ще се смята, че авансово съм си платила таксите за много месеци напред. Аз съм се разбрала с момичето, което сега поема касата. Но, разбира се, от такива хора всичко може да се очаква.

Дианка, говорих с нашата ресорна репортерка и ще направи материал за протеста , който да се излъчи няколко дни по-рано, може и още тази седмица Peace  Предполагам, че нямаш нищо против да се уговорите и да те запишат с камера, теб и дечицата. А ако дойдат и други майки - още по-добре. Изгубила съм ти телефона, така че моля те пусни ми го на ЛС, за да го дам на колежката и тя ще ти звънне да се разберете  Hug И в деня на протеста също ще снимат  Peace Ние вече сме със софийски ефир, така че разчитам, че доста хора ще го видят.

Оставям ви, че пак се отнесох, а работата чака.

Хубав ден! Hug

# 299
Цеце мен да не ме забравиш,чакам си ЛС-то Hug Mr. Green А и ти си знаеш в новия блок кой ще е домоуправителят,щом досега не са се събирали Shocked Как ще намираш време и за тов ане знам.
Дианче аз ще ви стискам палци на протеста да дойдат много родители,виж Цецето как го е уредила,да кажете кога да гледам,ей Grinning
Гале ти пък сега какви са тия настроения?
Юлче забравих да ти кажа,че ми се виждаш доста отслабнала на снимките,дюканка ли си? Много са ти хубави момчетата Hug

Общи условия

Активация на акаунт