Отговори
# 105
Здравейте, момичета

Реших да се вталя малко за лятото, тъй като зимата си казва думата и съм натрупала 1-2 излишни килца. Хареса ми вашата диетка и мисля да се присъединя към вас  Wink Вероятно няма да прави диетата целите 24 дена, тъй като искам да сваля максимум 3кг ( в момента съм 52-53кг ).

Имам едно въпросче към вас. Когато готвите, разрешено ли е да се задушава месото и зеленчуците в малко мазнина? Също така каква мазнина е хубаво да се ползва - зентин или слънчогледово олио? За закуска какво хапвате по принцип?

Беба, какви са тези пилешки хапки със сусам? Звучат много апетитно  Grinning

Лек ден!

# 106
Извинявам се за грешката =)

# 107
Winnie , добре дошла =)))
Нямаш особена нужда от смъкване на килца мен ако питаш , но щом си решила да работиш по въпроса ние сме с теб =) !

# 108
ЕлиHug . Не го включвай за сега и след няколко дни пробвай. Може и да проработи!  Peace

# 109
Дрийм, аз винаги съм била много слаба и сега тези 2-3кг наистина ги усещам не на място. Затова съм решила да ги смъкна преди лятото  Peace Гледам да се движа в рамките на тегло 50кг и така се чувствам добре  Grinning

Щях да ви питам също за царевицата. Аз много обичам такава от консерва. Може ли да си прибавям към салатките? Също така щом може да хапваме яйца и мазнина, разрешена ли е майонезата ?

# 110
  • в матрицата
Здрасти winnie,  добре дошла, мисля, че бързо ще ги свалиш тия килца  Laughing. По принцип царевица не можеш да ядеш, но мисля, че в твоя случай дори и да хапваш, няма да е фатално.

# 111
Winnie,
надявам се това да е твоят режим и той определено да ти помогне да се "отървеш" от тези 2-3 килца ... =)
Царевичка колкото и да ти е мъчно не можеш да си позволиш да консумираш в тази диета ... а майонеза ти е разрешено , но ако ти сама си я приготвиш - купешките са със захар... =)
Аз днес се чувствам добре ... уж ... За обяд хапнах това , което някъде из по-горните постове споменах ... За вечеря ще умувам по-късно ... Да 18-то число има достатъчно време ...и дано този път кантара ме зарадва ...  

# 112
Момичета, много сте мили  Hug

Ще я прежаля царевичката щом така ме съветвате или ще я хапвам само от време на време  Peace Майонеза тъкмо домашна мислех да си правя, че на тия от магазиня им нямам много вяра  Naughty Търсих си и кетчуп без захар в магазина, но не можах да намеря. Вероятно ще трябва да потърся в някой диетичен магазин или нещо подобно  Thinking

Ние за вечеря имаме печено пиле от вчера или ще хапна салатка с риба тон  Peace

# 113
Привет , мацки!
За gsm- а е ясно ,че няма да работи.Професионално го изсуших снощи,със спирт му чистих платките(средното ми е електроника),но вътре е "гърмял" на няколко места и се чудя дали въобще да го водя да го види техник..Но както и да е - днес още ми беше криво ,че чак не ми се ядеше цял ден ,но ми мина почти  ooooh!.
Веси,този шоколад доколкото помня беше без захар и май и без подсладители.Прочети му внимателно опаковката и ще прецениш.Относно "мацката" дето си я видяла в плодовете - тя е абсолютно същата ,която  се оказа снаха на една моя по-възрастна приятелка.Аз съшо много се впечатлих от резулатите и , и това ме накара да и пиша(а после се разбрахме коя коя е)..Та тя е свалила не 25 ,а 40 килограма вече и честно да ти кажа в неделя ми изпрати снимки - все едно гледаш 2 различни момичета!!!Обаче тези 40 ( както и тези 25 ,за които ти говориш) не са свалени само с плодове.Първите килограми сваля като спира тестяно,сладко и мазно , а последните 15 са с плодове.
Относно плодовете и БВД - по моите сметки ( и опит )напоследък излиза,че с 10 дни плодове твърдо се свалят точно 3 килограма( а това мила ние го правим с 14 дни( а не 10 ) на БВД.Така ,че грубата сметка е,че спестяваш само 4 дни...Единственото преимущество - аз го писах е да си свиеш апетита ако се налага.Аз  с едно ядене вчера сега ще си гоня още 2 дни линийката и после почвам да падам под нея...Но съм се хванала на хорото и докато не мина половината линийка няма да се откажа!Мисля че това ше стане през следващата седмица и от Великден спирам "плодовите пости".Нямам търпение да се върна към нашия режим!!!.
Беба - сега всичкото хубаво - само този сладолед как ти даде сърце да го ядеш?
Абито - ти си сияйното изключение на правилата - след такова ядене да си на минус 400 JoyЧестито!
Боби - чакаме тортата с нетърпение!
Winnie - кетчуп няма да намериш - купи си доматен Сок на "ВВВ" - чудесен е!А за царевицата -ще изкараш 14 дни без нея!И прочети пак първа страничка - там пище доста!
На Jaquie благодарим за подкрепата!  bouquet

П.П.Ако не ме разбрахте за плодовете - за 10 дни свалям 7 килограма ,но почти 4 от тях се оказват плаващи и ги качвам с  няколко нормални храненета после ....

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 19:08 от Elica.

# 114
Winnie, ами хапките според мен са направени, като е сварено предварително пилешкото и после топнато в яйце със сусам. Не съм убедена, че сусама е подходящ за режима обаче Thinking

Elica ми така ми се прияде....мани мани  по -зле ще става с настъпването на лятото ooooh!

Аз тази вечер ще съм на салата и може да си сваря 1-2 яйца.
Мисля малко още да почивам/то моето е нещо като почивка в момента/ и пак  една ударна безвъглехидратна доза да направя, надявам се последна.

# 115
  • dobrich
ЗДРАВЕЙТЕ СЛАДКИ МОИ СЛАДУРАНКИ! ОТ ТОВА ХУБАВО ВРЕМЕ НЕ МИ ОСТАВА ВРЕМЕ ДА ДРАСНА И АЗ НЯКОЙ РЕД. ДНЕС ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ ВСЕ ОЩЕ НИЩО НЕ СЪМ ЯЛА-НЯМАШЕ КОГА. СУТРИНТА ЧИСТЕНЕ, НА ОБЕД НА РАЗХОДКА А НАВЪН НЯМА КАКВО ДА ЯМ И СЕГА СЕ ПРИБРАХ И УСТАНОВИХ ЧЕ СЪМ НА 2КАФЕТА 1ЧАЙ И .500ВОДА. АМИ АЗ НАПРАВО ВСЕ ЕДНО РАЗТОВАРВАЩ ИЛИ ЛУНЕН ДЕН НАПРАВИХ БЕЗ ДА ИСКАМ.
МИСЛЯ ДА ПИЯ ЕДИН ЧАЙ ЗА ВЕЧЕРЯ И ДА ЛЯГАМ ГЛАДНА НО ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ ИЗОБЩО НЕ МИ СЕ ЯДЕ.
ЛАЛЕНЦЕ И АЗ ЧАКАМ ДА ВИДЯ БЕБЕТОРТАТА С НЕТЪРПЕНИЕ.
ЕТИ КЪДЕ СЕ СКАТА ПАК БЕ СЛАДУРАНОООООО?
АБИ МЕСЦЕТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ПРОМИВКАТА НА ЧЕРВАТА С ПЛОДОВЕТЕ НАЛИ?
ЕЛИ ХАЙДЕ ЧЕ И ТИ СЕ ИЗМЪЧИ С ТЕЗИ КИВИТА- ВРЕМЕ Е ЗА МЕЗЕНЦЕ Grinning Grinning
ДРИМ ОХ И НА МЕН ТАКА МИ Е ХУБАВО КАТО МИ КАЖАТ - АМА ТИ НАПРАВО СИ СЕ СВЪРШИЛА И ПОСЛЕ ЗАВИСТЛИВО ГЛЕДАТ И ОДУМВАТ. АМА КВО СЪМ ИМ ВИНОВНА АЗ ТЕ КАТО ЦЯЛ ДЕН СЕ ТЪПЧАТ С ФОРНЕТИТА И ПИЦИ.
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИЧКИТЕ СЛАБУШКИ!
ХАЙДЕ СПИРАМ ДА ПИША ЧЕ МАЙ СЕ ПОУЛЯХ АААААААААААААА?

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 22:26 от polinakoleva

# 116
ПОМОЩ МОМИЧЕТА newsm17 newsm17 newsm17: Имам след 21 дена рожден ден а така искам да стана до тогава 70кг.а винаги криввам на дясно или ляво.Започнах диетата на Огнян Стоянов но с всичките тези мерки и грамажи няма да успея.След това започнах диетата с плодовете но устисках един ден до вечерта и след това стана каквото стана.И след всичко това сам си върнала 1,5кг. обратно badscale. Сте опитам да започна от утре тази ваша диета и до 28 Април да свалй килата си до 70,000 но утре сте пиша с колко започвам наново.Моля ви хокайте ме  smile3513 smile3513 smile3513и ме сръгвайте от време на време.Заслужавам си го.

# 117
Здравейте.Имате доста минуси и се радвам на вас .

# 118
Привет на всички безвъглехидратки  bouquet
Момичета идвам само да ви кажа едно стимулиращо-"СТРУВА СИ"!!!
С тази диета миналата година точно преди лятото свалих 10кг и съм страшно доволна,защото с леки ограничения от там насетне,и то от типа на разделното хранене,съм си запазила килцата  и се чуствам супер.Затова дерзайте и няма да съжалявате  bouquet Peace

# 119
Добро утро момичета  Hug
Winnie и Kurnianos  добре дошли при нас!
Аз не знам защо така се поддадох на изкушенията около мен  Embarassed, и се чувствах много гадно, за това само ви четях. Но понеже това е първата диета, от която виждам наистина ефект, съм се зарекла повече никакви прегрешения.
Искрено ви се радвам за минусчетата, а още повече на момичетата с плодовете  Simple Smile. Аз това не мога да го издържа ( макар, че съм точно за плодуването от към кг. )
Сега, докато не са станали дребните отивам да чета, а на вас ви пожелавам лек режимен ден!
Чао милички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт