Отговори
# 300
  • София
  А и ти си знаеш в новия блок кой ще е домоуправителят,щом досега не са се събирали Shocked 

Аааа, Сладур, нямам никакво намерение да се хващам с нещо такова, достатъчно грижи си имам на главата  Naughty Но поне мога да движа някои неща от време на време.

Няма да ти пиша сега на ЛС, стига с това любопитство  Laughing Когато/ако дойдеш в София, тогава ще говорим  Wink

Леле, какво хубаво временце е навън, а аз като някой заточеник тука  Sad

# 301
Ех Цеце много си лоша пък,недей така,кой знае кога ще дойда в София,че все нещо не става Cry
А ти защо си заточена-заради асансьора,кръста или и двете Confused Васето не слиза ли самичка?

# 302
Здравейте и от мен.  Hug
Навън изглежда чудесно, а аз за жалост съм вътре. Докато обядвахме наблюдавах фонтанчето и езерцето с рибките и ми идеше да захвърля всичко, да седна на тревата и да гледам как кустенурката се препича на слънце. Добре, че стаята ми на глада "натам", че нямаше да издържа  Crazy

Дианка, жалко, че така става с дечицата  Confused Да се оправят бързо  Peace Що ли не взема да ти звънна  Thinking

Канела, честит нов дом. Много дечица да отгледате в него!   bouquet

Цеце, какви са идиоти комшийте ти  #2gunfire Как са болежките ти?

Лек и успешен ден!  Hug

На протеста със сигурност няма да дойда, дано се съберат повече хора. А защо е в работен ден? Сигурно защото институциите не работят през уикенда, но нали не се организира за да убием с камъни чиновниците (не че не заслужават), а за да се вдигне шум, за да видят "онези", че ни е писнало. Дано наистина има хора, защото иначе ще се омаловажи проблема и протестът ще се обърне срещу нас. 

# 303

Общи условия

Активация на акаунт