Отговори
# 90
Ами тогава се намествам тук и ще продължа да пиша. Много сте мили и ми е приятно да съм част от отбора!  Hug

# 91
  • dobrich
ДОБРО УТРО БЕЗВЪГЛЕХИДРАТКИ!
ХАЙДЕ ТАЗИ СУТРИН КАФЕТО Е ОТ МЕН  food010  food010  food010
ВЧЕРА НЯМАХ МНОГО ВРЕМЕ И НА СЪМ ПИСАЛА .
КАТО ДОЙДЕ УИКЕНДА И ВСИЧКО ЖИВО СЕ ПОКРИВА.
ХАЙДЕ УТРЕ ДА СМЕ ПО-АКТИВНИ И ВСИЧКИ ДА СЕ ПОХВАЛИМ С МИНУСЧЕТА.
ЗИМА И НА МЕН СЪЩО МИ Е ПРИЯТНО ДА ПИШЕШ ТАКА ЧЕ ИЗОБЩО НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ А ДРАСВАЙ ПО РЕД ДВА.
ХУБАВ И СЛЪНЧЕВ ДЕН ВИ ПОЖЕЛЯВАМ!

# 92
Еееееето ме и мееееен =)
Как сте , безвъглехидратки мили мои ? =) Наистина като дойдат почивните дни и всички се покриваме =)
Аз днес все още не съм хапвала ... няма какво , та трябва да запрятам ръкави и да си измислям нещо ... Вчера беше голяяяяма мъъъка ... От сутринта като излязох си направих какви ли не разходки из целия град и чак към 16ч хапнах малко пушено свинско месо и краставица , а за вечеря - език с шопска салата . Сега вече ми е толкова глаааадноооо =) Мога да изям цял слон !
От утре започвам да ходя на тае бо =))) мои приятелки се решиха от миналата седмица ииии сега и аз ще започвам от понеделник или вторник с тях =) Тази седмица ще ми е доста натоварено ... ииии ще трябва все да си измислям нещо за хапване , което да не иска да се занимавам кой знае колко с него ... По-късно като се изтегля ще ви пиша как се движа с килцата =) Дано вече тези от почивката са се разкарали напълно и от понеделник да започвам на чисто с новите килца !
Целувам вииииии   bouquet =) !

# 93
  • София
Здравейте и от мен! Simple Smile
След 3 дни задържане на теглото с "новият ми режим" днес имам -0.200кг и съм супер доволна, понеже никак не се затормозявам, както беше станало по едно време на стриктната БВД.
Пожелавам на всички ни една много минусова седмица без изкушения и изкушили се.
Днес цял ден имам много работа, но ще ви наглеждам, ако се появите де Wink
Поздрави от слънчева София!  Hug

# 94
Ето ме и мен. Голяма пролетна умора-големи нерви са ме обзели.
Дрийм, поздравявам те за Тае Бо-то-страхотно е.
Аз се наплодувах-само 2 дни и ето ме пак. Съвсем не съм доволна от себе си, но се чувствам много изтощена и затова отново реших да почина няколко дни - вие знаете какво означав апочивка Simple Smile
Няма да плодувам скоро, щото за това се изисква спокойствие-а аз съм много напрегната в момента и след плодовете се нахвърлям на мноого ядене.
Днес съм си на нашата диетка и ще ви кажа утре-как ми се е отразила.
Отивам пак да върна линийката нагоре.

# 95
=) Привет и от мен !
Казах , че ще пиша по-късно ииииии ето ме отново =) ! Току-що се хвърлих на кантара и той отчете тооочно толкова , колкото бях преди почивката =) ! Т.е 2.200-2.300 вече ги няма за седем дни =) Още не съм хапвала между другото ... Така ме мързи да си пържа месо в момента . Падна голямо чистене ииииии сега ми е едно такова премаляло ... Може пък да си изкарам днес цял ден на течности или да си направя някоя салатка , защото по-късно колеги ще ми идват на гости и не искам да съм неприятна компания заради това , че съм уморена и ми е лошо .
Вие как сти =) ? Днес времето е чууу-деееес-но ! =) И Варна е слънчева !
Аби , радвам се , че отново си се върнала при нас =))) Надяваме се утре да подчертаеш един хубав минус като за добре дошла =) !
Боби , хубаво си направила , че си миналана НБВД , защото така отново се ограничаваш а това си е в плюс за теб самата =) !
Ели се загуби ! Но се надявам , че по-късно ще се включи =)
Поли , днес на разходки ли сте ? =) Любувате ли се на времето ?
Зима , желая ти много успех =) Бъди стриктна и изцяло с нас =) !
Давиз , добре дошла =) ! Желая ти още колкото пъти желаеш по 4.500кг да смъкнеш =) !
Мен ме радва факта , че вече твърде често чувам хубавки думи за себе си и това как изглеждам =) ! "Много си ослабнала" ме кара да се чувствам страхотно =) и естествено ми дава сили да продължа напред ! =) Шегувам се с останалите ... да ме гледат такава , защото не след дълго ще съм това , което в момента не съм ... А на приятеля си казвам да си ме щипе за любовните дръжки колкото иска , защото до една година тях наистина няма да ги има . А той учудено ме поглежда и пита "Не ми казвай , че смяташ да продължаваш така цяла година" ... Ооооо , дааа , ще продължавам ! =) Защото се чувствам добре ! Какво по-хубаво от това да се чувстваш добре в собственото си тяло ?! Дай Боже всички да постигнем това , което сме си наумили =) !
Сега ви оставям и отивам да си направя салатка =) По-късно се надявам пак да се включа =) !
Лек и усмихнат априлски ден ви желая =) !
  bouquet

# 96
  • Някъде там
Здравейте!Как сте?Аз днес съм по-разходки с децата,и не сум хапвала,но сега купата с салатка и чинийката с дробчета ме чака!И така като има с кой да споделя,е чудничко!Мина ми тежкия период,като погледна шоколад и да...го гледам като хищник плячка!От тук на татък не ми пука за друга храна,освен за моята си! GrinningТова желая и на вас!Dream благодаря ти!А ти се радвай на хвалбите и продължавай напред!
На цветница имам имен ден,и съм си избрала кантарче за подарък от половинката,за да се отчитам по-редовно,че така все трябва да ходя в приятелки! Sad Embarassedа ще ми е много нужен!
Хубав и усмихнат ден ви желая!

# 97
здравейте
на мен нещо тези почивни дни ми се отразяват все се изкушавам днес пак  Embarassed Embarassed Embarassed
и направо сега се ядосвам но вече свърши стана тя каквато стана

# 98
  • Някъде там
Мигленче,не се отчайвай!Утре пак отначало,с повече воля!На мен страшното ми е винаги първите дни!А сега моите ги глезя с разни вкусотии а аз се радвам на копчето на панталона... Grinning,и не мисля за тези неща!

# 99
Аз се наядох!Малката сложила за пране горницата на анцунга си и вътре новия си gsm..Изпрах го на пълна програма ,че и с омекотител!Струва 180 лева...разболях се направо - беше едва на месец!Разглобявахме,сушихме - не работи - вътре е дал на късо на няколко места... #Cussing out

# 100
  • София
Ели, много неприятна ситуация  Sad  Дано поне госпожицата си вземе поука. И майка ми преди малко ми разказа как вчера изпрала 300 лева на 50-левки в пералнята, но слава богу след изсъхването няма проблем и са чистички Simple Smile
Аз днес съм на пиле със зеле  и съм по-скоро безвъглехидратна...
Сега правя торта от памперси за едно бебче, което чакаме в края на седмицата и ми е едно такова сладко, много обичам бебетата.... Ще ви я покажа като стане готова.
Желая ви много хубава седмица от утре и да се радваме взаимно с много минусчета Simple Smile

# 101
Здравейте на всички, спазващи тази диета Simple Smile
 Исках да ви напиша само да не се отчайвате ако не виждате веднага резултати. Спазвала съм супер стриктно безвъглехидратната диета в продължение на 16 дни. За това време свалих 8кг! Задържах резултата 3 години! Ужасно ми беше трудно, защото аз хич не обичам месо, да не говориме, че мразя яйца! Първата седмица беше кошмарна, но след 7мия ден бях свалила 5 кг и това ме накара да продължа! За мене това е единствената диета от коята има невероятни резултати. Миналото лято се опитах пак да я направя...но този път не успях...просто яденето на месо не ми понася! Но за тези от вас които обичат месо и яйца ви пожелавам да не се отказвате. Ще има резултат!
Късмет Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 00:59 от Jaquie

# 102
Добро утро, момичета Simple Smile
Ели, ще проработи днес или утре.
Лаленце много се радвам напостоянството ти.
От един ден на нашата диета и вече съм -400 гр. и това е без тоалетна.
Продължавам напред.

# 103
Аз е почивните дни съчетах обява с вечерята та
салата с пилешки хапки със съсам - събота
салата с скумрия на скара - неделя
 и един сладолед   Embarassed

# 104
Ето ме и мен ...
Добро утро на всииички птииички =) !!!
Аз току-що се прибирам от университета ... отчаяна от неуспешната контролна работа ...
Чакам тези дни да ми дойде ... и сега да си кажа какво направих снощи - изядох три парченца шоколад ... Просто наистина откачам , когато дойде време да ми идва ... Не стига , че съм крива ами и това ... Май в сряда ще ходим на тае бо , че едно от момичетата е с ужансна мускулна треска и иска да поизчакаме . Сега пия чай ... уж да ми помогне да ида до wc-то ама да видим ... По-късно мисля да хапна пържено свинско месо с домати ...
Знаете ли , исках да ви попитам дали бих могла да ям от онзи разхлабващия шоколад ? Кака ми , която от доста време се е взела в ръце и отслабва , ми каза че е по-добър вариант с шоколада , отколкото с разни хапчета и чайове , защото с шоколада се ходи норлано до тоалетната , а с другото имам да се притеснявам в къщи ли съм , не съм ли ... В университета съм постоянно и винаги внимавам като пия нещо разхлабващо . Гледам да го приема като ми предстои стоене в нас , но то това се случва много рядко ... За това ми се ще и вашето мнение . Според нея е по-добре да ходя редовно до тоалетна и да не се притеснявам от това , че приемам някокво парче шоколад , откоркото да се лишава от wc-то . Не знам и аз честно казано какви мерки да взема вече , за това ви моля за съвет .
Рових се доста из темата за плодовете. Видях една мадама , която за три месеца е отслабнала с 25кг и направо се шаааашнах . В същото време много се зарадвах . Това е чудесен резултат , но пък това си е и живо гладуване ... а и толкова много време го е правила , та чак й се чудя от къде тая воля ... На мен много ми с плодува . Има хора , които никак не ми вярват , че ще издържа 10 дни на плод ... ама аз съм толкова тъпо и упорито като магаре , че не заради сбе си , а заради хората ще го направя , за да видят , че когато искам - мога ... и намирам начин . Просто ме е страх от друго - да не ги кача за една седмица на БВД и да се ядосвам , че десет дни са си отишли ий така на вятъра ... Имам време и определено ще помисля ...
Ели , съжалявам за станалото , мила ... ама знам какво е , защото сестра ми вече го е правила тоя номер ... Не знав дали скоро ще види по-хубав телефон от този , с който е в момента =))))
Боби , после заааадължииително да покажеш тортата , защото ми е много любопитно как ще изглежда =)))
Аби , браво =) От ден на старото режимче и почти половин килце долу =)
Jaquie , колкото повече имаш за сваляне , толкова по-лесно ги сваляш ... особено когато не си се подлагал на такива диети . Само дето оттам нататък нещата не са такива , каквито изглеждат . В последствие се сваля по по-малко на етап , но в крайна сметка всяка от нас е тук не за да чака на чудеса. Ние сме наясно с това как се сваля , а и мен ако питаш - аз много бързо искам да постигна целта си , но е желателно да свалям бавно , но за сметка на това - сигурно . Аз също преди години съм я правила и за 24 дни отслабнах с 12-15кг ... но това организма си беше и точно в периода , в който трябваше да се отслабва , аз също задържах теглото си много дълго време ... но сама направих така йо-йо ефетка да си ме догони . Просто не съм разсъждавала така , както в момента . Сега ако отслабна толкова , колкото искам - няма да си позволя същият лукс както едно време . А теб бих посъветвала ако не си на тази диета , то да намериш подходящата за себе си !  Wink
Сега ви оставям мили мои =) и отивам да посвърша нещо полезно =)
Целувки и до скоро =)   bouquet    

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 10:46 от Dream*

Общи условия

Активация на акаунт