DE е тема 119?

• 13 095
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
Я пуснете пак сайта на Милена, че аз съм пропуснала Simple Smile

# 136
Я пуснете пак сайта на Милена, че аз съм пропуснала Simple Smile

http://mka900.blogspot.com/

# 137
кой пусна тоз сайт. сърфоооооооооооооо, ща праа да умиргаш. въййййййййййййй.

# 138
Милена пък днес ми направи истери4на сцена в ДГ, zаЩото не искаШе да си тръгва  ooooh! Е, по добре така отколкото да не иска да ходи, но беШе неприятно как тя се мятаШе, креЩеШе "Не, не искам вкъЩи" (какво ли си помислиха хората  Laughing ) и едвам успях да я zакоп4ея в колата  ooooh! После вкъЩи плака оЩе 30 минути, явно трябва да се особождава от натрупаните емоции. Бяха ме предупредили zа това, съЩност. А, и докато се мъ4ех да я обуя, мина едно мом4е и и удари един Шамар в лицето  Shocked Явно има проблеми с поведението, zаЩото другите деца веднага каzаха, 4е той винаги правил така. Аz го каzах на едната лелка  Mr. Green и тя даже дойде после след мен да ми се иzвини, майката на детето била доШла ве4е и тя zатова не обърнала достатъ4но внимание на мом4ето.

А, и ми похвалиха гарджето  Blush Много добре се вписала в картината, и се ли4ило колко доверие имала в мен, Щом била толкова уверена и самостоятелна. Ех  Heart Eyes  Crazy

Кате, и Милена има тъмно4ервен паспорт, от 2007година  Wink Иzдават го веднага на място, много е удобно  Peace

# 139
Татяна, радвай се, че прави такива сцени. Аз няма да забравя Мирел как ме изгони да си ходя, защото тя щяла да живее вече в детската градина. Joy ooooh!
А за паспортите е изненада, защото като ходих миналата година да питам, ми казаха, че издават от зелените и можело  на големите да сменят снимките. Сега вече нъцки. Crossing Arms

Сърфи, добре, че не ми остава време и на мен да си снимам продукцията, щото съвсем ще ме намразите Mr. Green

# 140
и сичко опапахте без да го снимаш, нали....................
дай да те мразим бе.

# 141
Милена пък днес ми направи истери4на сцена в ДГ, zаЩото не искаШе да си тръгва  ooooh! Е, по добре така отколкото да не иска да ходи, но беШе неприятно как тя се мятаШе, креЩеШе "Не, не искам вкъЩи" (какво ли си помислиха хората  Laughing )

Joy Класика в жанра просто. Чакай да видиш колко е готино, когато започне да мамосва възпитателките и да се опитва да им пробута баща си. Mr. Green

Приятелка го пусна, бе, не грачете пак по мен шъ ви съ незнае!!! Laughing
Милен@ прави впечатление на много фин човек, което личи по сладкарските И изпълнения също. Или поне на мен така ми въздейства. Blush

# 142
тия са цяла секта бееееееееееееее. ужас. аз се разрових по албумите. сектата на тортоправките Mr. Green
наистина страхотни неща, а въпросната дама има явно доста артистични заложби и таланти. шапка и свалям..........
права си сърф, както винаги.
такъв трампел кат мен например, може да прозиведе едно свинско със зеле или най-много някой голеееееееееееем козунак. hahaha

е, когато ме подгони музата, може и суши, ама трудно. явно е до настроения. аз съм на приципа, че всичко трябва да се прави в любов, инак става посредствено.

# 143
Ние още си боледуваме. Аз успях да сваля почти 2 кила - над 24ч нищо не можех да хапна и пийна. Вчера ходех като призрак из вкъщи Confused

Децата уж бяха добре, Ноеми днес при гледачката е изповръщала на фонтан пюрето - чак през носа и е излизало Confused После явно се е уплашила и е плакала, гледачката се обади да я взема по-рано - в момента в който я гушнах - се успокои newsm78 Дали се е задавила нещо? Много странно ...тя повръща така 3 пъти след пюрето на обяд в неделя - ама оттогава нищо? Дали да я водя на лекар?

# 144
и сичко опапахте без да го снимаш, нали....................
дай да те мразим бе.
Не щъ. Ако си мазохистка, топни пръсти в Сладкото от боровинки. Намира се някоя и друга дреболия.
Имам да качвам още, но ме е срам пред останалите.

Милен@ определено е много фин човек. Моите впечатления са само от седмичната тема.

Майра, зъби? Хамлет в момента се държи идентично. Добре, че е слинга, та ми е спасението. Crazy

# 145
трябва да намеря пак да гледам филма шоколад...........има нещо много зинлих в готвенето..........
и празненството на бабет...........
като финал може голямото плюскане, та да се подготвя за новия рунд диетка....

# 146

Боааа #Crazy сега ако кажете, че е и любителка-тортоправачка направо ще се захапя за задните части от завист Wink И не стига, че може да прави хубави торти, ами и хубави снимки прави... Господ като раздавал таланти някои хора са се нареждали по няколко пъти ми се струва, а някои блейки като мен .... Confused пу да не й е уроки Simple Smile И аз ще се пробвам за Великден  Simple Smile

Моята дъщеря пък си има червен паспорт от 4 години и важащ още 6, струваше само 6 евро, а снимката беше домашно производство Simple Smile Мисля съм била на далавера Wink На мен още тогава служителката ми каза, че зелените аусвайзи са на изхвъргачката и по-добре червен. Замислям се обаче за актуализиране- да правим ли, да не ли newsm78 че с тази полу-гола глава на снимката и сегашната й грива започваме да ставаме съмнителни Laughing

Нашите деца ги изкарват под строй от градината и няма не искам, няма не ща Laughing затова и моята не ми е правила такива циркове, иначе и тя щеше да иска да поостане ooooh!

# 147
Ама аz  сама съм си виновна, като пристигнах и й каzах, ако искаШ поиграй си оЩе малко, и после като я виках, нямаШе кой да ме 4уе  ooooh! За утре Ще zнам  Crossing Arms

Кате, и при 4ервения може да се смени снимката, беzплатно при това  Mr. Green  Или може би сега правят биометри4ни на децата?  Crazy

# 148
уф тази кола не9о не мога да я поръ;ам. така е, като има 2 възможности : едната води малко във фунционалност , другата малко във външен вид  Tired

# 149
Хм, честно нямам представа  Embarassed. Изюклюкай.
Ха! Браво на Милен@ - много вдъхновяващо ми въздействат нейните произведения. Мисля като свърши тирамису-то да подкаръм мъфините и къпкейковете пък  последните 5 кила да ги земат дяволите Mr. Green!
Тирамису на италиански означава нещо от сорта на "вдигни ми го", като май нямат предвид само настроението  Mr. Green
Иначе, за Милен@ сте прави, Луна във Везни има, все пак Wink
Ние след няколко дена правим 3 години от сватбата. Кажете, какво се подарява в такъв случай, с какво да изненадам Съкровището?
Ох, чакам Магдаленчето да се събуди най-после и да тръгвам за прословутата Берлинска среща. Днес заспа учудващо късно. Деца!!!

Общи условия

Активация на акаунт