Пролет пукна вече,готово за разходки е МАРТенското ни човече!

• 14 735
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
Мерси на всички за пожеланията  Hug Заповядайте :

# 256
  • Тук и там
JeniB, Честит Рожден Ден! Нека здравето, щастието и късметът те съпътстват винаги в живота!

Честит имен ден на всички мартинки и мартинчовци! Всички малчовци да растат безгрижни и винаги да постигат мечтите си!

# 257
  • София
Kalinka_M,честити ходещи крачета!Не пречи да изчакаш неделята,аз направих поне седмица след прохождането.

Бебинщайн,да ти е жив и здрав баткото!

cosmopolitan,140 лв. е ваксината и се слагат 4 пъти в БГ,нас в Белгия ни я слагаха 3 пъти(там е по толкова) и безплатно.

Roniboni,голяма акробатка е Алис,същото шило като Жоро. CrazyКатери се и той така и къде ли не.

Днес му направиха манту,да видим другиден дали ще се наложи да го ваксинират,но предполагам ,че да - все пак от къде да има имунитет. Thinking

За възпитанието - има две много хубави книги на Додсън - "Как да приучим децата си към дисциплина" и "Изкуството да бъдеш родител".Едната съм си я купила,но другата се беше изчерпала,та сега ще я търся.Много ми ги похвалиха.Взех си и "Какво те чака през втората и третата година на детето" - много ми харесва и е доста подробна.Имах такава и за първата годинка,описана по месеци,а също има и съвети при спешни случаи,болести и т.н.

# 258
  • около Варна
Здравейте! Ние днес излязохме за малко, тук е облачно, мрачно, но не е студено. Цял ден се опитвам да приспя Ева и няма, ни навън, ни в къщи, що за таласъм е това дете не знам.

Рони, много е пъргава Алис, като ти казвам, че ще става гимнастичка Grinning

Ванеса и Бела са големи сладурки и определено се забавляват заедно/както и майките им/

Не можах да видя хубавеца Вики, явно защото нямам регистрация.

Ангелче, 140 лв. е всяка една от четирите ваксини ли Shocked

Чили, някъде за началото на юни съм, наистина не остана,но най-трудното предстои.

Честит рожден ден на JeniB!

Честит имен ден на всички Мартита!

# 259
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАРТИНЧОВЦИ И МАРТИНКИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЖЕНИ Б!!!

Нещо все не ми достига времето. Любчо пак донесе гаден вирус от ДГ и сега и Раличка кашля Sad. А когато са ми и двамата вкъщи време нямааааа!
 Липсвате ми и ви обичам! Heart Eyes

# 260
Здравейте мамчета!

Не знам дали все още сте навити за национална среща, защото не съм ви чела от месец и нещо, но този уикенд бяхме на Сопот и ще ви напиша актуални цени. Квартирите са 10-15 лева, а някои от хотелите можете да видите  тук. Има и много частни хотелчета, които нямат сайтове, но са добри и на много прилични цени. Та ако ви се иска да прекараме един уикенд сред природата ще се видим в Сопот, а ако предпочитате удобствата на големия град то тогава София или Пловдив ни зоват(според гласуването).
Няма да се включвам по никакви теми, защото не съм ви чела, но на всички празнуващи желая от сърце здраве и любов.

# 261
Здравейте отново.
Ние си изкарахме страхотно имения ден. Ето и малко снимков материал, на който му се гледа:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234272&pid=11613071

# 262
  • София
wiwi ,да всяка е по 140лв. Confused

Надето Simple Smile ,да се оправят бързо дечицата ти! Hug

pepe_80 ,личи си,че е било много весело!Марти е голям сладур,да му изям бузките! Heart Eyes

expetka ,много добре звучи.За жалост ние няма как да дойдем,защото на 25.04 тръгваме пак за Белгия.Така ми се искаше да се видим. Sad

# 263
Много сте хубави, Пепе! Heart Eyes

# 264
  • около Варна
Днес пекна слънце и няма кой едно кафе да почерпи Grinning

Пепе, много е сладък къдрушкото Марти, чудна веселба е била във вас.

Наде, бързо да оздравяват сладурчетата ти Hug

Тази ваксина много ми се искаше да я сложа, но май няма да стане, много скъпа бе Confused

Аз вчера ви се оплаках за моето таласъмче, дето е станала от 8 и 30 сутринта, цял ден не е спала и вечерта успяхме да приспим в 1 Shocked. Вече си мисля при невролог ли да я водя, не знам, не е нормално това нейното. Какво му стана на това дете не знам, все си викам период, зъби, но зъб отникъде не виждам да се подава, бебето след месец- два ще се появи и как ще става работата, като каката я храня по един час и я приспивам по два ooooh!

Наоплаквах се, отивам да поизчистя и да се приготвяме за разходка.
Хубав ден на всички  bouquet

# 265
  • София, Борово
Привет на всички.
Kalinkа, честити малки ходещи крачета  Hug
Пепе, ама голям купон е било! Всички сте много сладки. Hug
Наде, да оздравяват децата бързо! Раличка е много сладка на аватара ти Heart Eyes и колко е пораснала само...
Виви, Зори, аз не разбрах за коя ваксина говорите? Бихте ли написали?
За страничните реакции от ваксината за шарки, за жалост не чета из форумите а се нагледах на тъни неща... Аз лично за сега ще изчакам малко.
Зори, БЦЖ не са ли слагали на Жори, та се чудиш от къде да има имунитет?
 wiwi, никакво трудно не предстои Hug още малко и и ще гушакаш сладко пухкаво бебе.
Аз днес ъм на лекар, а видим какво ще види:) Гаденето още не ми е минало, но наистина се надявам да мине скоро.
ако ви кажа, че още не съм се записала на ЖК и до сега съм била само 2 пъти на преглед... С Виктор ходех 2-3 пъти седмично.... Как човек се променя само, а и какви угризения имам постоянно...
Виви, ти прави ли ранен скрининг за Даун? Аз се записах за следващата седмица, но както го обясняват май ще е само ФМ.
Веси, пиши как са нещата с Моника Hug
Хубав ден на всички  bouquet

# 266
Здравейте и от мен.
Диди, стискам палци за прегледа днес.
Наде, бързо оздравяване и никакви болести повече.
Аз сега в обедната почивка ходих да сложим ваксината на Кико за шарките. Надявам се да се разминем без странични реакции. Има да я мисля тази ваксина, ама нямаше за кога да отлагаме. Четох доста страшнички неща за нея в интернета и направо сърцето ми се е свило, а педиатърката на Кико за пореден път се опита да ме убеди, че досега не е имала дете със странична реакция от тази ваксина. Тая работа как става незнам. Като се има предвид, че тя ми е била педиатър и на мен, т.е. има стаж жената, не е като да няма. Надявам се Кико да я понесе добре и това е. Praynig
Виви, знам какво ти. Калоян доскоро беше така и той. Спането беше мисията невъзможна. Ама, да не ме чуе дявола, пак почна да си заспива сам. И то без нищо да правя. Тъй че има надежда и за теб. Laughing
Лек и приятен ден на всички.

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 14:15 от *Пипи*

# 267
  • София
Диди,за Превенар става дума.
А на Жоро не са му били до сега БЦЖ ,защото в Белгия не я слагат,та за това няма от къде да има имунитет според мен.Едвали се е срещал и с болни.За сега няма зачервено,едвали и ще се появи,та утре явно ще му я сложат.Масларска каза да не се мотаме много с тази за шарките,не било добре много да закъсняваме,но трябва да мине и месец от БЦЖ-то,така че явно в Белгия ще се пробваме да я сложим.

Успех на прегледа! Heart Eyes Hug

# 268
Привет! Hug

Ето снимки от нашия РД, че докато се наканя ще дойде втория  Laughing http://www.snimka.bg/album.php?album_id=365290

На който му се гледат бебешки партита, ето и още: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=365304

При нас времето е страхотно, в неделя беше католическия Великден та имахме 5 почивни дни и се накъсахме от обиколки из региона. Друго си е като има слънчице! Вече планирам летния отпуск в любимата Варна Laughing

Сияна ходи от 3 април и е много стабилна. Е, като я домързи обръща на пълзене  Laughing. Още не сме правили прощъпулник  Blush Има 6 зъба и 7ия е на път, но целите и венци отдолу са доста подути, та очаквам включване... Понякога доста се криви, но слава богу тези периоди са рядко. Няма никакъв режим, вече не и се стои много в количката и в столчето за кола... И все още сучи по 2-3 пъти на нощ Tired

Зори, и ние нямаме БЦЖ, та като се върна ще трябва да я бия. Да кажеш какво е станало с Мантуто. А MMR ваксината за шарките тук се бие между 15-18 месец, в БГ защо бързат да я слагат толкова рано newsm78

Diana, wiwi, толкова е хубаво че ще гушкате малки сладки бебчета Heart Eyes

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 15:39 от angelfish

# 269
Зори за една и съща ваксина ли говорим  newsm78 Педи ми каза,че е пневмококова,ама може и да се казва Пренавар,знам ли?Педи ми каза,че се бие или 1 или 2 пъти,ако се бие по-рано се бие и втори път,а ако я бием след 1.5 г. се бие веднъж,защото срока е от 2 месеца до 2 годишна възраст на детето,тка,че ние ще я бием 1 или 2 пъти не 4  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт