Наистина е много слаба активността в темата, ама така тъкмо мога да изчитам всичко.
Виви, радвам се за добрите резултати!

Ние на 1 год. сме 10, 900 кг и 77 см. , а резултатите от изследванията са ни добри, слава Богу!
Кактони, Гери, Дани 77, много са ви хубави снимките. Личи си, че сте си изкарали страхотно празника.
Ние също сме по цял ден навън и не остава време за нищо. И едно въпросче към пловдивските мамчета – ние няма ли да направим една срещичка? Аз съм в Смирненски и тук имаме прекрасен парк, пълен с наборчета, но ако се организираме, с радост ще дойда до центъра.
За умората - и аз съм скапана. И се чудя - от болестта ли е, от смяната на часа ли, от недоспиването ли...
А за тези триколки – ами на мен ми е много неудобно с нея. Не може да се качва по бордюри , не може да спи детето в нея, няма място за багажа... Ама като знам Марти как и се радва, май ще трябва да излизаме с колелото. Добре, че парка ни е под блока.
Ето и малко снимки от нашия банкет:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=359951
А, забравих да се похваля - ние вече ходим!
Ще трябва да започнем да се разсабличаме вече 
" 
Аз от днес за първи път взех храна от кухнта(държавна) и честно казано не съм особено доволна-супата беше толкова солена,че направо......,второто-кайма с кус-кус-не ми се вижда особено подходящо ама ...ще видя още няколко дена как ще е и май пак аз ще му готвя. И аз гледам да не го навличам много ,много даже пост оянно на останалите майчета в парка им се вижда ,че е доста лека облечен,но то и аз не обичам да съм навлечена. pepe-80-честито ви проходило детенце!Аз съм навита задълцително на една срещичка на пловдивските мами-само казваите кога и къде и сме там. Надявам се,тези дни да ми остане малко време и аз да кача малко снимчици от нас.Май и още щях да пиша,но....
Лека вечер на всички мами!
голям ми е сладур, ама защо така го разплаквате момчето 
Чак сего успях да седна пред РС и да ви изчета.Та викам нищо,че в БГ вече е минал рож.ми ден, да ви почерпя за здраве 
Чакам ли си чакам аз да ми преведат пари и няма ли няма и днес ми киппна вече и звъннах за справка до НОИ. Казаха ми, че декларацията ми за удължаване на болничния била грешна. Върнали са го през февруари а тук във фирмата са го получили на 23 март (незнам защо с такова закъснение 
Навън ходи, като се държи леко за единият ми пръст, но постоянно се затичва нанякъде и се спъва. Та въпросът ми е Дали да й направя прощъпулник вече или да чакам още? Повечето ми казват, че щом прави няколко крачки, трябва да й направя прощъпулник, за да тръгне хубаво самичка. Вие какво ще кажете?
Жоро се събуди в 5ч. и беше топличък ,премерих температурата - 37,9 .Сега обаче няма ,нито кашля,нито е със сополи.