DE е тема 119?

• 13 088
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
Кате, и при 4ервения може да се смени снимката, беzплатно при това. Или може би сега правят биометри4ни на децата?  Crazy
Детските не са биометрични...май... newsm78 само на пълнолетните правят такива.....
Смяната на снимката обаче при нас струва 6 евро, като направиш и снимките и пиши 20 евро заминали ...

# 151
Майра, зъби? Хамлет в момента се държи идентично. Добре, че е слинга, та ми е спасението. Crazy

Не съм чувала за повръщане при зъби newsm78 За разстройство - ок...ама повръщане? Тя не мрънка - весела си беше и сутринта, и сега след като подремна ..играе си сама. Само това повръщане ме притеснява Rolling Eyes

# 152
алекс повръщаше също от зъби и температура до 40 градуса...........

а, сетих се да ви питам. има ли форшрифт къде да е седалката за детето на колелото на родителя. че ще се обурудваме с колела и седалка за ситната.........

мъж ми иска да е отпред, но аз съм много против. а и не ми е ясно, дали има подобни седалки, да не говорим, че нямам спомен да съм виждала дете отпред.........

# 153
алекс повръщаше също от зъби и температура до 40 градуса...........

а, сетих се да ви питам. има ли форшрифт къде да е седалката за детето на колелото на родителя. че ще се обурудваме с колела и седалка за ситната.........

мъж ми иска да е отпред, но аз съм много против. а и не ми е ясно, дали има подобни седалки, да не говорим, че нямам спомен да съм виждала дете отпред.........
И аз за същото се нареждам на опашка.
Имам седалка, обаче едно, че не знам дали се изисква каска, и второ, че не виждам как ще я монтирам  Crazy

# 154
Симониният също е с биометрична снимка. Гледа напред 4 месечна и важи майната си години.

Ние след няколко дена правим 3 години от сватбата. Кажете, какво се подарява в такъв случай, с какво да изненадам Съкровището?

Тирамису! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Според поверието след първата годишнина се празнува чак петата. Иначе третата годишнина е "Кожена". Аз бих подарила портфейл - хем е нещо мъничко, хем не е съвсем пропуснат празника Wink.

Майра може просто да се е задавила, оригнала по-мощно или да и е леко разтроено коремчето. Изчакай няма смисъл да си блъскаш главата щом е било еднократно и няма други симптоми.

За седалките - задължително с каска, задължително отзад - ще потърся къде го пише черно на бяло, но съм сигурна че го има> правилникът беше закачен с все номерца, глави и т.н. на вратата на старата градина на ситното Peace
Най-старите модели седалки са за отпред. За монтиране във всеки велосипеден магазин продават джаджи за захващане - щом има рамка може да се монтира Peace

Бягам навън, че е мноу слънчево.

# 155
сърфи, честити ти впрочем помъдряващ сърфов.
матов е утре, майка му го е писала вдругиден, се тая. подарък няма, защото аз съм наложила принцип, че пари за подаръци не давам, а отиват за нуждаещи се.
купила съм му една малка музикална кутийка само, свири хепи бърдей. стига му толкова. ако се омузя, ще му направя торта, ако не, да яде пасти..........
той е много кахърне, че става на 50 без една. ууууууууу, дъртакът му с дъртак.

# 156
Сьрфи, ЧРД и на твоето овне! Да ти е жив и здрав и да го подрьпваш отвреме навреме за рогцата...  Wink    bouquet

Имайте милост с тези торти бе, тирамисуто ми е любимо.. а все за тва пишете и кви снимки мммм..   chef

Татяна, моята ги прави от месеци тези номера като я прибирам от яслата.  Wink Тя се дьрпа, аз я гоня да я обличам... точно й сложа шапката, обувките, тя ги махне и айде наново... абе театьра е пьлен. Ама като гледам и другите сьщите щуротии правят и вече свикнах. Донякьде и напрежението си изкарват, а и искат още да играят и да се налагат.  Mr. Green

Майра, моята сьщо беше така... Уж си мислех, че е минало поврьщането и след 2-3 дни наново. После бяхме на диета една седмица без мляко и се оправи. Може би не трябва да й даваш пюретата следващите дни да се успокои стомахчето, освен ако не са само с банан примерно или само с картофи. И ако има температура тогава я заведи на лекар, иначе с диета, много течности и достатьчно сьн ще мине!  Hug

Аз пьк се пробвам да махна на малката бибата... е не става и не става. Потопих я вчера в балсамико, после даже в горчица и нашто като я видя ква е кисела отиде на чешмата и най-нахално си я изми и я лапна отново.  Rolling Eyes ooooh!

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 16:28 от Iva_T

# 157
  • UK
Мен тортите не ме впечатляват особено. Красиви са, това ме впечатлява, но нямам особено желание да ги ям. Гледам на тях като произведения на изкуството. В момента съм на вълна "Нямам търпение да" ... Се видя слаба. Затова не ям. И не ми липсва. Ако ми липсваше, щях. Вчера за вечеря си взех една филийка хляб, ядеше ми се. Ама ето сега нито ми се яде, нито нищо, седя си и си ми е идеално. Минус шест килограма съм, но те са натрупани през последните месеци, та не се имам за отслабнала.

# 158
  • Germany
Хора, от 11ч. ей сега сядам  ooooh! ooooh! голяма обиколка днес, голямо хойкане, не си усещам краката  ooooh! ooooh!

Татяна, ако знаеш на мен моя син каква сценка ми направи първия-втория ден като не искаше да тръгне от градината  ooooh! ooooh! мята се по земята, крещя, какво ли не....потънах в земятя тогава, а до този момент никога не го бях виждала така  Shocked смятай имах тройно критичен ден  Whistling Whistling

# 159
Татяна, ако знаеш на мен моя син каква сценка ми направи първия-втория ден като не искаше да тръгне от градината  ooooh! ooooh! мята се по земята, крещя, какво ли не....

Иденти4на картина, иденти4на  Crazy

# 160
  • в сърцето на един мъж...
Татяна, при мен беше придружено с "раус мама" Mr. Green

# 161
  • Варна
Добър вечер,мадами

Аз пък не съм имала такива преживявания,дори напротив,отначалото бяха едни драми-мами не ме оставяй,не тръгвай без мен и.........,
но това беше само първите няколко дни,докато свикне и от там всичко е нормално.
Сега пък най-новото-от време на време му говоря за училището,колко е интересно и колко много неща ще научи,и той вчера ми заяви,че не искал да ходи вече на градина,а на училище.

Сърфи, днес с Макси разглеждахме снимките от РД на съкровището ти,който да е много здрав,много да те слуша и обича,така ще му е най-добре Wink,та гледаме,гледаме и стигнахме до тая,където ти си на преден план,а той реже тортата.Макси,поглежда и започва да вика -мама,мама и да те сочи,аз му викам че не е мама,но упорито взе да ми се кара,че е мама Laughing

И аз днес правих торта,просто така,малко сухи тренировки за предстоящите ми 3 РД в къщата.
Най-вече,беше за да пробвам някакъв крем,който наподобявал много този от Бяла Неделя.
Още не съм я пробвала,ша го видим ,тоя крем.Децата го одобриха,едвам го опазих да намажа тортата.
Беше голяма веселба и мацаница ooooh!Който е правил торта в присъствието на малчугани със сигурност знае за какво говоря

# 162
Първо да   честитя  на  овните ! Да  са  ви  живи  и   здрави  и  дълго  да  ви  радват. И  майка  ми  е  овне / две  рогати   сме  си  с  нея,но  вече  помъдряхме  и   се  опитваме  да  не  се  закачаме  много  Crazy /
 За  градината  ме  успокоихте-  до  септември  Зара  едва ли  ще  е проговорила  и   само  с  тръшкането  се  надявам да  мине  Laughing
 И  накрая  болната  тема ...ТИРАМИСУТО преди  да  ви  дочета  от  днес   се  рових  да  си  правя  тикер  за  килограмите  hahaha  добре  че  се  спрях  навреме  Joy

# 163
  • Primum non nocere !
Зная че сте любопитни  Mr. Green
http://www.album.bg/mariela34/
За мен срещата беще много приятна, но и много кратка ми се стори.
Дали следващият път да не се срещнем без деца, а?
Да ги оставим някъде на забавачница и да си поговорим на спокойствие.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 23:59 от Шехи

# 164
Супер беше. Дечурлигата - чудесни, майките - прекрасни. Раздумката - сладка, ама кратка, потвърждавам. Особено за мамуни като мен, чиито мамунчета решиха, че трябва да бъдат заведени на спорт. Пардон, футбол. Mr. Green
Кога пак!?
П.С. Шехи, чудесни снимки. С малки изключения. Но малки! Mr. Green И нито фотографът, нито камерата имат нещо общо с това. Peace

Ей, да ви кажа, какво е туй то съвпадък.
Днес, стоя пред спортния слон и се чудя, да пия ли кафе с другите спортсменски майки или да си отида поне за половин час. Взела съм правилното решение. Слизайки на спирката, някой с учудена нотка в гласа ми вика името. Обръщам се, а зад мен моята камерунска приятелка, която заби със семейството си за Канада и си бяхме загубили дирите.
Нямате идея колко се зарадвах и колко съм горда с нея. Една силна жена! Обещах да отидем на гости. Laughing

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 00:49 от Мамунката

Общи условия

Активация на акаунт