DE е тема 119?

• 13 072
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
хайде да се разпиша и аз преди лягане. за срещата са писали вече, аз само да добавя, че снимките много ми харесаха (добър апарат  Peace. или фотограф  Wink). викам да се завторим, а? ще следя отзивите.
ех, че хубава пролет...   bouquet

# 166
Леле, леле, какви сте Убави,  дечицат са супер сладури.  Heart Eyes

# 167
  • Варна
Много хубави снимки,много сладки дечица и готини майки Grinning
Супер сте момичета!

# 168
  • Primum non nocere !
Не ще да е от фотографа, но за следващия път, той обеща да се поправи. Mr. Green
Изключенията са коригирани.
Муни, има само една снимка и тя не е на фокус, но нищо, ще има и следващ път.

# 169
Та значи момичета, Шехи ни увековечи, а на нея една свястна снимка не направихме.
Пфу да му се не знае! Голяма фотографка съм... Сори, Шехи! По пътя прибирайки се си го помислих. Знаех си! Пак извини!

# 170
Срещата беше супер! Това ви го казва най-голямата загоритенджура  Whistling , първа дойдох с мойта дружка и бях от последните заминали си. Mr. Green
Всички хлапета са страхотни сладури! На Муни оперната звезда от сега отрепетирва как да раздава чаровни усмивки на папараците  Heart Eyes , но не ни уважи днес с една арийка.
Муни, и аз това мислех, че баш фотографа не го уважихме. Това е! Няма как, ще се събираме пак да наваксаме пропуснатото  Mr. Green

# 171
Супер снимки, големи сладури  Heart Eyes
Не очаквах, че ще видя някои познат на снимките - Силвито, приятелката на Pazza.

# 172
убавици. браус.
абе с нашата среща какво става. нъл в неделя. в колко часът, а.

# 173
  • UK
Добро ви утро. Simple Smile Аз тая сутрин се излюпих рано, но бившия понастоящем съквартирант просто се погрижи за това, понеже, забележете, съм забравила да включа бойлера снощи. Забравила съм, трънки, той ми каза "включи бойлера", аз отидох и цъкнах копчето, хич и не погледнах включен ли е, не е ли. Аз ли съм виновна, че той го е включил и ми казва допълнително да го включа, редовно прави така, ей тъй, да си намира на приказка, на му сега, бръсна се със студена вода. Аз оня ден пък грим махах със студена вода, така че не е единствен. Мразя да си мия лицето с ледена вода. Simple Smile Та той се постара да вдигне възможно най много шум влизайки и излизайки от стаята и аз вече не можех да спя. Нищо, тъкмо ще имам време за повече неща днес. Simple Smile

# 174
  • Deutschland
Добро утро момичета и от мен  Hug  .
Аз отдавна не съм писала,но се надявам да ме помните. Blush
От понеделник се местим в нова квартира(до сега бяхме при едни приятели) и ще искам да си пусна Интернет възможно най скоро.Тук нашите приятели са на кабел Дойчланд и нямат проблеми за сега.Вие кои бихте ми препоръчали.И ако може по възможност да си направя поръчката on line.
Желая ви лек ден  bye

# 175
Алоха!

Много хубавина се е насъбрала в столицата, мдам. Разпознах едно малко Шехи и едно малко Мики.
myran изглежда много свежа мама. Peace
Новичка също - бтв. Новичка, защо не пише вече?
Бузите на Магдаленхен ми скриха шапото. Приятелче, признай колко торти направи до момента!?
Мамуната си е мамуна - 2 мамунета и 2те като от калъп извадени Laughing.

Диваненце - за телефон и интернет препоръчвам Алис.

# 176
пролет  Wink след като в;ера го прибрах потен с дебелото яке , днес сложих по тънко и времето се развали  ooooh!

# 177
Добро да е  Sunglasses

Аz пък препоръ4вам НЕ 1&1 и не Алис, сорри Сърфи, но много поzнати са хипер недоволни и иzнервени  Crazy

Снимките са супер, браво столи4анки   bouquet И кога порастнаха теzи де4ица, виzирам Ева, Янес и Маги  Heart Eyes Пу пу  Heart Eyes

# 178
Добро утро и от мен !

Ето и моите снимки от срещата.Не са толкова добри като на Шехи,но пак е нещо.
На път съм да си подаря по-хубав фотоапарат и тогава ще се отчета с по-качествени снимки.
Кой каза,че Шехи не е увековечена? Увековечена е,но от фотограф с две леви и с шибан фотоапарат.  Rolling Eyes http://www.album.bg/vessi.miki/

Срещата беше прекрасна.  Hug Предлагам на първи май да се видим отново,но този път и с татковците.Съгласни ли сте в 15 часа в парк Фридрихсхайн ?

Слънчев ден на всички мами и дечица !

# 179
  • Primum non nocere !
Веси, благодаря ти  за музиката. Ето това е папаршка снимка! Mr. Green
Тя донесе българска музика

Веси, 1 май е в петък, дори и да намеря начин да се освободя, как си го представаш и с татковците?
Приятелке, благодаря ти за хороскопа!

Жабо, четох пак в сайта на тефал, но за покритието нямаше никаква информация. Пък и не ми се вярва,толкова популярна фирма да работи с отречени неща. Сега последнах етикета на една от тенджерите- пише Алугус, това което каза Вечи. Така че...

Сърфи, ще ме извиниш, но май само аз не разбрах подаръка- "удавника"

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 10:41 от Шехи

Общи условия

Активация на акаунт