DE е тема 119?

• 13 078
  • 299
  •   1
Отговори
# 270
  • UK
Четири и половина, от три и нещо живеем заедно. От няколко месеца вече не сме заедно, но все така си живеем двамата.

# 271
Петка, не съм поръчала още, но линковите не ми се отварят.Сега лежим на спалнята и всеки сърфира с лаптопа си и междувременно спорим. Аз искам висок стол, той иска адаптер за голям.

Хм що така. А тези отварят ли се
http://www.baby-markt.de/nocache/HERLAG+Hochstuhl+Tipp+Topp+III+ … 8611452-11544.htm

http://www.baby-markt.de/nocache/HAUCK+Alpha+Hochstuhl+natur+Mod … 8611452-11544.htm

Ако и те не се отварят виж в www.baby-markt.de на челната страница малко по-надолу

# 272
Шехи, червенокоса ли си? От кой е вzела малката русото? Буклите е ясно от кого са ;-
Честито zа документа Hug
Мърмор, щом ще праzнувате по тоzи повод, zначи раzдялата е била zа добро или?

# 273
  • UK
За добро, мда. Той е една от причините да искам да се махна, когато ни е добре заедно, ни е супер, ама като ни е зле... Днес пак му крещях, щото се прави на неразбрал. Веднъж да направиш глупост, ок, ама втори път същата в рамките на два дни.. Simple Smile

Айде лека ви нощ. Simple Smile

# 274
Ние пък няма да спим    Crossing Arms   на нас ни никнат ЗЪБКИИИИИИИИИИИИИИИИ    Flutter

# 275
Верно, 4е таzи македонка не zаслужава zащита, но тя ми е повода, на при4ината постоянното сравняване с другите майки.  Пийс, плийсс Hug
Стига ма Риено, тя му рèкла на дèтето на всеослуШание да си "Йебе пичката матерна" ( Joy) Е как да не го обсъдим, а? аz ако го бях чула на живо даже можеШе на място да се потъркалям hahaha Ти сега Ще ни внуШаваШ, че таковата на пичката и повиШаването на тона са едни и съЩи неЩа Thinking Тц, немойШ ни иzлъга Wink
Петка, и това с кафето много готино Laughing въпреки, че ако ми го кажат на мен така непринудено в първия момент Ще ми висне ченето, но в следваЩия няма да мога да си подтисна големия смях.
Винаги са ми били много весели еzиците на zападните комШии, всеки път се сеЩам zа "Не чепкай, ке пукнеШ" или "ке те барам по мобилката" Joy Иzвинявайте zа отклонението.
Сърфи, тая би по точки "Гуведуту" Laughing

# 276
  • Primum non nocere !
Цвете, продават едно кремче Dentinox,10 грама ли  беше..ниню, в Кауфланд съм го купувала и натърквах венците или бибата преди лягане. На малката й помагаше.
Коте, червена е да, искаше ми се и цвета да наследи, но уви.

Сърфи, сега се сетих за ония деца. Защо да е неудобно да направиш забележка или да кажеш на възпитателките за хигиената им.
Сега в момента се сещам само 4 заболявания свързани с лошата хигиена и мръсни ръце. Дизентерия, хепатит А, стоматит, салмонелоза. Мисля че стигат. Аз бих направила забележка. Здравето на детето ми е по-важно от това дали на някого ще създам неудобство.

Петка, сървъра не работи но разбрах от къде. Утре и погледна и там.
Ванче и вашият стол е хубав и на изгодна цена.
Муни, стискам палци и се надявам да не е нещо сериозно, а само болки свързани с растежа.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 23:59 от Шехи

# 277
мерси мацки за честитките. матов е роден на 1 ви, ама писан на 2 ри, та празнуваме утре.
отиваме да ядем тортички във фишбахау, във винкелщюберл..........там са трепач...............http://www.winklstueberl.de/

МГМ, коги си решила да потегляш, да разпитваме. аз нямам нужда от детегледачка, защото матов гледа дитету, но има достатъчно майки и ще питаме.

дабе, ша му готвя на матов.........само хаби рънътъ. не мърда от едни 60 кила. глист.........

алекс спи всеки ден от 14 до 16.30. после се събужда минимум половин час.

за псувните, те така си говорят сърбите..........еле пък средната класа. там псувнята си е просто част от разговора и понякога си се псуват сами себе си.........много колоритен език Mr. Green

аз се разпищях днес и викам, гъсеница, гъсеница...........а матов тича да ме спасява Mr. Greenмен от боа не ме е шубе принципно Wink

днеска викам, аре, утре рожденник, а той-кахър тенеке бабаит сурат. демек-рицарят на печалния образ. тъжно му е...........и мен ще ми е тъжно, ако ставам почти на 50 hahaha аз съм младежка. ша стана на 46 таз година.

# 278
На  мен  ми  се   случи  тук  да   чуя  българка   да  нарича  детето  си  ИДИОТ  - бяхме  със  сестра  ми  в   един  магазин  да  до пазаруваме  на  Беба  след  като бях  родила  - е  да  не  ви обяснявам следродилните  ми  хормони   как  ме  побъркаха   Rage ,  въобще  нямаше  намерение   да  разглежда  дори ,но  явно ни е  чула  да   си  приказваме  и    детето  и  взе  някакви  чорапи -  и  тя  намерила  удобен  момент  да  се  покаже  го   наруга  така  противно , че  ми  стана  жал  за  детето /да  го  използва  за  са  си  покаже  простотията - е  още  маи  съм  и  бясна  #Cussing out /   в  България  не  ми  се  е  случвало  да   чуя  такова  нещо, където  на  квадратен  метър   трябва  да  се   падаме  повече ... бе   спирам  че   няма  да  мога  да  се  успокоя  скоро  

Столчетата  са  много  хубави и  вече  съжелявам ,че  взех  на  Зара   това,не   заради  дизайна  ,а  заради  тези  болт чета  които   държат  и  регулират   масичката/  така  им  е  намерила  цаката  че  на  половината  хранене  вече   е  развила  едното  колкото  и  силно  да  съм  го   завъртяла!!! и    с  крака  си   прави  дандания  като  го   рита ,но  днес  и  се  случи  толкова  интересно  нещо  че  не  се  сети  въобще  за  това - сестра  ми  няма  време  от   два  дена  да   я  погледа  малко  ,за  да  се  изкъпя , та    на  стола  в  банята  с  мен  tooth

Цвете   ние  сме  доволни  и  от хомеопатичните перлички  osanit   с  рецепта  са  безплатно  ,без  са 5 и нещо...  в  бг  даже 
пращах  на  познати,  може  да  се  поуспокои  и да  си   спинкате  Hug

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 00:21 от mayarm02

# 279
Кукнах аз днес в 5.30 Crazy

Осанит, Дентинокс - понякога помагат при зъби, понякога не. На втория зъб мрънка 1 неделя цял ден - няма мазила, няма ръце, няма цица, както е модерно в отчетната да се изразява - така де - и ние цветущ език си имаме - да го ползваме Mr. Green. В понеделника се показа и се кротна Whistling

Зор вчера Ясмин да заспи - легна в 2, заспа в 4 без 15 ooooh! После едва я събудих.

Бибе, Веч, Зима, Ася още ли е в Бг?, всички от региона и не толкова от региона - да не изброявам поименно - неделя среща?

# 280
  bouquet   Шехи, Мая, Майра, благодаря за съветите и съпричастността     bouquet

Снощи се приспивахме близо час, после започнахме да се будим през час и нещо. Сега съм като разглобявания болт от столчето на Зара, ама много се надявам днес да имам шанса да подребна до Йонас    Flutter

Честит рожден ден на госина Матов    Wink

И хубав ден на всички    Simple Smile

пс - сетих се да питам "Не ни ли е раничко за зъбки? Само на три месеца и половина сме.", ама сигурно ще кажете, че щом никнат, то значи им е време   Thinking

# 281
На Криси му излязоха два на 4месеца и 5дни, така че .... рано не рано, излизат когато си искат  Peace

Добро Утро! Сега ставам, ама по принцип ми е доста рано Wink .

# 282
Добро утро!
Майра, аз тази и другата неделя съм vollständig ausgebucht Sad, но ако успеете да се организирате давайте смело.

Щях да пропусна да честитя на Мата рожденника- да ти е жив и здрав Мате  bouquet
Ти ли искаше да гледаш "Шоколад"? Другата неделя (остерзонтаг) ще го дават по РТЛ2 Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 10:15 от Biba Sparrow

# 283
Добро утро.

Бибе, без бой признавам - "гуведуту" не е в лигата на тази сръбкиня Whistling. Малко от сорта на "Аз го бия да стане човек!" ми звучи таз кака. Шъ стане, и то ще я псува, ама едва ли ще и прави впечатление Confused
Бтв. Сърбите са много брутални откъм псувни - работех с една банда за малко и такъв "репертоар" набрах, че и шофьор на 94 мога да накарам да се изчерви... Rolling Eyes

Мато, като не искаш да му готвиш удари му поне един език на човека - празник му е.

Шехи, в същност точно тази сутрин говорих с директорката на градината за момичетата. Оказа се, че не само аз съм обърнала внимание на това как са облечени и хигиената им, правени са и неколкократно забележки, но кучето си лае, а керванът смърди ли смърди. Все пак заради това, че съм видяла децата сами на улицата ще уведоми Щадта и ЮАмта пък да видим дали те ще могат да направят нещо...За хигиената и болестите - думи нямам. Имам чувството, че "Мий си ръцете" вече е нещо като второ име на детето> и аз нещо не съм фен на Dreck macht Speck максимата.
В този дух заглеждали ли сте в тоалетните колко жени НЕ си мият ръцете преди да излязат? Пускат една водичка отгоре, изтръскват и аре навън, сапун, търкане - йок! Sick

Франконки, а на вас ходи ли ви се в неделя в ЗОО - Ванче, Риен?

# 284
Цветенце, Бобо на 3 месеца и половина имаше 4 зъба. Рано е, ама... какво да се прави - мажеш, кърмиш и търпеливо чакаш момента да мине. Подозирам че скоро и Ани ще почне със зъбите.

Между 3-4-5 годишен хубав Туран и Корола Версо със същите параметри, кое бихте избрали?

Общи условия

Активация на акаунт