Пожелавам весел ден на всички, макар и доста мрачен, тук.
Аз съм на работа вече, Кико при баба си и така. Малко ми е гадно, но няма начин.
Дано времето по-бързо се оправи, че така съвсем ми се скапва настроението.

Ама много бързо растат тези деца - вече не са бебоците от преди, а цели дами и господа!
На мода сега е бутането на разни неща и се чудя дали да не й взема от онези кукленски колички да си бута, а не да се мъчи със столове и нейната количка.

Да не се обърка така милото с тези два езика.На моя приятелка мъжът и е американец и говорят на детето на двата езика и на 1,8г. не казваше нищо - според лекарите заради говоренето на 2-а езика.

-няма да изброявам за да не пропусна някой
да се похваля..и ние правим сами крачки за един ден се разви от 1-2 до половината стая обикаля...малко в стил мумията с вдигнати ръце ама...май ще правя прощапулник ама ми се иска да изчакам до неделя като се събираме за празника
!

като вземе метлата и започва да мете и да я разнася навсякъде има и клипче,дайте някакъв сайт освен мултиплей,да ви го пусна
Имитира ме много,сресва се с гребена ми,мете,бърше пода с ръка,обува ми токчетата 

Имаме си голям картинен речник и е тематичен, аз му разказвам измислени историйки, броим птички, котета и дечица на английски, повтаря думички и се опитва да прави изречения. Много бих искала да идва учителка вкъщи, с която да се занимават под формата на игра, но не съм намерила все още.
Постоянно го гушка и разнася с количката, но не се пуска сама да върви 
Весело изкарване на всички. 
Браво момиче, стскам палци и много ти се радвам
Тц Тц язък за силикона 

Ще изгори за вода ама не казва....рев...докато залюханата му майка не се сети сама
А готвен домат са яли много пъти до сега. Питах колега алерголог каза че е напълно възможно само към суров домат да има алергия.