Пролет пукна вече,готово за разходки е МАРТенското ни човече!

• 14 735
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
понеже сега намерих време да кача малко снимки ,ако на някой му се гледа  Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=359396&pid=11349670
паролата е 28/03/2008

# 31
Здрасти!
Добре дошла на mama-tedy!
Ама хубави мартенчета видях на снимките - да са ни живи и здрави!
За рибата - дадох около годинка приготвена от Ози. Определено много вкусно я правят.
За количката - моята е тежка, но пък е изключително удобна на Ванеса - широко, закътано, а за мен е много лесна за управление. Спокойно си я бутам с една ръка, завива много лесно, слизаме и се качваме по стълби лесно, минава абсолютно отвсякъде. Толкова съм си доволна от танка, че изобщо не искам да купувам друга.
Зори, с новата прическа Жорко е много сладък и не изглежда да е накълцан. А, че е голям бандит - две мнения няма. За изпитите - продължаваме да стискаме палци! (при нас бяха и 6-те в един ден и то заедно с дипломната защита ooooh!!)
Хайде, отиваме да закусваме!

# 32
  • София
Rади,аз също имам риба и мисля да я правя във фолио - така хем не се слага мазнина,хем си стои сочна.

Гери,много сте хубави и двете с малката принцеса! Hug

galinana и при нас беше така първата година,когато трябваше  да ходя и да ти кажа ме е яд,че не го направих,защото според мен е по-добре.Сега като са разделени и много се заяждат.Падат се по 2 въпроса от всеки предмет,.имат време да те мотаят яко из материала,а преди не беше баш така.Сега примерно по социална яко са се взели на сериозно и питатит такива подробности - от сорта на определение за ЛВ и лекарство и вещество и каква е разликата между трите и т.н. (комисия от трима са ио един през друг задават въпроси),а преди това беше най-лесният изпит:crazy:

# 33
  • около Варна
Здравейте! Днес пуснахме изследванията на кръв и урина, стискайте палци да са ок, час и половина я чаках да се изпишка, имам чувството, че ми прави напук, добре че не чаках за стерилна урина, ами на гърнето я държаш.

Стана две седмици малката е адски неспокойна и по цяла нощ не спи човешки, събужда се, направо и аз се зомбирах вече, зъби ли е какво е това чудо не знам. Само да изскърца леглото и тя е събудена и няма приспиване, пък да не ви казвам, че ми се налага да ставам по пет пъти до тоалетна.

Савина, много ви е хубава количката, но ми идва доста скъпа, а евтините варианти на колички за близнаци са много грозни и тежки, а пък аз живея по едни баири и ще ми е направо непосилно излизането. Ще видим на лято как ще се справям и аз си нямам идея още.

За капак на всичко телефона ми се прецака нещо и сега нямам връзка със света ooooh!

Хубав ден на всички, днес се очертава да е доста топло.

# 34
Привет, мами Grinning

НИе сме добре , Иван е малко сополив, но то е защото по цял ден сме навън.

За къпането
- много отдавна не го къпем в анатомичната, най-често се къпем двамата  в голюмата вана и той е много смел - сяда във ваната, потапя се, пие от водата  Whistling, скоро ще тръгваме заедно на плуване Simple Smile

Прясно и кисело мляко давам от месец и половина, готвя си му аз, засега ще избегна кухнята, все си мисля, че колкото и да е - домашната храна е по-истинска, но това е изисква и свободно време, разбира се  Simple Smile

Зори, хич не изглежда офъкан Жори, мнофо му е хубаво така - страхотна прическа Peace

Виви, стискам палци да са перфектни резултатите!

# 35
здравейте
Чак днес мога да пиша ,та ...
Рождения ден беше страхотен,отначало доста си поплака от наваличата ,но когато дойдоха бебеците се упокои.Ето и малко снимки,още не съм качила всичко www.snimka.bg/album.php?album_id=359474&pid=11354404 дано се отвори Heart Eyes
а ето ни и тортатаhttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11354585 и другите 2 торти http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11354455
Получи и страхитни подаръци.
За храната аз и готвя но скоро ще сме нс кухня -когато се затопли предпочитам да сме навън ,а не да готвя(още го правя само за нея отделно)
Нашата количка не ми харесва (подариха ни я),но Тифани ходи и скоро ще сме без нея.Мислех да купувам-отказах се.

# 36
  • Бургас
Здравейте и от нас!
Ние взехме храната,направихме разходката и се прибрахме за спане и за почивка,че това пролетно време много изтощава.На мен пролетната умора ми е спътница всяка година.Вие как се справяте?Аз понякога се чувствам като парцал,сега също.
kakatoni1 ,много хубави снимки.И тортите,и малката ти кукла са супер.Тази с рулата ти ли си я прави,с какъв пълнеж са-ягода ли?
Виви,дай Боже резултатите да са много добри и всичко да си е в нормата.
geri008,и вашите снимки са хубави.
Лек и изпълнен с приятни разходки ден желая на всички!

# 37
Здравейте момичета, използвам темата да приканя всички варненски мами на мирен протест:

Утре, 1.04 от 15:00 пред Община Варна ще се проведе мирен протест във връзка с липсата на места в детските градини, организиран от Инициативен комитет на родители и граждани. Родителите ще носят ненужни играчки и изсъхнали цветя, които ще оставят пред сградата на Община Варна, в символ на изхвърлените деца извън образователната система на страната. Ще бъдат внесени искания, подписка и заявления по ЗДОИ. Исканията ще бъдат отправени и на национално ниво.

Знам, че нас още не ни касае пряко приема в детските градини, но и след две години положението няма да се  оправи ако сега не протестираме  Peace

Cosmopolitan, Isihia80, Ive7aaa , Wiwi Hug

# 38
Приканвам и Expetka, ако е във Варна   Hug

# 39
Защо да не ни касае,аз кандидатствам за септември само с разликата,че сме в гр.София.На мен няма кой да ми гледа децата баба не може да се справи сама за по дълго време и това ми е еднинствения вариант.

# 40
zaki, казвам че не ни касае, защото протеста във Варна ще е предимно за детските градини, не за яслите. Приема за детските градини стартира утре, а опашки има от 12 март?!?!?

Иначе и аз смятам да дам Алекс на ясла септември и понеже приема за яслите във Варна стартира с началото на 2009 (05.януари) мъжът ми чака два дни в студа пред яслата за да подаде документи.

И в яслите не достигат места, но с детските градини положението е много по-зле.

# 41
Добро утро!
Кафенце?

Майчета, да не пишете в друга тема, никаква активност няма тук.
За яслите - аз Ванеса трябва да я пусна на [/b] ясла при всички положения, но нямаме шанс да се класираме в държавна и май ще се възползвам от услугите на частна ясла в Люлин. Обмислях вариант и за жена вкъщи да я гледа, но нямам позната, на която да се доверя. Засега това съм измислила, пък до септември може и друг акъл да ми дойде.
Имам въпросче към тези, които купиха триколката на Ла Редут - след като е сглобено колелото, клатушка ли ви се, все едно не са добре затегнати винтовете? (дано сте ми разбрали въпроса) И още нещо - коланите, които минават през раменете, къде се захващат - нещо не можах да се ориентирам по схемата? Май ще се наложи и мъжо да се включи, но нали все няма време ooooh!!
wiwi, надявам се да имате добри резултати!
Аз урина още не съм взела, направо вече забравям сутрин  Embarassed.
Хубав ден от нас!

# 42
Здравейте!

Само се записвам, че гледам много е малка активността в темата ни. По цял ден сме навън и нямам време да пиша.

Галинана, това, което описваш за триколката /за винтовете/ при мен не го усещам  Thinking много стабилна ми се струва. Но той мъжо го сглобява и се справи много добре Mr. Green Коланите се захващат за 2 неща, които излизат от мекото на седалката, отдолу между краката. Ох и аз как го обясних по женски  ooooh! Съмнявам се да си ме разбрала.

Много целувки на всички!!! И мислете за среща някъде навън! Организаторите в отбора да се включат  Hug

# 43
  • София
Имам въпросче към тези, които купиха триколката на Ла Редут - след като е сглобено колелото, клатушка ли ви се, все едно не са добре затегнати винтовете? (дано сте ми разбрали въпроса) И още нещо - коланите, които минават през раменете, къде се захващат - нещо не можах да се ориентирам по схемата? Май ще се наложи и мъжо да се включи, но нали все няма време ooooh!!

Частта от колана в която се закопчават презрамките се завърта заедно с винта на седалката тя си има дупка, а иначе трябва да се затегнат много добре болтовете. Аз не я бях затегнала хубаво и ми се клатушкаше. Може да се клатушка ако не е стегнат болта на багажника, стегни го повече. (инженерна ми работа, не дочаках мъжа да се прибере да сглоби колелото, а с Гого като помощник се справихме) ето колко е доволен:
http://gosho.be/main.php?g2_itemId=9029

# 44
здравейте и от нас, да се запишем в темата Flutter

как да има активност в това хубаво време, сигурно всички са навън Grinning
ние вчера излязохме в 10 и се прибрахме в 21 Crazy
то вчера беше направо лято, Али беше облечена с дънки и по едно време стана толкова топло, че влязох в един магазин и купих къси панталонки, тънички до коляното и направо я преоблякох /без да са прани Blush/. Беше единствената в градинката с боси крачета и малко я гледаха така Shocked, но си беше яка жега. Та открихме сезона, дано вече все на хубаво време да се радваме.

Днес пак ни чакат дълги разходки! За среща - аз съм за парка Заимов, а ден и час - все тая. Дребосъчка за целия ден вчера спа 30 мин. и не е спряла /нито яла Whistling/, не знам как издържа, но си остана весела до края на деня, просто си легна по-рано от обикновено. Т.е. вече няма да се съобразявам със съня и ... да използваме сега, че като почнат големите жеги пак ще киснем вкъщи Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт