Пролет пукна вече,готово за разходки е МАРТенското ни човече!

• 14 735
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Здрасти и от нас!

Ние май няма да ходим на работа тази седмица (в тандем)  Grinning, та малко имам време за писане, освен за бързо четене.
Честит имен ден на всички на патерица!
При нас нещата вървят горе-долу. Марти падна преди няколко дни в една градинка и си разби носа, има рани по челото, окото и бузката (абе цялото ляво полукълбо пострада), но вече се оправяме. Слава Богу, не се уплаши много, мина му бързо.
Тази седмица ще се записваме на ясла, след Великден ще открием сезона, дано да свикне бързо!  Praynig
Искам да ви се оплача, този човечец ми къса нервите - тръшка се, ако не стане каквото той иска, мрънка и на обяд не иска да яде! Хвърля си играчките, не ги дава на другите деца, абе страшна работа. Много обича да си играе с възрастните, но децата ги гледа навъсено и хич не показва привързаност! Вече се притеснявам. Не знам къде греша, нещо аз съм виновна сигурно, то е един безкраен бунт. Ако му кажа "ела", той тръгва да бяга в другата посока, страхотия!

Е, наоплаквах се! Надявам се, не съм ви досадила, ама вече не се трае!
Целувки и хубав ден на всички!   bouquet

# 226
Влизам само да ви почерпя по случай рожденния ден на нашия тати! Да ни е жив и здрав! Heart Eyes

А, и да се похваля, че ни е пробил и 15-тия зъб. Crazy С мнооого зор и реване обаче. ooooh!

# 227
Здравейте и от нас!

Честит имен ден на патерици на всички празнуващи. Да сте живи и здрави!

Напълно съм съгласна с Къдричка за гледането на децата. Много си зависи от самото дете. И не е само до възпитание, а до голяма степен си е до характера на детето.

Ние сме ок. Резервирах за утре за имения ден на Марти една сладкарница да се почерпим с майките от парка, а то май ще вали. И сега сасъм в голяма чуденка какво да правя.
За разбити нос, устна, глава и прочее, съчувствам на всички мами. Знам как се чувствате. Cry

Честит рожден ден на мъжа на enigmata.
Лек ден засега.

# 228
  • София, Борово
Привет на всички  bouquet
Със закъснение честитя цветница на всички и желая много здраве и красота.
Поздрави и много усмивки Hug

# 229
Здравейте и от мен.
Първо искам да честитя на всички празниците (рождени дни, именни дни, годишнини), които изпуснах. Нека са здрави, щастливи и много обичани.
Аз започнах работа и вече съвсем не ми остава време за нищо. Прибираме се от работа и хайде на разходка. Докато се приберем от разходка и то станало време за лягане.
Иначе Калоян го гледат бабите и за сега всичко върви добре. Те доста го забавляват и за сега нямаме никакви проблеми. Надявам се нещата да продължават в същия дух.
Надявам се, занапред по-честичко да намирам време за форума.
Весел ден на всички.

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 23:42 от *Пипи*

# 230
Здравейте!
Честит Имен Ден на всички с имена на цветя и дървета - на патерици, но с най-искрени пожелания за здраве, щастие, късмет, много усмивки и радости!
Честит Рожден Ден на мъжа на enigmata! Да ти е жив и здрав, много да се обичате и разбирате, заедно да се радвате на прекрасната ви дъщеричка!
Относно периодите - както вече съм ви споделяла, и ние сме във фаза, но не смятам, че имам вина за това, нито пък детето е лошо - просто период на адаптация, който и двете трябва да преодолеем. Не съм съгласна с мнението на мои близки и познати, че "много я глезя и тя ме работи". Да, разрешавам ѝ много неща и ѝ отделям голяма част от времето си, но държа на всичко това и предпочитам да я залисам с нещо, а не само да подвиквам след нея "не там", "не тук", "не това", "не така" и т.н.
tzvetak,Честит двоен празник на теб!  bouquet Честита ви прическа! Прекрасна е малката Аннабел! Дано бързо да се адаптирате всички. Имам въпросче към теб - до каква степен те разбира Аннабел, когато ѝ говориш на английски и как я учиш? Hug
pepe, весело изкарване на вас утре и дано времето не ви попречи! Целувки на къдрушко.
Чили, радвам се, че се разписа, че вече щях да ви издирвам! Липсват много твоите весели постове.
Ако мога после ще се включа пак.

# 231
  • около Варна
И аз да се разпиша, не че имам какво да кажа, ама ей така за спорта Grinning

Честит рожденик на Енигмата, да ти е жив и здрав и много да ви глези!

Днес не сме излизали на разходка, а в къщи е доста трудно да си намери забавление за цял ден, да живеят солетите, само като ги хрупа има спокойствие и седи на едно място, а пък как се канех да не я храня с боклуци докато не започне сама да си ги търси.

Като навърши годинка Ева реши, че вече е достатъчно голяма и последния хит е да се храни сама, до оня ден шишето си не можеше да държи. Та два дена така обядва, държи лъжицата с лявата ръка, бърка в купата и лапа, ако не е паднало преди нея иначе нищо не можеш да и сложиш в устата. То хубаво обаче така не мога да я храня навънка и не знам как ще се разбираме. Другия вариант е да яде суха храна, като и давам хапки и тя със звучно АМ ги тика в устата.

За възпитанието, започвам да си мисля, че малките превъзпитават нас, а не ние тях.

Чили, радвам се да те видя, много ме развесели.

# 232
wiwi, нашите маймунки са на една вълна и с храненето - всичко първо щателно се размачква в ръката и след това "ам", а за десерт си намазваме и по главата.
Ето малко снимки и клипчета на Бела и Ванеса: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269190&pid=11570044
http://play.vbox.bg/a6b8b8b8k1l0/Vanesa-Bela-tancUva.html
http://play.vbox.bg/a6b8b8b8k1vf/Vanesa-Bela-oshte-tancUva.html

# 233
  • Лондон
galinana, мерси за пожеланията Hug

За английския - ние докато се чудехме къде да живеем, й говорехме и двамата с татко й на английски, а всички останали - на български. Разпитах по-компетентни от мен и на всички съветът беше да й се говори разделно, единият родител, или родителите и всички останали на отделните езици и понеже децата са със силно асоциативно мислене, свързват езикът с определени хора/човек. Сега след като сме тук и навсякъде извън къщи ще й говорят на английски, мисля да започнем да й говорим на български, но може би след като ходи на градина 1-2 седмици.
Днес ходихме в един голям парк, имаше ферма за бели крави и малките теленца дойдоха до нас и се снимахме, Аннабел направо откачи, такива писъци и крясъци бяха. Също иска да прегръща всички животни, кучета, котки, гъски и др.
Желая на всички много хубава седмица, за мен тя започва едва от утре Heart Eyes

# 234
Здравейте и от мен! Не съм писала скоро, защото бати ни тръгна детска градина, ходи само три дни и му се появи хрема, а след два дни и на Пепи.Миналата седмица общо взето само това правихме- лекувахме си хремата, Пепи още я има, правя му инхалации с натриев хлорид и капки му капя - виброцил и бивацил, а от утре  смятам да започна с физиолог.разтвор и клеева тин. Но от събота нощес бати ни е с скарлатина и до днес едва успяваме да увладеем Т, направо снощи се бях побъркала, тъй като той отказва да пие каквото и да е било, има и повръщане, абе въобще не е за приказка. Чак сега вече й прояде, обрина се целия и смятам че трябва да нормализира Т. Пепи не съм го отделяла, защото той когато е започнал да се обрива те са си били заедно, спят в една стая, пък ще видим дали той ще я прихване.
Дано не съм ви отегчила с моя разказ. Embarassed
Лека вечер!

# 235
dani777 племенниците ми бяха с позитивни тестове за скарлатина /от детската градина/- т.е. не болни, но носители
и те всичките бяха в контакт с Алина и се бях притеснила, педиатърът ни увери, че това е болест за над 2г. и няма опастност. Потърсихме мнението и на още двама и те казаха същото. Надявам се да му мине бързо на баткото Hug

# 236
  • София
Честито на всички празнуващи тези дни и от мен!   bouquet 

Целувки за всички  Hug

# 237
  • София...........
Здравейте:)
Мами, може ли някой да ми пусне линк към записването за детска градина?

# 238
ето това чаках толкова много макар че още е рано да се говори че ходи напълно самhttp://www.vbox7.com/play:5a76d409
толкова сам щастлива....
Дани777-една голяма  Hug от тук на татък дано да нямате такива ядове с градината макар че то е закон щом едното почти сигурно е че и другото ще боледува това е гадното на градините..
лека вечер....мисля да си лягам рано hahaha

# 239
  • София, Борово
Здравейте:)
Мами, може ли някой да ми пусне линк към записването за детска градина?
http://kg.sofia.bg/

По кафе и тортичка от мен
Енигмата, честит празник на мъжът ти със закъснение  bouquet
Гале, Неска е страхотна!
Понеже чета малко по диагонал и гледам че е писано за английски език. Аз бях записала Виктор, но за момента е неизпълнимпо за мен. Жиеот и здраве, като се роди бебето ще ги водим и двамата с таткото. Методът е Хелен дурон - ето повече информация
Ето и малко снимки на Виктор от събота -  да не го забравите
Хубав ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт