Много се радвам за вас! Още повече се радвам, ако съм ви била на късмет! Не ме питай откъде и как, обаче бях сигурна, че ще стане на 6-ти или 7-ми, но не писах, че щяхте да ме помислите за луда, а и да не дърпам дявола за опашката
Вие ли ще си го обзавеждате?
Боже, боже, ако съм знаела с какви хора ще си имам работа, изобщо нямаше да дойда тука, ама айде де, отде да знам! Ако не бях вкарала толкова пари в ремонта, хич нямаше да му мисля много.
Ами, ха дано пък да им е на късмет новото жилище

е на път да се сбъдне 
Затваряш очи, удряш един пръст в менюто и каквото се падне
Ти не яде ли сладолед? 
Ужас, какви хора са това
Изчисти ли прозорците
, липсата на слънце е идеалното време за тази дейност. 
Вече си има и импровизиран домашен пясъчник. В двора на баба и дядо, де. Да не си помислите, че съм напълнила някой леген с пясък, в хола или на терасата 

.
А как се разбира, че са спукани тъпанчетата и защо не бива да се слагат капки, в този случай? Желая му бързо оздравяване!
. Брат ми и снаха ми ни бяха на гости и още повече се изкефих, че и други хора са го чули 
. Обаче Митко си изкара страхотно. Мина през всички катерушки и се повози на връткащите се кончета. Състезаваха се по надлайване с няколко кучета, но те се отказаха преди него
Най-интересна гледка беше Коце, който се пързаляше заедно с Митко на каменната пързалка, а децата се заливаха от смях отстрани и му викаха, че ще се заклещи 

Това е ходене в пещера.
. Не видя ли, че на първи ред съм написала, че ще ходя в Борисовата
? Ти си писала след 12 часа, пък аз излязох малко по-рано и не съм видяла големите сини букви.
). И съответно в добре почистените заведения имало малко клиенти
/ Честито ви осигуряване на домче и градинар!
Ако сестра ти не пише във форума, значи бъркам. / Червеният цвят на мен не ми се връзва с уют, но апартамента ми харесва като през моя поглед е елегантен. От друга стана на мен ми е уютно навсякъде, където не мирише лошо и е топло
/ Ми че то и нашите комшии не са по-добри. Затворник, наркоман, заядливи старци... От другия вход постоянно се оплакват, че няма оправия с нашия, когато стане въпрос за общи ремонти.

,нещо се върти и премята,пък уж и се спи,що така не знам
У баба и като спи и другаде зъби не я мъчат...от повече от час съм на леглото,ама цък..

Жалко,че рядко ни я даваш да я видим. Ако ми остане време ще кача клипче с Ивчето на пясъчника-още една пясъколюбителка
,как пък от цял вход един свестен да нямаше
Пожелавам ти здрави нерви и кръст,да устоиш психически. Благодаря за разясненията по цената на обувките..много ми се виждат тия пари за няколко месеца.ще се задоволим с нещо по-просто. Я като пророчица ми предвещай нещо хубаво
(само не бебе,засега Ивче ми стига)
Ох,ако се примиря,че ще завърша догодина ще ми се успокоят малко нервите...
Ама няма да ти ги кажа, че ще изляза подстрекател. Може да ги пусна като ЛС на някоя друга мама и да видим после какво ще се сбъдне

Браво на Митето за думичката!
Василия вече като се удари някъде се пипа на удареното и вика "Боли!". Значи разбира значението на думата
Също, като пипне нещо топло, и вика "па'и". Но пък много думи, които преди употребяваше, сега не ги казва

Страхотни сте, точно като едно време.....ставам и с кафето ви чета
. А добро утро сега.
, такава игра падна и не иска да си тръгва, да не говорим, че пред нас ри асфалта с греблото и лопатката. Та вчера минах през Хит да напазарувам и хвърлихе едно око в Хипото - ми то едни такива хубави мидички с капачета - страхотни. Набързо спретнах една. Сега тати днес ще купи пясък и ще го метнем на верандата на баба ( тя е огромна и слънчева ), та да си играят с кака й. Да му мислят после баба й и леля й как ще вадят пясъка от дупето
.
, ние във Белоградчих бяхме в неделя и то следобяд, преди това скиторихме из Видин. Вие май точно тогава сте били по пещерите нали ?
. 
Препоръчани теми