DE е тема 119?

• 13 498
  • 299
  •   1
Отговори
# 30
Сбъдваща, твоята бузанка е голяма сладуранка. Grinning   Решихте ли проблема с мухала?

Дианжели, как си днес, започна ли вече да избледнява синьото. И аз имах такъв ден преди два дни, в който едва не си счупих крака, но се разминах с огромна синина и 2 4аса държане на лед въху крака. Днес като гледам пудотината ве4е ъначително е спаднала и синьото доста се е заличило.

Котаранке, аз пък се събудих с тази мисъл. Цяла нощ сънувах кошмар с вампири. Събуждах е да пия вода и се надявах , 4е ще спре, но кошмара си продължи от там от където беше спрял, или на мен така ми се стори. Странна работа. Важното, че накрая успях да ги изработя и се събудих читава  Laughing

# 31
Алоха!

МГМ, предлагам да се прекръсти на Мамина отмяна Laughing.

Пепе - Ето я решетката.

Веси - нямат някакво специално име, на поканата ни пише, че ни канят на Stunden an Hospitierung. от 8 до към 10.30 бях там.

Мисти, голями са сладури вашите - "Извинете г-син Полицист, може ли да дойдете да ме придружите да си изчишкам кучето." Rolling Eyes

Бягам, че имам 101 задачи, а само 1 глава Crazy.

# 32
кво станало с дианджели, аз пак не съм в час.
бухнах на мама билетче за луфтханзата. ша идва на 14 май.

# 33
  • Германия
Сърф, благодарско!

Не мога още да се справя със смяната на часа; като трепана с мокър парцал съм. Мартиновците ги изкарах от леглото с много бучене. Фаб нехае, спе като пън, после пак ще ми прецака бачкането.

Питанка към Биба- тоз Джак Спароу снощи като го глътно голямото чудовище, после какво става- има ли възкръсване или не? Що ли ми трябваше да го гледам филма снощи, после и мен ме преследваха разни лигави изчадия ooooh!

# 34

Мати; , как го бухваш за мама? Аз се опитах да го бухна от оподо и ми казаха нъцки , ;ужжд билет с кредитна карта  Shocked
егати скапаната ми клавиатура ли е или компютъра направо е  Sick

# 35
Добро да е.
И аz пак болна. Детето кихна 2 пъти в петък, и ето 4е на нея й се раzмина с един ден пръскане с фиz. раzтвор, а аz пак болна  ooooh!  Направо от както я отбих, хваЩам всеки вирус, писна ми ве4е  Tired

Риен, добре е окото, в4ера нали писах  Wink Все едно ниЩо й нямаШе.

# 36
Добро утро!
И аз в новата тема. Гледам Мърморанката е започнала да се интегрира вече, щом и темички ни пуска, браво на нея Simple Smile Аусхилфе за Сърфата Simple Smile

Пепи, тук има още 2 други решетки

тоз Джак Спароу снощи като го глътно голямото чудовище, после какво става- има ли възкръсване или не?
Е, съмняваша ли се, за къде без Кептън Спероу Laughing Всъщност не е точно възкръсване, защото той не умира, а е "на края на света" Wink и в третата част ("At world's End ") тайфата, на чело с Барбоса, отиват да си го приберат от края на света, с много перипетии, разбира се, и после всички дружно се борят за спасяването на пиратството, което беше на път да бъде унищожено от EIC Wink Има и една неособено традиционна сватба Laughing, а Летящият Холандец си има накрая нов Капитан... подробностите, като гледаш него. Третата част е не по-малко мокра и лепкава от втората, но ти си претръпнала вече Wink Laughing

# 37
  • Germany
Много е досадно това с постоянното разболяване - аз тази зима не оздравях  Twisted Evil Само някой да кихне и на другия ден съм готова  Tired Tired И сега аз ако кихна веднага мъжа ми ме поглежда съмнително  ooooh! ooooh!

# 38
  • München/Stara Zagora
Аз съм за неделя.Другите мюнхенчанки какво ще кажат.Вече се размечтах за ония хубавите коктейли Rolling Eyes

# 39

Мати; , как го бухваш за мама? Аз се опитах да го бухна от оподо и ми казаха нъцки , ;ужжд билет с кредитна карта  Shocked

ми от луфтханза страницата го бухнах, на нейно име, платих с моята карта..........
регистрираш се и готово.

# 40
Мата, нали е с електронен билет, ти кое посо4и zа идентификация? Ако е твоята карта, как Ще стане?  newsm78

# 41
има опция райзепас

# 42
Аааа супер, zна4и нЕма проблеми  Peace  Аz миналата седмица бухнах 4реz ЛХ и посо4их кред. карта, не си спомних zа райzепаса  Blush

# 43
откакто си взимам гинкото, все още имам малко мозък, ама ми идва навреме Mr. Green

# 44

ми от луфтханза страницата го бухнах, на нейно име, платих с моята карта..........
регистрираш се и готово.

така направих и аз и ... след няколко дена запо;нах да полу;авам е маили ... не може без някакви си хиляди подробности ... ама то и букнах с мъжовата карта , но как да е. Казаха, ;Е щом фамилиите са разли;ни ... бля бля ... , ако летим и ние с нея но проблем.

Общи условия

Активация на акаунт