Пролет пукна вече,готово за разходки е МАРТенското ни човече!

• 14 735
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
  • Тук и там
Айде на кафето...  bouquet Съчетах го с гледане на невероятни снимки от angelfish и Пепе и прекрасните дечица  Peace

И ние другата седмица сме на ваксина... ще има рев  ooooh! Вчера дадохме кръв и урина  Peace Предния ден се ококори още в 7 часа, но защото вчера трябваше да вършим работа си спа до 9 и насилствено я събудих за да вършим задачките  Crossing Arms Отначало в кабинета влязохме със сричките "а-та-та-та-та", последвало от ясното "да" на въпроса ми дали ще плачка като я боцнат и сестрите се посмяха.
Днес вече планувам да излезем на по-дълга разходка, че не ни свърта и двете вкъщи  Hug

# 286
Добро утро Simple Smile
Иве, мерси за кафенцето Sunglasses
Диди, и аз съм много любопитна за  stork-girl stork-boy, веднага да се похвалиш, като разбереш Grinning

Ние от 2 нощи хич не спим добре Confused Али се буди постоянно, пищи, плаче...дано мине скоро тоя период, че.. Crazy

Да ви се похваля, купихме си гърне Laughing и го използваме по предназначение, вечер преди сън я слагам и се изпишква и като се връщаме от разходка също.

# 287
  • Sofia
Добро утро! Да ви пожелая само весел и слънчев ден. Отивам да меся козунаци и да боядисвам яйца  Laughing

# 288
Добро утро и от мен.
Слънцето се показа и тук. Но за съжаление Кико ще се разхожда с бабите, а аз ще работя. Ей много ме е яд така, тамън се оправи времето и аз почнах работа. Сигурно ако трябваше да се върна на работа зимата по-лесно щях да се аклиматизирам.
Диди, браво за прегледа. И на мен пола ми го казаха в 13 седмица. И аз ще тръпна в очакване да се похвалиш какъв ще е пола.
Допълнителни ваксини не смятам да бия. Дано не съжалявам някой ден, но и задължителните ми идват в повече.
Калоян пък напоследък не стига, че почна да яде като хората, ами и спи по цяла нощ. Дано не викам дявола като се хваля, ама напоследък е много добър. Играе си сам, рядко мрънка за нещо, абе добро дете. Grinning Ако е период, дано този да е по-дълъг. Mr. Green
На гърне още не съм го пробвала, а май ни е време.
Лек и приятен ден на всички.

# 289
  • около Варна
Здравейте! И ние отиваме след малко при мама да боядисваме яйца, само че не ми се мърда да оправям багажа, да се обличаме.... Blush

Диди, радвам се, че всичко с бебчето е ок, ранен скрининг за Даун тук всъщност е първата ФМ, която правих в 13 седмица някъде. а иначе и аз съм доста по-спокойна и несериозна с тази бременност, въпреки че е много по-рискова от първата. Ходя на ЖК по ЗК, е плащам си и някой други прегледи, разбира се, но общо взето я карам през просото и ми е много по-лесно от първия път, като се паникьосвах за всяко нещо.

Марги, бързо да оздравяваш и следващото бебче във форума да е братчето на Дея Grinning. Определено покрай Ева не ми е останало време да мисля за бременността, само с наближаването на термина все повече ме е страх от раждането, нищо че веднъж съм го преживяла.

angelfish, страхотна е сладурката ти Hug

Хубав ден на всички!

# 290
Здравейте!
Искам да пиша много неща, но да видим докъде ще стигна.
pepe, за пореден път с удоволствие разгледах снимките на твоето слънчице! Много ми е сладък и миличък малкият зайко!
angelfish,  много хубави снимки и весело парти. Сиянка е много сладка, да ти е здравичка и много да те радва!
Рони, уби ме направо с това клипче, така съм се смяла! Ще я изям твоята хитруша!
Дианка, радвам се, че всичко е наред и с нетърпение очаквам да споделиш какво е бебчето.
Марги, да оздравяваш и в най-скоро време да ни зарадваш с новинка stork-boy stork-girl!
ането, дано да е наред всичко с детенце след ваксината. Hug
На мен педи също ми каза, че отдавна нямало реакции от ваксината, а било само форумска психоза!НО тя твърдеше и че срастването при момиченцата е изключителна рядкост и да не се притеснявам, та дори и не я погледна, а какво се оказа! Сега съм решила да давам противоалергично при всички положения. Засега отложих поставянето на ваксината, защото на Неса ѝ течеше носа и като се обадих последно на педи, тя все пак реши да изпише Фенистил преди ваксината.
Зори, успех за изпита. Hug
За националната среща - нещо позанемарихме обсъждането. Ще се срещаме ли?
На Неса ѝ се показа едното връхче на кътник - горе, дясно, а напипвам и още едно - долу, ляво. Направо се измъчиха дечицата с тези зъби!

# 291
Здравейте, мамчета и бебчета в този прекрасен и слънчев пролетен ден.
За разлика от разкошното време навън аз съм ужасно нервна. Отново нямаме вода и започвам много да се изнервям от цялата ситуация. Днес ще пиша жалба до общината и до ВИК, дано някой си размърда зад..ка и да се оправи проблема. Това е постоянно. С малко дете и без вода е кошмарно - нищо не мога да свърша. Ставам като пенсионерите, дето няма с какво да се занимават, ама в скапаната ни държава докато не отидеш да се скараш с някого, нищо не се оправя.
А в комбинация с всичко бебо е ужасно нервен, растат ни зъби, а имам и чувството, че се опитва нарочно да ме ядосва. Twisted Evil И съответно си изкарах всичко на него, вследствие на което той заспа, а аз се чувствам много гузна.
Дано до довечера дойде водата, че да боядисаме яйцата.
ГалинанаHug на теб и сладката кукличка.
Марги, бързо оздравяване.
Ането, да нацелуваш малката сладурка от нас. Heart Eyes
За националната среща - наистина сме много несериозни. Казвайте и да се организираме - като гледам колебанията са между Сопот, Пловдив и София. Ако решите да е в Пловдив, много ще се радвам. Само трябва да кажете по-рано, за да мога (ако искате разбира се) да организирам по-евтини нощувки в едно общежитие. Стаите са много прилични, а цената е 30 лв. за двойна стая (то е на хотелски начала, не е като общежитията в Студентски град).

Приключвам, че стана дълго. Лек и приятен ден на всички. Heart Eyes

# 292
  • Sofia
Да се похваля какво сътворих  Laughing

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И ВЕСЕЛИ ДЕЧИЦА!

# 293
леле Савина чудесни са.. направо ми скри шапката....... Hug  bouquet
 лек ден и от нас за сега довечера повече че торнадото се опитвада ми открадне мишката

# 294
  • Тук и там
Аууууууу savina_33 - направо останах ей така  #Crazy с тези козунаци  Crazy
Аз ако направя такива мъж ми пак ще вземе да ме вземе Mr. Green
И как се справи, като имаш и онези малките палавници на главата  ooooh!
Ние ще боядисваме яйцата в събота при моите мама и тати - ще правим малко гости, че не сме се виждали 2 месеца  Wink
А днес моята девойка като си хареса един бати на 3-4 годинки, който кротко си късаше цветенца в парка, и като хукна с него за ръчичка...отървах си детето ви казвам  Whistling Едвам я откъснах - като се ухилила една такава като зелка - не мога да я отскубна /Дивна, ще изпуснете снахата на Ясенчо/ Mr. Green

# 295
Момичета, какво ще стане, ако сега ни приемат за ясла? А аз не искам да я пускам още, но кандидатствам ей така за спорта май newsm78 А, ако ни приемат какво следва - мястото ще се пази фиктивно, докато реша, или ще отстъпим ред на друго дете...и аз не знам.
Вие какво смятате да правите с тия ясли?

# 296
  • Sofia
 Iva-1977  мерси  Laughing Ми те си играят в стаята, аз си меся, никакав проблем. Аз нали се похвалих вече веднъж, че ги оставям сами в стаята да си играят по 2-3 часа сутрин и следобед.
Ане, доколкото разбрах (без да съм 100% сигурна, но почти) като се класираш имаш 2 седмици срок да се запишеш иначе губиш мястото. Аз ще ги давам колкото и да ми е неприятно ама няма как.

# 297
 Савинка, браво на теб:)) Аз съм с едно дете и добре,че е дядото, та да свърша домакинската работа. И аз изпекох 2 козунака и боядисах яйцата и това ми отне цял ден. Накрая май са изгорели отвън, а тестени вътре, ама какво да правя- пак ще ги изядем за нула време. И понеже се бях улисала и накрая отидох да си гушна детето и... беше цялата мокра:((( Изобщо бях изключила, че трябва да я пробуя и ми стана много криво:((
 Ането, и аз кандидатствам за яслите за спорта. Не вярвам да се вредим за 6те места и не мисля да я давам на ясла. Ама ако се класираме случайно, може пък и да я пусна. Но тогава ще го мисля.

Диди, може пък да е момиченце, дай боже. Ама и братче на Вики да е- пак ще е прекрасно, най-важно да е живо и здраво детенцето Heart Eyes И на мен много ми се иска още едно детенце, но мисля да не е скоро. Не и тая година. Може би догодина да се пробваме newsm78

И Бела си има още едно връхче на зъбче- става все по-асиметрична- сега избива втория вдясно и така се озъби само от едната страна горе, ама другите прозират и няма да е задълго такава Heart Eyes Не забелязвам никаква промяна в настроение или спане заради зъбите. Дано продължава така Praynig

Айде от нас стотина снимки от последния месец:) Ако случайно някой има излишно време да гледа:))
http://www.kikiniki.snimka.bg/album.php?album_id=364557&pid=11583320

# 298

Общи условия

Активация на акаунт