Отговори
# 270
ВАНИЛИЯ - суперр, честито и на вас.
 newsm74 newsm74 newsm74 newsm24 coolcool

# 271
  • София
Канела, честитооооооооо! smile3501 Много се радвам за вас! Още повече се радвам, ако съм ви била на късмет! Не ме питай откъде и как, обаче бях сигурна, че ще стане на 6-ти или 7-ми, но не писах, че щяхте да ме помислите за луда, а и да не дърпам дявола за опашката  Laughing Дай сега по-подробни параметри за жилището, че тука сме все големи люпобитковци  Joy Вие ли ще си го обзавеждате?

Ох, разправях се тука с комшийте, тия хора са с психични отклонения. Не ща да ви занимавам повече, но сигурно утре ще плащам на целия вход бакиите и това е, пък после ще чакам да ми ги възстановят. На всичкото отгоре между първия и втория етаж са си заформили наркоманско сборище и в багажната стая се е самонастанил един наркоман  Shocked И никой нищо не казва, защото се събират да се друсат с един от входа, който бил син на бившия домоуправител и да не би нещо....  ooooh!  Боже, боже, ако съм знаела с какви хора ще си имам работа, изобщо нямаше да дойда тука, ама айде де, отде да знам! Ако не бях вкарала толкова пари в ремонта, хич нямаше да му мисля много.

Приятна вечер!

# 272
Ехааа, Канелка, браво, бравоооо!!! Много се радвам за вас  Hug Все така хубаво да си живеете и в новото жилище  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Чакам подробности  Heart Eyes

# 273
  • София
Аз като отворих одеве страницата, и Галето най-отгоре написала "ВАНИЛИЯ - суперр, честито и на вас", и викам, айдееее, изпуснахме я и Канела, видяла е и тя двете чертички  Joy

# 274
Аз като отворих одеве страницата, и Галето най-отгоре написала "ВАНИЛИЯ - суперр, честито и на вас", и викам, айдееее, изпуснахме я и Канела, видяла е и тя двете чертички  Joy

Joy Joy Joy Ами, ха дано пък да им е на късмет новото жилище  Mr. Green

# 275
  • София

Аз пък си го помислих преди няколко дни, когато предполагахме кой е бременен и Дита писа "ааа, то беше лесно"  Joy Joy Joy
Ванилияяяяя, честито, миличка, страхотно, много да сте щастливи там и много да се обичате!  newsm47
Е това е, аз пък си знаех, че ще имаш градинар

# 276
Е това е, аз пък си знаех, че ще имаш градинар

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Това ми прозвуча меко казано странно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 277
Привет на всички!
 Пак голяма веселба настанала в темичката  Laughing, на чужд гръб  Mr. Green Но и аз, още докато отворих форума и реагирах като Цецето  Joy  Blush
Ванилия, честит нов дом! Много любов и щастие в него и бързо да се нанасяте!
Я кажи сега, на колко от критериите ти отговоря  Laughing
И понеже разбрахме, че Цецето е пророк, може би и мисълта й за   EFP е на път да се сбъдне  Grinning
Моите впечатления от Италия са същите, но тъй като съм ходила само в Южна Италия, а там, по принцип, е по-забравено от Бога място, си мислех, че на Север и в големите туристически райони е по-различно. Бояна се опитва да ме опровергае  Laughing То не че олющените фасади, тесните улички и прането над тях не пресъздават точно типична италианска атмосфера, но на мен не ми допадна нещо. Храната също не ме очарова, но може пък и да не съм улучила. То знаеш ли какво си поръчваш, като не знаят и дума английски  Crazy  Затваряш очи, удряш един пръст в менюто и каквото се падне  Laughing   Само сладоледите, ах сладоледите...  Crazy Ти не яде ли сладолед?  Laughing
Ей, точно сега слушам за земетресението в Италия  Confused Голям кошмар  Sad
Цеце, драмата с асансьора я преглътнах, ама това за наркоманското убежище  #Crazy Ужас, какви хора са това  ooooh!
Както и да е, дано ти бързо се оправиш и да не стигаш пак до инжекции! И да не изникват други междусъседски проблеми, занапред!
Таш, много хубаво сте решили за борчето и брезичката. Не знам кога се садят, но успех в начинанието!
То и аз да се оплача, макар и не точно от съседи. Живеем в централен район и нашия паркинг се ползва от кого ли не. Миналата година, една комшийка реши да оформи малка градинка - прекопа, сади разни тревички и цветя и бучнаха със сина си и три борчета. Още на другия ден ги изкорениха, изродите, за да си пракират и там колите  Close
Роси, не тъжи! Хубавото време тепърва ще идва  Grinning Изчисти ли прозорците  Joy, липсата на слънце е идеалното време за тази дейност.
юлче, наистина много увлекателно и с много чувство за хумор разказваш. Убедих се обаче, че пещерите не са места, които ме привличат. Ако бях на твое място, бих стояла с Дани навън, а щях да пусна Младен да обикаля с Иво  Laughing  Mr. Green
Виж, Белоградчик и Видин, ги набелязвам за желани дестинации. Но много далеч, бе. С нашия малък киселоч, е мисия невъзможна, засега.
Връщам се назад в темата и започвам да разглеждам снимки, че като гледам май всички сте пуснали по нещо  Laughing /Преди да почнем да сменяме вертикалните тръби  Mr. Green, че да не се разсея след това  Laughing/
Дес, не му обръщай внимание на свекъра ти. Не го заслужава!
Само в априлското албумче надникнах и виждам големи сладури  Heart Eyes
Ето я и нашата пясъколюбителка - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361476&pid=11464547
Само това прави нашето дете, дай му цял ден да се рови в пясъчниците. Днес имаше пясък чак в памперса  Shocked, как е влязъл през бодито, не знам  ooooh!  Вече си има и импровизиран домашен пясъчник. В двора на баба и дядо, де. Да не си помислите, че съм напълнила някой леген с пясък, в хола или на терасата  Crazy
Лека вечер на всички!

# 278
Я, да се разпиша, че докато не ме е отпуснала музата...., защото после кой знае кога ще ме излови отново.

Канелка, Честито ви бъдеще ново жилище! С много любов, щастие, деца и хармония/та дори и фън-шуй/да го изпълните и още много такива да си купите!

Роска, лека и спорна да ти е работата, мила! И повече почивчица и време за теб ти желая!Успех с намирането и на подходящо кремче. Целувки за децата! Вие няма ли скоро да дойдете до София  - ей така, инцидентно... Hug Heart Eyes Hug

Лилчо, чуваме се с Мерги. И при тях има хубави новини, но ще оставя на нея, когато тя прецени и има възможност, време и желание да сподели.С Габи са добре и се надявам скоро да има повод и да пише във форума. Васето как се справят с баба си? А ти как си, освен, че ти се спинка?

Гале, а пък на теб така ти завиждам за тези разходки в Борисовата, че чак и на мен като Кремито ми идва да избягам от работа и да дойда да ви видя. И вие ми липсвате и най-вече срещите с вас, защото иначе ви чета всеки ден. Рядко успявам да пиша, а и като изпуснеш нишката, след това е трудно. На моменти усещам, че няма какво да споделя с вас, може би се чувствам така, защото не съм и вкъщи и малкото време, което прекарвам с децата, не мога да го изживея пълноценно.Все си мисля, че Наско прави всичко възможно да ми покаже събота и неделя, всички номера, които е усвоил през седмицата.Та, така....извинете, това беше леко лирическо отклонение! Wink

Цеце, пожелавам ти успешен край на одисеята с асансьора! Дано все пак са останали и хора, на които им "дреме" за другите. В стария ми блок, съседите ни бяха горе-долу такива, каквито описваши твоите, та съм се нагледала на доста циркове.  Sick

Тали, как е Сашко? Плаче ли детенцето, глези ли се на мама, кротушанчето?

Май се разболявам...сега тракам по клавиатурата и ми се разтича носа. Ще видим тая работа newsm78.

Лека и спокойна нощ ви пожелавам!
Целувки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 279
Дианче, твоя постинг някакси съм го пропуснала  Shocked, сега го видях.
Милото детенце! Много страшно звучи всичко. Нали му слагаха някакви макарички, нямаше ли полза от тях  Sad А как се разбира, че са спукани тъпанчетата и защо не бива да се слагат капки, в този случай? Желая му бързо оздравяване!
А Павката как е, мина ли кашлицата?

# 280
  • София
Днес Митко ясно и с истинско "Я" каза "НЯМА"! Коце му разправяше нещо да не пипал телевизора, а той извика силно:"Няма!" Много му се изкефих  Crazy. Брат ми и снаха ми ни бяха на гости и още повече се изкефих, че и други хора са го чули  Flutter

И днес никой не дойде да ми прави компания, а бях в Борисовата  Sad . Обаче Митко си изкара страхотно. Мина през всички катерушки и се повози на връткащите се кончета. Състезаваха се по надлайване с няколко кучета, но те се отказаха преди него  bowuu Най-интересна гледка беше Коце, който се пързаляше заедно с Митко на каменната пързалка, а децата се заливаха от смях отстрани и му викаха, че ще се заклещи  Joy

Педиатърката каза, че щом Митко само мига, а не прекъсва заниманията си през това време, значи нямало нищо обезпокоително. Трябвало да се притеснявам, ако спира да играе или да яде и започне да мига.

За яслите въпрос - Коце беше регистрирал Митко преди няколко месеца. Сега слушам, че започват нови записвания, трябва ли наново да го регистрираме?

Авокадо от скоро приготвям и го правя на традиционно Гоакамоле. Слагам и варено яйце.
Жу, ама вие сте си имали цяла детска площадка в двора  Party
Диана, нищо не разбрах. Наистина ли говориш или като метафора използваш това за спуканите тъпанчета? Ако е истина звучи много опасно. Я разправи по-подробно, че не разбрах какво точно е станало.
Тали, където е промоцията, там съм и аз. Изкупувам продуктите под промоционалните табели  Blush
Шлябада, а това е друго на ръка, че с повод и без повод Митко си бие шамари по главата и се хили, сякаш прави нещо хубаво.
 Аз да си призная не съм ходила в цивилизована Пещера, обачееее хич не ме влече. В Зимевица има 2-3 известни, в които съм влизала доста пъти и са разкошни. Абе изживяването си е като в пещера: Целите ти дрехи омазани в глина, прилепи прелитат през главата ти, спускаш се по въже, което е много хлъзгаво от глината, по средата на пътя някоя локва се налага да бъде преджапана, а докато се опитваш да се покатериш н място, където няма въжета и един те бута, друг те тегли, се чупят ноктите, защото скалите са неудобни за хващане. Или падаш и настъпваш свещта, която е единствената светлина и се започва страховито блъскане в тъмното докато напипаме свещите и кибритите  newsm65 Това е ходене в пещера.
Гале, личи си колко четеш  Crossing Arms . Не видя ли, че на първи ред съм написала, че ще ходя в Борисовата  Naughty ? Ти си писала след 12 часа, пък аз излязох малко по-рано и не съм видяла големите сини букви.
Креми, моята бременност беше кошмарна. Ежедневно повръщане, денонощно гадене, ниско кръвно, ниска кръвна захар... Всички ме успокояваха, че до 3тия месец и всичко ще свърши, ама свърши чак 6-7 месец, когато ми почнаха непоносимите киселини. Добре те успокоих, а сега спинкай спокойно  Mr. Green Всъщност както децата, така и бременностите са различни, та може още утре всичко да ти мине. Това ти и пожелавам. Желая ти и много почивки и хубави моменти!
Ванилия, а вярно ли е, че в Италия събаряли остатъците от храна по масата на земята. И колкото по-мръсно е по земята, толкова по-посещавано било заведението(демек толкова е предпочитано, че нямат време да изчистят  Wink ). И съответно в добре почистените заведения имало малко клиенти  newsm78 / Честито ви осигуряване на домче и градинар!
Цеце, може и да бъркам, но мисля, че точно за този тавански апартамент бях чела в една тема да питат за съвет какви пердета е най-удачно да се сложат  Thinking Ако сестра ти не пише във форума, значи бъркам. / Червеният цвят на мен не ми се връзва с уют, но апартамента ми харесва като през моя поглед е елегантен. От друга стана на мен ми е уютно навсякъде, където не мирише лошо и е топло  Simple Smile / Ми че то и нашите комшии не са по-добри. Затворник, наркоман, заядливи старци... От другия вход постоянно се оплакват, че няма оправия с нашия, когато стане въпрос за общи ремонти.
Бояна на мен ми приличаш на Ахчиева на младини  Simple Smile
Арабела, добре че си дала линк точно на вашата снимка, защото тук няколко мацки се чудим вече кое е детето без име под снимката  Naughty

# 281
Ха добър вечер!
Ива още не е заспала Tired,нещо се върти и премята,пък уж и се спи,що така не знам newsm78 У баба и като спи и другаде зъби не я мъчат...от повече от час съм на леглото,ама цък..
Ванилия честито ви жилище! Много се радвам,че най-после си намерихте,мир,любов и хармония ви желая Hug  bouquet
Арабела много е хубава Елица Flutter Жалко,че рядко ни я даваш да я видим. Ако ми остане време ще кача клипче с Ивчето на пясъчника-още една пясъколюбителка Mr. Green
Цеце аман от тия твоите комшии да ти кажа #Cussing out,как пък от цял вход един свестен да нямаше Close Пожелавам ти здрави нерви и кръст,да устоиш психически. Благодаря за разясненията по цената на обувките..много ми се виждат тия пари за няколко месеца.ще се задоволим с нещо по-просто. Я като пророчица ми предвещай нещо хубаво Flutter(само не бебе,засега Ивче ми стига)
Аз уж щях да уча,ама нА-готвих,мотах се,Ива дойде,а и аз съм болна и ми тече носа Outta Joint Ох,ако се примиря,че ще завърша догодина ще ми се успокоят малко нервите...
Изпуснах си нещо мисълта,че Ива ме "викаше".иначе и тя "не","няма" "уа"(ура)."бао"(браво използва често.

# 282
  • София
Досега писах ред за утре и го разпращах на колегите. Ще позяпам малко синеокия доктор и ще лягам.

Сладурче, и за теб имам видения  Joy Ама няма да ти ги кажа, че ще изляза подстрекател. Може да ги пусна като ЛС на някоя друга мама и да видим после какво ще се сбъдне  Wink

Навремето, когато беше световното по футбол в САЩ, сестра ми няколко месеца по-рано се хвана на бас за една дамаджана с 25-годишна сливова ракия, че ще бием Аржентина . Написа резултата, но не ни го показа, увихме го в тиксо и след мача го отворихме - 2:1 си беше. Но човекът с ракията се отметна и пихме кайлъшка гроздова  hahaha

Скреч, не е била сестра ми, тя не пише из форумите. Той всъщност не им е тавански апартаментът, а само така изглежда  Joy Браво на Митето за думичката! Hug Василия вече като се удари някъде се пипа на удареното и вика "Боли!". Значи разбира значението на думата  Thinking Също, като пипне нещо топло, и вика "па'и". Но пък много думи, които преди употребяваше, сега не ги казва  newsm78

Таш, аз пък не го знаех това за фактор 100. Защо нямат право да го изписват? Моят Виши май е 50+ и го ползвах по време на бременността.

Сонче, сватееее, изгубихме се с тебе. Радвам се, че Мерги е добре, благодаря за инфото.  Аз си мислех, че има проблеми и затова не пише, но слава Богу, хубави са новините. Мисля си, че поне мъничко заслужаваме да ги чуем от нея, а не да се спотайва такава  Crossing Arms

Лека ви нощ!

# 283
Привет и от мен!

Ванилия, честито жилище! Да го изпълните с топлина, уют, радости и весел детски глъч!
Благодаря за споделеното от пътуването, както и на Шлябада.
Дианче, дано не е нещо сериозно и непоправимо. Ще чакам да прочета развитието на нещата. 
Креми, аз ползвах наколенки, когато Дари пълзеше и бях много доволна от тях. Сега не ги ползвам, защото не й се случва често да пада.
Дита, къщичките Райд са супер ефикасно и изпитано средство. Слагаш 2-3 на по-недостъпни за Мона места и забравяш за хлебарките.
Обличането на децата през пролетта и есента за мен си е истинско предизвикателство. Много ми е трудно да улуча как точно да я облека, че те дните не си приличат един с друг. Вчера беше по-топло, а днес тук духаше ужасен вятър, морето бе станало тъмносиньо и развълнувано. Много се чудех дали да напуснем топлото си местенце, ама Дари почна да пощурява и реших да излезем. Умрях от студ, обаче в близко до нас паркче се бяха събрали 15-ина деца и бяха подготвили програма, имаше мим и модно ревю. Много мило ми стана сред дечицата, а и Дари се забавляваше чудесно.   
Вече се замислям дали да не се прибираме, че температурите тук все са с по 5 градуса по-ниски от останалата част на страната, а и вятърът прави картинката още по-студена.
Днес Дари се сдоби с количка за куклите, обаче засега предпочита да си вози пантофите в нея.

Лека вечер!

# 284
  • София
 Hug Страхотни сте, точно като едно време.....ставам и с кафето ви чета  Heart Eyes. А добро утро сега.
Нинка николинка се сдоби с пясъчник по повод пясъците. Събота и неделя едва я извадих  Heart Eyes, такава игра падна и не иска да си тръгва, да не говорим, че пред нас ри асфалта с греблото и лопатката. Та вчера минах през Хит да напазарувам и хвърлихе едно око в Хипото - ми то едни такива хубави мидички с капачета - страхотни. Набързо спретнах една. Сега тати днес ще купи пясък и ще го метнем на верандата на баба ( тя е огромна и слънчева ), та да си играят с кака й. Да му мислят после баба й и леля й как ще вадят пясъка от дупето  Laughing  - мен ме няма  Mr. Green .

Ванилия, честито с новия дом. Страхотни мигове ви пожелавам в него  Peace.
Шлябада, как сме се разминали само  newsm78 , ние във Белоградчих бяхме в неделя и то следобяд, преди това скиторихме из Видин. Вие май точно тогава сте били по пещерите нали ?
Таш, теб ли мернах назад с брезичката и борчето ? Иглолистните се засаждат само зимата - декември - ф-ри. Брезичката и останалите може и сега. Има една хитрост измислена - има едни топчета които се слагат в дупките - те набъбват и задържат влагата. Подходящи са ако няма кой да ги полива или пък е сух района. По този начин и много бързо се прихващат. ( по принцип стават и за цветя, зеленчуци и дръвчета и лозя ) Ако ти е интерестно да ти пиша на ЛС.

По повод яслите - снощи се опитах да влезна - но нали съм ..... забравила съм си пароли, никове и други. Не видях опция забравена парола, та сега ще трябва даим пиша имейл  Thinking.
Стравам да се правя красива, че ще закъснея - после пак  Hug

Общи условия

Активация на акаунт