Отговори
# 405
Добро утро безвъглехидратки!Кафето  food010 и цигарката smile3546от мен. Аз днес се чудя дали да не се накажа малко само с протеини newsm12 но по-късно ще реша за сега чао от мен че трябва да се приготвяма за градина.

# 406
Добро утро и от мен момичета. Надявам се, да ме приемете във вашите редици. Миналата година правих тази диета и за 24 дена смъкнах 8кг, ама така и не направих втори цикъл/ малко съм слаба воля хи хи хи /. Иначе ви чета редовно, но реших от днес и аз с вас, много сте готини и се надявам да се подкрепяме. Весел и усмихнат ден от мен.

# 407
# 408
  • dobrich
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА! МИМИ МЕРСИ ЗА КАФЕНЦЕТО!
ПОЛЯ 28 ДОБРЕ ДОШЛА АДАШКЕ!
ДНЕС СТАРТИРАМ ОТНАЧАЛО. ВЧЕРА ХОДИХМЕ НА РАЗХОДКА В КОНСТАНЦА С МЪЖОТО И ОЩЕ ПРИЯТЕЛИ И КОЛКО МИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКУША- ОПАТКАХ ЕДНИ ПЪРЖ.КАРТОФИ smile3511
ТАКА СЕГА СЛЕДВА ДА МИ УДАРИТЕ 1-2 bambam
ДЕНЯТ МИ ЗАПОЧНА КОФТИ- БЕБО ПАДНА СЕФТЕ ОТ ЛЕГЛОТО НАПРАВО НА ПЛОЧКИТЕ И АКЪЛА МИ СЕ ВЗЕ ДАЖЕ МАЛКО СИ ПОПЛАКАХ. ОПИПАХ ГО НО ВСИЧКО МИ ИЗГЛЕЖДА НОРМАЛНО- ДАНО НИЩО ДА МУ НЯМА ЧЕ ИНАЧЕ НИКОГА НЯМА ДА СИ ГО ПРОСТЯ.
ДНЕС ИЗОБЩО НЕЗНАМ КАКВО ЩЕ ХАПВАМ- С ПАДАНЕТО ИЗЧЕЗНА ВСЯКАКЪВ АПЕТИТ.
ВРЕМЕТО СЕ ОЧЕРТАВА САМО ЗА РАЗХОДКИ.
АБИ КЪДЕ СИ ДУША - ДНЕС ДВЕТЕ ПАК ЗАЕДНО СТАРТИРАМЕ. НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ СИ МОЯ СТИМУЛ.
ХАЙДЕ МАЦКИ ХУБАВ ДЕН И УТРЕ ГОЛЕМИ МИНУСИ ДА НИ РАДВАТ.

# 409
  • София
Добро утро и от мен!

Мерих се тази сутрин и ....няма нови минуси  #Cussing out Не съм прегрешила с нищо може би само това, че си позволих чаша бяло вино един ден по-рано от предписаното. Като се има предвид обаче, че съм в ПМЦ сигурно задържам течности и прочие и затова така. Ще продължавам стриктно, пък каквото стане. Днес правя 1 седмица на диетата. За това време трябваше да ми се настрои метаболизма, нали?

Ох, ще чакам да ми дойде цикъла и след това ще се меря отново, че да не се депресирам с липсата на минуси. Дано да помръдна.

# 410
Здравейте и от мен момичета Hug Как сте? Аз малко се поизложих в събота, много ми прилоша и аз реших, че е дето не ям сладко ....ии...си хапнах една вафличка, ама много добре ми дойде и с друго не съм прегрешавала. Тази сутрин се теглих и кантара все още си показва -3 кг. Така, че пак съм с вас Peace

Поли 28 welcome

# 411
Добро утро:)
Дали ще се намери някой любезно да ми напише примерно какво ядете, когато сте стриктни /примерно меню/, по колко пъти ядете и т.н.
Междудругото горчицата разрешена ли е, аз не знам освен хрян какво съдържа.

# 412
  • София
И аз питах за горчицата, но никой не изрази категорично мнение. Предвид това, че съдържа синапено семе и оцет /и разбира се разни добавки, които гарантират трайността/, мисля че става за диетата. Аз лично я използвам. Струва ми се, че е подправка като всички останали /нали са разрешени?/.

А пък може и да не съм права и именно затова да не свалям newsm78 Но само в това да е причината? newsm78

Знам ли? По-вещите да се изкажат, please Praynig

# 413
  • София
Добро утро, момичета!
Аз нещо задържам кг напоследък и не мърдам надолу... та ще направя почивка някаква и ще видим кога започвам следващия етап...
ПолиHug, бебко е добре ще видиш Simple Smile Децата са много жилави и не е нужно да се държат под стъклен похлупах за да оцелеят. ще видиш като проходи как вечно нослето и колената ще са му обелени от падане Wink
Stacked, браво за постоянството въпреки малко обезкуражаващия резултат - и аз като теб първия път като правих тази диета свалих само 4 кг, което си беше малко в сравнение с другите момичета, а миналата година бях свалила 7кг, като началните кг ми бяха еднакви и двата пъти... Втория етап се насилих и пих мнооого вода и резултатите не закъсняха, така че това е моят съвет към теб - вода и чай в промишлени количества! Успех!  Hug
петъчна - на първата страница съм дала ястия, койо са позволени можеш да си избереш каквото искаш и да ги редуваш... Може да се яде в неограничени количества, колкото пъти на ден си гладна и през каквито ти е удобно интервали. Ето все пак едно примерно меню:
закуска - варени яйца, салата (зелена, домати и краставици, зелева), маслини, моркови, чист колбас (св. бут) примерно,а  не кренвирши, дето не ги знаеш от какво са правени....
обяд - пържола (свинска, телешка, пилешка), риба (каквато обичаш) + салата или нещо сготвено (пържени тиквички, мусаката от тиквички, пишелка супа или яхния, омлет...)
вечеря - същата като обяда....
Има варианти бол стига да има желание за реализация на рецептите  Hug

Горчица - не!  Naughty Всякакви семена и ядки са забранени, освен това в горчицата слагат захар... Освен това горчицата се води сос, под подправки се има в предвид - оцет, олио, сол, черен/червен пипер, зелените подправки (копър, магданоз, чесън...)
Ако имате още въпроси - питайте! Simple Smile
Приятен ден ви желая!

# 414
Много благодаря на всички за топлото посрещане, надявам се с вас да успея, че нали ви казах, че съм малко безволева, та когато трябва ще мип се карате, за да влезна в ритъм.
Поли и аз съм сигурна, че бебчо ще е добре и моята принцеса е падала два пъти /като бебе/, но слава богу всичко е наред, и при вас ще е така сигурна съм, те децата са просто уникални създания.

# 415
  • София
Уау! Значи не съм била съвсем стриктна миналата седмица, защото слагах на салатката по мъничко горчица, но....вече край. Сега не знам да си броя ли дните от миналия вторник до сега или да започвам от начало?

# 416
Здравейте , безвъглехидратки ...
На мен ми мина мц ииииии вече съм половин килце долу =) Този четвърти етап много ме мори , честно казано . Сега повече от всеки път ми се яде това и онова ... също като бременна правя =)))) От вчера вмъкнах по стотина грама сирене в менюто си . В момента хапвам домат със суджук ( който дори не мога да отрежа) с едно малко парче сиренце ... За вечеря май ще е същото .
Предстоят ми доста контролни работи , след тях и изпити ... и се усещам как съм наистина много изнервена и просто ми се яде сладко ... За изпитите съм сто процента сигурна , че няма да издържа и ще ми се наложи да хапвам по нещо ... но има време ...
Надявам се сега за първи да издържа =) Ще сме някъде в гората и си представям колко пиене и ядене ще има ...
Къде се е загубила , Ели ? Четох ви , четох ви ... но нейн пост като че ли скоро не съм срещала . =)
Като гледам се увеличаваме =) Добре дошли на новите иииии много минуси,от мен =) !
Сега ви оставям ... а по-късно пак ще пиша =) !
Лек ден   bouquet   

# 417
Dream*,какъв е този четвърти етап ,който правиш,за четвърти път диетата или четвъртата седмица от 24-то дни  newsm78

Аз реших след празниците да започвам с вас,защото изкушението ще е голямо и няма как да издържа  Embarassed а и тази седмица съм нощни,та от там се надявам някое кило да смъкна.
  За подготовка си избрах лимонената диета и я почнах от днес  Blush въпреки всичко,от два дни ям по две филийки само хляб на ден,домашен-ръжен или пълнозърнест.

Да питам и друго:пуканки мога ли да ям или са към зърнрните храни  newsm78

Благодаря за отговорите и успех на диетуващите,много,много,свалени килограми желая  Hug

# 418
Иве , за четвърти път я правя ... не е четвърта седмица =))
Пуканки не можеш да консумираш в диетата , но все пак ти си преценяш дали можеш да си вмъкнеш нещо в менюто . Ако го направиш , просто резултатите ти ще са по-бавни и може би не до толкова зодоволителни . За това - това е твой избор .
За лимоните лично аз не бих те подкрепила ... на неправилен плад си , поне според мен ... Помисли добре преди да предприемеш каквото и да е било ...
Сега да си призная нещо ... Днес изядох нещо , което не трябваше .... 5мин след като го бях изяла се почувствах отвратително ... и след още 2мин познайте кой беше в wc-то и повръщаше ... Леле , вече психиката на човек е друга , когато стои толкова време без определени храни ...
Аз утре мисля да си направя един ден само на вода . Ще се възползвам от това , че ще съм в университета до късно ... ииии ще постоя на течности . Луната е на първи 23ч и нещо , срещу втори ... ииии не знам дали ще издържа .... Много ми се иска и тогава да опитам , но да видим ...
Сега ви оставям и продължавам , чееее учебниците само мене чакат ! =)
Лека и спокойна вечер ви желая , момичета ... 

# 419
здравейте момичета,много ви чета ама рядко пиша,бях я почнала тази диета и супер много барзо ми действа,свалях барзо кг.обаче нямам стимул а искам да отслабна за тва лятоооооооооооо .Та вапросът ми е как да се стимулирам повечко   newsm78   Когато я започнах издърйах едва 4-5 дни,а имам желание да направя пълният цикъл    Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт